Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete
Salo_sama, nici eu nu fac DT sau TT..pt ca oricum n-as putea sa opresc sarcina...orice ar fi...deci ce rost are sa ma consum cu analize d-astea stresante... Succes la eco azi, sa vii cu vesti bune, poate aflam ce ai!
Madutza, felicitari pt fetitza, sa fiti sanatoase amindoua!
BB_yasmi, nu mai fii suparata cu canapeaua, stiu cit de frustrant este sa nu gasesti si sa nu se lege lucrurile, dar pe de alta parte gindeste-te ca in final ai sa ai canapeaua ideala pe care ti-o doresti, altfel ai putea s-o iei pe prima care-ti iese in cale.
Strumphi, nu mai fii suparici, tb sa incerci sa te obisnuiesti cu gindul ca asta-i sistemul acolo. Hai ca timpul trece repede, mai e putin si vezi si tu bebicul. Hai ca un shopping e vindecator de orice...Ce-as mai vrea si eu.... Dar ma rog, nu e momentul. SI serviciul si casa...

Eu ma simt f rau, greturi mari mai ales seara, am crezut ca e din cauza caldurii, dar cred ca-i si apogeul greturilor la mine. CU toate astea...nu vomit.

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

din dorinta de a afla cat mai multe sa o ajut pe prietena mea,m-am cam oripilat de ce am citit si am intrat in panica..asha ca va recomand sa cautati numai subiecte fericite

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

anaxena - maxim 3 saptamani se sta, maaaxim, apoi chiuretaj. ca sa nu faca vreo infectie sau ceva. unele desiu oprite sunt f bine puse in uter si nu ies cu sangerare

eu nu am avut nici urma de sangerare inca

maxim 3 sapt de cand s-a oprit din evolutie sau de cand se afla,ca la ea au trecut 3sapt de cand s-a oprit

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac burticile
eu am facut clatite, de fapt mama a facut ca a venit pe la mine.cu dulceata de afine.
m-am mai uitat si eu la stiri si m-am ingrozit. nici nu ma mai uit. te apuca toate cele cand vezi ca nu poti face nimic.
incerc sa gandesc pozitiv, sa fiu optimista.
anaxena si tu sa faci la fel. nu te mai gandi la tot felul.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna ziua tuturor!!! tocmai am ajuns acasa de la prima eco din sarcina si sunt topita de emotii!! i-am auzit inimioara:) nu credeam ca exista pe lume emotie mai puternica pana in clipa in care am auzit cum ii bate inima, moment in care instantaneu mi s-au umplut ochii de lacrimi, a fost fantastic :)

luni de abia am programare la doctor ca sa imi interpreteze relzultatele ecografiei si ma intrebam daca voi ma puteti ajuta cu cateva lamuriri, pentru ca de emotii n-am mai intrebat nimic si acum citind rezultatul vad ca sunt multe lucruri de care nu stiu nimic:

embrion unic CRL: 6.9mm...aici presupun ca e clar k nu am gemeni si ca bebe are 6.9 mm...

activitate cardiaca 119 bpm e bine, e in standard?

vezicula vitelina 3.6mm
trofoblast omogen

lungime canal cervical 2.7mm OCI inchis

ovar stang 23/17mm, aspect normal, ovar drept 28/22mm cu imagine de corp galben de 15 mm

ce parere aveti? va multumesc muuuuuult de tot :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Si eu am avut o sarcina oprita din ev la 5 saptamani si am asteptat pana la 9 saptamani si tot nu s-a eliminat. A trebuit sa se curete prin aspiratie. Nu e bine sa se astepte prea mult poti sa ai infectii foarte urate , poi sa-ti pui chiar viata in primejdie daca se asteapta prea mult. Si curaj, dupa trei luni poti face alt bebe. Asa a fost la mine la aproape 3 luni am ramas din nou insarcinata. Important este sa nu te stresezi. Dumnezeu stie ce face intotdeauna ! Nu exista accidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish ma bucur ca l-ai vazut pe bebe.
nu ma pricep prea bine la date dar cred ca ai colul cam scurt.
fetele care va pricepeti mai bine poate stiti voi mai multe.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Anaxena, e bun el internetul ca avem multa informatie, dar si abunda de nenorociri de te infioara...Nu mai citi nimic sa nu te afecteze. Imi pare rau de prietena ta...
Roxy, clatite cu afine...cit de greata-mi e si tot nu m-as da inapoi de la o duzina de clatite d-astea. Yummi!!

Mergi la inceput

Da, colul cam scurt, in rest nu stiu nici eu... Nu ma agit, valorile astea difera de la bb la bb...Nu tb sa te ingrijorezi in privinta lor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele,

am revenit shi eu de pe drumuri...uff, ce emotii am pentru miine la doctor.

scrish imi pare foarte rau, dar nu te pot ajuta cu descifrarea... nemtii zic la toate altfel shi eu sincer nu mai shtiu care si ce e din germana.

Fetelor, a propos de col shi marimea lui. Ca sa ma duc fata deshteapta mine la doctor, imi puteti zice shi mie cam care sunt marimile normale??

Maduta stiu ca-l voi vedea miine facand tumbe, dar din simplu motiv ca eu nu i-am auzit inimioara niciodata, pt mine va fi si asta un eveniment intirziat de milioane.

Strumphi eu cred ca m-am plins cel mai mult de dureri pe forum. Eram disperata, credeam ca nu ma mai lasa, mai ales pe la 8-9 saptamini le-am simtit cel mai tare. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...eu mai simt dureri in burtica shi acum (nu asha mari insa).

va doresc o seara faina shi pe toate!!

Dino 12+

Mergi la inceput