LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, luca si matei! doamnelor, sa va traiasca flacaii, sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzarepede la semnat condicutza
Daria insanatosire grabnica la amandoua....si io-s cam atinsa,acu nu stiu daca-i de la rinita alergica sau de la curent...zilele in care am fost la scoala ca sa supravietuim intr-un amfiteatru plin de oameni am stat numai in curent
Dana te invidiez....io una as simti lipsa "problemelor existentiale"...ieri ne bagasem in pat la nani si a inceput "imagineaza-ti ca esti mama urs si ai un pui de urs de care trebuie sa ai grija,este iarna,ce faci?...io "pai daca-i iarna il puna sa hiberneze"..."si daca-i frig tare afara?...pai il incalzesc....vrei sa te invelesc?..."da,greu mai pricepi ce vrea omu de la tine!"
Mitzu sa aveti o vacantza placuta in turcia!!
hai sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Ioana, ce tare e Mariuca! ce-mi plac cujetarile ei...
Mi-am adus aminta ca inainte sa plec de la Tg Jiu acu' 2 saptamani cand i-am vazut ultima data i-am spus lui Vctor ceva de genul: "eu vorbesc singura, pe o ureche iti intra pe cealalta iti iese", la care Victor se opreste din agitatie, se intoarce cu fata la mine si-si acopera urechea dreapta zicand: "acu repeta ce-ai zis".
i-am repetat, dupa care el sta putin, scutura capul spre stanga ca si cum ar avea ceva in ureche si zice: "gata, acu a ramas in cap, n-a mai iesit pe urechea ailalta"
o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LUCA
Maria, sa ti traiasca feciorul

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Neatza!
La multi ani, Luca! Maria, sa fiti voiosi si sanatosi!

Daria, esti mai bine?
O zi usoara!

Mergi la inceput

Roller, tot mai rau asta pana o sa ma simt tot mai bine
Fac haz de necaz. Macar nu bolesc singura, Giulik e in mari tuse
Ieri a decedat Beta-Splendensul rosu. Deci am fost primele sa l exterminam, am mers sa luam altu`
Probabil l a afectat statul pe uscat de acu`cateva zile Giulik i a umplut bolul full

Mergi la inceput

Imi pare rau ca sunteti amandoua chinuite
Si n-a fost criza la deces?

Mergi la inceput

A, nu La noi moartea face parte din viata
Giulik e persoana care vede partea plina a ... deceselor, adica cine cu ce se alege dupa
Aseara cand am ajuns home mi a aratat animalu`, a zis ca sigur a murit din cauza ei si apoi a intrebat daca mai cumparam vreodata altu` ii era clar ca da insa a fost diplomata.
Dupa ce am trantit pestele nou in acvariu, a spus razand ca pe asta nu l vom omori curand, nu l taiem si nu l tinem in soare

Cand intreaba ceva, mereu spune ceva de genul "cand erai tu tanara" e haioasa rrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua dragelor! gata, sunt inapoi pe metereze... conced mai vad de Craciun...
A fost super-frumos, chiar nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult orasul, dar e asa de frumos, ca nu ai cum sa nu te indragostesti de Stockholm!
Copiii s-au descurcat ok (evident cu citeva momente cind i-as fi facut pachet!!) - partea mai grea a fost ca noi nu mai avem carut, am renuntat la el acum vreun an si evident amindoi copiii vroiau cu mami asa ca eu eram cea de care se tragea in stinga si in dreapta... Stefan chiar a rezistat eroic la plimbarile noastre lungi - ne intorceam totusi pe la 2-3 la hotel pt ca Tudor era terminat de oboseala si neavind carut nu putea sa doarma - asa ca ne culcam cu totii vreo 3 ore si apoi iar o luam la pas prin oras. Ne-am plimbat cu barca, cu autobuzul, am vazut muzee, am stat la racoare (ocazie cu care lui Tudor i-au trecut absolut toate iritatiile de la caldura!) pt ca acolo erau in medie cam 19-20 de grade - foarte placut, ce sa zic, mai ales ca noi veneam de la 40 de grade!

Poze inca nu am pus, promit miine!

LA MULTI ANI Stefan-Luca! si LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am ratat: Luca si Luca, Rares si Matei!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, pe unde ati disparut toate??????

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput