Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumim yasmi

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce dulce a fost somnul...
strumphy hellooo ve faci??
leeloo

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

merg sa imi pregatesc toate cele pt papica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele!
eu nu am mai intrat de mult..pana ma invat cu forumurile astea!
am putine emotii ca deseara merg la control. am 12 spatamani dar sunt tot stresata ca la ultimul eco mi-a zis ca sarcina e cam micuta ptr perioada ei, dar e bine face tumbe si i-am auzit si inimioara
vedem deseara la 17:30 ce zice medicul

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ceva
voi ati auzit ca ar fi bine sa luam omega 3 in prima parte a sarcinii pentru ca dezvolta creierul bebeului f bine
am auzit pe eufroia la Dr.Oz. mi-am luat ulei de peste si stau si ma uit la el ca mi-i frica sa-l iau...mai bien mananc mult peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Sdcristian, te rog, nu dispera. Stiu ca e foarte greu, eu sunt in masura sa spun asta. Iti trebuie multa putere si convingerea ca nu era acum timpul lui bebe. Ai incredere multa, caci va veni timpul potrivit pentru ca tu sa ai un pui mic. Mergi la duhovnicul tau, caci iti va da curaj. Daca ti-ar si citi, ar fi foarte bine. Eu am pierdut 7 sarcini, dar am avut incredere tot timpul ca voi reusi. Am doua fetite sanatoase si un bebe in burtica. Duhovnicul meu mi-a fost de mare ajutor. Doamne-Doamne te incearca, sa nu-ti pierzi increderea, caci intr-o zi iti vei tine puiutul in brate. Fii tare, sterge-ti lacrimile, si mergi mai departe zambind.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

ma gandesc sa-mi fac si eu dublu testul. vad ca toata lumea si-l face.
avand in vedere ca sunt doar niste statistici ma tot intreb daca mai are rost, numai ne pune pe ganduri

Mergi la inceput

sdcristiansunt convinsa ca Doamne Doamne iti va aduce alinarea, fii puterinica,suntem alaturi de tine si cu siguranta viitorul iti va zambi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am tras un pui de somn, si eu si Cristi si ma gandeam sa iesim putin prin parc; parca nu mai e asa caldura..mai bate putin si vantul..

De fff mult timp nu am mai auzit nimic de Iony.
Ionyyyyy, iubita, esti ok, da? Da-me un semn. Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada, si eu intrebam de ioni. ultima dat venise in concediu in ro. de atunci nu a mai dat nici un semn....

salo-sama, eu nu fac dublu test.

si la noi e asa bine, racoare, maxim 28 de grade. am vazut ca tot asa v a fi pana la sf lui august....

eu sunt putin suparata....nu ne gasim canapeaua potrivita....cea pe care v am aratat-o dureaza pe comanda pana in noiembrie sa o aduca....

mada iti cere cristi in parc?? stai sa vezi la anul.....noi avem program de dimi in parc apoi de dupa in parc... asa ca pe la 18 incepe tura de dupa

Mergi la inceput