Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi maine avem plastilina... si matematica.

azi era sa ma cert urat cu directoarea. m/am dus sa/l scot de la religie, si imi spune candid ca, daca e ultima ora il scot, daca nu, ei ce sa faca cu copilul, ca e singurul care nu face!
ei nu zau... pai tocmai, ca e singurul, si am anuntat la timp, stii ca la clasa Ib pui religia prima sau ultima in orar. ce e atat de greu.
biblioteca e "plina cu acte"... ei, o aranjati, ca de-aia e biblioteca scolara.

doamna in schimb a fost tare draguta, a zis ca vede ea cum face, il ia cu ea la semnat condica... o ora trece repede... sau vedem, daca ramane in clasa, sa-l lase in pace.
dar atitudinea directoarei m-a calcat pe bataturi.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alin

Ei au ca si materii lb. romana, matematica,ed. plastica,ed. fizica, desen, religie si engleza (cred ca si ed. civica dar zau daca stiu sigur).

Civica se face incepand cu clasa a III-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

poate Stiintele Naturii

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Scuze fetelor, v-am zis ca nu stiu sigur daca e educatie civica. Este de fapt educatie tehnologica (deocamdata modeleaza plastilina) iar educatia plastica e de fapt desenul (sper ca nu le-am ametit iar dar ma omoara denumirile astea noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

de 3 zile o tot intreb pe fiica-mea care este colegul ei de banca, mereu acelasi raspuns din partea ei: "inca nu a ajuns", azi iarasi am intrebat-o, raspunsul ei "nu ma mai intreba ca inca nu-l cunosc."

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Este educatie plastica.Desen.

Lui Nicolas ii place la scoala. Sa dea Dumnezeu sa il tina tot asa!

Theiuta

Mami si Nicolas[bobocel de clasa I]

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Este educatie plastica.Desen.

Lui Nicolas ii place la scoala. Sa dea Dumnezeu sa il tina tot asa!

Theiuta

Mami si Nicolas[bobocel de clasa I]

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Andreea, ce ma bucur sa ne revedem aici!
Bravo lui Nicolas!
Si lui Alex ii place mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am intrat si noi in randul boboceilor!
Alex al meu e incantat, si eu sunt tare mandra de el!

Momentan nu am avut teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Daca-r fi sa trag concluzia primei saptamani: neatentie si neorganizare.
- nu mai stie ce a zis dna sa aduca pt maine.
- nu si-a reunoscut mapa in dulapior ( si are si numele trecut si mai stie sa citeasca, plus ca o recunoaste de acasa)
- n-a mancat pt ca n-a stiut ca are pachetel( dar nici nu l-a cautat)
- dimineatza se misca invers proportional cu exprimarea mea "repede"

SIngura chestie buna care echilibreaza balanta este ca-i place la scoala! Speram sa o tina acest sentiment!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Noi avem o alta problema la scoala, cineva se plangea ca-i pregateste pentru Sorbona, fie-mea se plange ca se pliciseste, toata saptamana n-a facut nimic altceva decat sa desenze, niciun fel de lectii. Singurele ore iesite din tipar au fost religia, sportul, si azi am inteles ca au avut abilitati. In rest, desen, desen si iar desen pe caietul cu foaie velina, nu liniute, nu cifre, sau orice altceva care sa semene cu lectiile.
Acum, ori ca ea nu-mi spune tot, ori ca doamna a zis sa-i ia mai incet....nu stiu. Dar o simt dezamagita de atata desenat, ar fi vrut sa faca ceva mai interesant. Cu toate ca la scoala ii place si din spusele ei se intelege foarte bine cu colega de banca, zice ca deja sunt prietene.

Mai e cineva care a facut doar desen pana acum?!

Mickyyy si cele 3 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) Eliza Gabriela (28.11.2008)

Mergi la inceput