Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 8
otiliap spune:
buna fetele!!!
ne-am reintors si noi acasa dupa alte cateva zile de concediu. nu am apucat sa citesc mai nimic.
beca, am citit ca inca ai greturi. o si sa treaca perioada asta urata cat mai repede!!!
alynta, mai ai atat de putin....
ma duc sa recuperez.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
alynta27 spune:
Otilia bine ai revenit!
Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
philip spune:
Ioana, pai eu am vrut la medic ca sa maconsult cu el si sa ma asigur ca ce-mi spune ginecoloaga e ok, se pare ca da. mi-a spus sa maresc doza de levotiroxin si sa vedem daca ma simt mai bine. mie mi-a iesit T3 scazut tura asta si fff ridicat nivelul anticorpilor = Hashimoto. asta e. mi-a mai spus sa incerc sa nu imi mai fac probleme si sa ma gandesc la bolile autoimune, doar pt ca am deja 2 la 32 de ani . cu Dumnezeu inainte, incerc sa gandesc si eu mai pozitiv.
SoriLea spune:
Salutareee....
Cosminica saru-mana
Ramonaiani imi pare rau pt cumnatica si mai ales pt samburel . Poate data viitoare v-a fi mai bn(sigur v-a fi bn). Si Razvan al meu se trezeste pt un biberon de lapte noaptea, apa si-o ia singur cand ii este sete, dar cand ii este foame ma trezesc urletele lui
Ana Micu de fiecare data cand am scris am uitat sa-ti scriu si tie. Imi pare tare rau pt bb (dar ce s-a intamplat de n-a putut fi salvat? Si razvan al meu e nascut la 34 sapt). Imi pare rau si pt Razvanel. Acum o fractiune de secunda daca nu suntem atenti, iau cele mai urate cazaturi. sa treaca si sa fie bn.
Fratele cum mai e?
philip sanatate multa
nicuratze saru-mana
Alynta vezi ca fata iti spune ca e bn? Nu mai sta stresata, relaxeaza-te si totul v-a fi OK
Bebe Beca asteptam maine vestea cea mare (ca nu stii al ce echipa de fotbal sa-l inscrii ), sa si-ti sanatosi cu totii
otiliap bn ai revenit. Asteptam vesti (bune) si poze
Noi suntem bine, mi-am facut toata treaba azi cu strumful printre picioare, dar relativ cuminte . Acum ne pregatim sa iesim afara la joaca. E cel mai fercit dragul de el
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
alynta27 spune:
Ati auzit caci gradinitele de stat isi deschid porile pe 1 septembrie?!
SoriLea Ai baiat mare!
Am fost la MF si am luat trimitere pentru spital si pentru analizele gradinarului!
POZE
Cum a aparut Printul!
SoriLea spune:
Alynta asa e, a crescut . Nici nu stiu cand a trecut timpul. Ma gandesc cu groaza ca se apropie varsta de 2 anisori, la care sunt obligata sa ma intorc la serviciu . Nu-mi vine sa-l las, nu stiu cum voi proceda atunci. Mai ales ca e atat de atasat de mn...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Toate vin in mod firesc!
Eu am definitivat bagajul de spital! Am emotii!
POZE
Cum a aparut Printul!
Raluca_Ioana spune:
Salut!
Ne scuzati absenta indelungata dar de cand am venit din Ungaria am fost fff ocupati(ca sa nu uitam ca viata noastra este un continuu stresss).copila e extrem de energica,fast food-ul cere multa ocupare si uite asa nu simtim cand trece timpul.am foaaarteee mult de recuperat dar sper sa reusesc cumva sa citesc cate ceva.insa va scriu rapid una alta despre noi.
Alexia e bine,creste,umbla peste tot,incepe sa vorbeasca tot mai multe si in fiecare zi ne uimeste cu ce stie sa faca sau sa zica.e o dulce!noi suntem destul de bine,obositi dar ce sa-i facem...In concediu a fost fff bine,frumos si am avut parte de putina liniste(in comparatie cu ce agitatie e la noi).cand am ceva timp o sa pun si niste poze din Ungaria.sambata vom merge la nunta unui var iar marti mergem la mare,insa posibil sa plecam duminica sau luni si sa ne oprim in Bucuresti la matusa lui Mitza.abia astept!!!imi e tare dor de Bucuresti!!!
Cam atat despre noi deocamdata.ma bag acum la recuperat.va pup si va urez Noapte buna!
la tot stupul!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa ???dar o tigara???
ioana si eu m-am lasat de ceva timp,dar sa vedem cat tine minunea
otilia ca mai faceti???
philip cum ai reusit sa te pricopsesti cu 2 autoimune???sper ca nu e ceva grav
sorilea se pare ca incet-incet razvanel intelege ca mami are treabagata,ai baiat mare
alynta asa de repede????????credeam ca pe 15 sept e startul pentru totioricum,cred ca david e incantat
sorilea plsssssssssssss,nu mai spune ca se termina timpul de stat cu ei ca eu am o groaza de asa cevadeja caut solutii sa vedem cum fac ca sa mai prind acasa macar inca 1 an si apoi sa o dau la gradi..
alynta emotii??lasa ca o sa fie bine ce tot vorbesc??am un morcov cat casa infipt..de abea o astept pe mariuca sa o vedem si noi
raluca bun venit acasa!!!si deja sariti in nuntadar pe urma urmeaza destinderea la mare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
LauraOana spune:
cris merci pt cafea...care la meine e defapt redbull si pt tigarica (pe care o voi fuma abea peste citeva ore cind ies din casa)
noi suntem cit de cit bine..sora mea a plecat din nou in canada si casa mi se pare foarte goala...saptamina viitoare vrem sa plecam si noi in concediu dar inca nu stim unde ...ceva "last minute" dar daca am sti macar in ce directie am vrea, dar nu stim nimic o sa ne lasam pe mina celor de la agentia de turism...eu parca parca as merge in turcia da soata nici sa nu auda
va fetelor eu NU STIU cum puteti sa dormiti cu bebei in acelas pat...la mine e un CHIN...sebastian doarme de la 2 saptamini la el in pat la el in camera...acum 2 saptamini am fo la socrii peste weekend si am uitat sa iau patul de voiaj cu mine, asa ca am dormit eu cu sebastian in acelas pat...a fo groaznic..nu am dormit aproape deloc..atita se misca in somn..atita se fitiie..se rostogoleste...era sa pice din pat pe partea de la picioare..noroc ca tocmai ma trezisem a 1000 oara sa vad ce face...
ioana eu in sarcina nu am fumat deloc deloc...cit am alaptat fumam odata la citeva zile..si de cind numai alaptez fumez cam 3-5 tigari pe zi...si ma simt chiar ok asa..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian