Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Tot in zona sunt! La sf saptamanii merg acasa si gata plimbarile...
Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
alic felicitari,bravosunt sigura ca o sa faci fata si la proba practicamultam,chiar am de alergat ai ceva ca o iapa
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alynta27 spune:
Alic..felicitari! Sa fie cu succes pana la capat!
POZE
Cum a aparut Printul!
SoriLea spune:
salutareee....
Ana Micu multumesc mult Si tu esti fecioara? (eu 11 )
Alic F E L I C I T A R I I I , sa fie cu succes si proba practica
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
anaela spune:
Buna seara intreglui stup,
am revenit dupa o lunga absenta, mentionam ca in seara aceasta am ajuns cu cititul la zi.
Noi suntem pe drumul cel bun acum, spun asta pentru ca am tinut-o sintr-una in alta, acum 3 saptamani am facut ror-ul la fix o saptamana dupa a inceput cu febra doua zile a tinut dupa astea doua zile -iau iesit niste bubite pe el cica tot reactie de la vaccin iar dupa astea a inceput cu o tuse pe care am inceput sa o tratam cu prospan, pe urma eurespal care nu i-a placut si il vomita dupa care am luat ambroxol doua zile i-am data si nevazand nici un rezultat m-am dus cu el la Budimex sambata seara rezultatul a fost un brosolita in faza foarte usoara si putin rosu in gat, noroc ca m-am dus cu el bineinteles iar tratament cu ventolin, aerius, ambroxol, vitamina C si tantum verde le-am terminat in seara asta si chiar se vad rezultate bune nu a mai tusit dar tot vreau sa ma mai duc sambata la un control sa vad daca i-a trecut de tot, cam asa ne-am "petrecut " noi in aceasta perioada in care am fost si singurei mama fiind plecata la tara la bunici.
In rest Darius a inceput sa devina foarte dependent de mine asta si pentru ca am fost singura toata ziua cu el si de cateva zile a inceput sa devina foarte autoritar cu lucrurile lui, nu vrea sa mai lase copii sa puna mana pe ce al lui ceea ce el nu facea,
I-au mai dat doua maselute sus cate jumatate la una dintre ele se simte si cealalta jumatate.
Saptamana viitoare speram sa reusim sa plecam si noi undeva cateva zile ca ne tot chinuim de la inceputul lunii dar a avut sotul mult de lucru si cum la inceputul anului am cam chitait am preferat sa mai aspteptam cu concediul.
Eu am facut o schimbare de look ca sa zic asa m-am tunss mai scurt decat se astepta sotul adica pana la umeri si el nu a fost foarte incantat ca am taiat atat de mult din el vreo 15 cm, dar eu ma simt asa de bine acum, cred ca a inceput sa ii placa si lui ca de atunci nu a mai spus nimic.
Ioana acum cred ca ti-am raspuns foarte bine la apel, va pupam si ma bucur ca iti e bine cu sarcina poate ne arati si noua poza cu samburelul, intrebai si de Dana a fost la doctor este ok are 11 saptamani si un pic, peste doua sapt se duce si ea pt dublu test.
Sorilea condoleante pentru nepotel, asa m-am ingrozit de cazul de la Giulesti incat cateva zile nu am mai fost eu.
Fetelor care va pregatiti de concediu va doresc sa va odihinti si sa veniti acasa cu forte proaspete.
Alynta inca un mic si o vezi pe Mariuca, poate vine pe 8 de ziua ei.
Va pupam si speram sa ne reauzim curand.
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite
cris_82 spune:
neataaaaaa o ???dar o tigara????
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alynta27 spune:
Salutare!
Anaela.. pe mine spitalele ma ingrozesc si fug cat pot de ele! Nu am stat internata deloc cu baietii! Sper sa nu fie cazul nici de acum... Sa ne arati new loock! Astept cu nerabdare sa vad ce zice d-ra dr luni de starea mea!
Cris....multumesc de cafea! Spor la pregatiri! Sa faci poze!
Eu am contracii nedureroase de doua saptamani incoace! Cedeaza cu statul in pat so no-spa cate 2 buc! Ieri i-am luat celui mare de incaltat! A fost bucuros sa fie scos doar el la plimbare! Am facut un ocol si in piata sa-i i-au struguri! S-a bagat si in inghetata mea! Dar am dat-o gata in doi! Cand am ajuns acasa era deja obosita! Si distantele sunt mici!
POZE
Cum a aparut Printul!
miruta spune:
Va pupam!
Am reusit sa citesc capitolul asta dar nu am retinut mare lucru.Am intrat doar sa va dam de stire ca mai traim,a fost o nebunie viata noastra dupa vacanta,abia acum ne-am mai "linistit" un pic.
Avem si cateva poze pe blog.Revin cand am timp sa respir.
philip spune:
mirela, ce poze frumoase, mi-au placut multe si aia cu ea in aer, voi sunteti frumosi si tineri
ana, bun revenit, ma bucur ca sunteti mai bine, poze noi?
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic azi e prima zi de respiro, am trecut sala cu 26 de puncte , urmeaza traseul...acolo sa ma vad... |
Felicitari! Tin pumnii sa fie bine si la traseu .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)