caiete clasa I
Raspunsuri - Pagina 2

madyrizi spune:
pixul cu guma este de la PILOT (pe el scrie PILOT ball frixion) si este exceptional. dupa ce a facut cupilu' porcusor, stergi si nici nu se cunoaste. poti sa scrii pe deasupra si nu se cunoaste ca ai avut o stersatura. este super, va spune o mamica greu incercata intr-ale porcisorilor. si se gasesc si rezerve, desi sunt cam scumpicele. dar se merita, caietul arata impecabil.
parol .
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Cornelia spune:
Caiete tip I am luat vreo 4 feluri sapt. asta si nu sunt multumita de nici unul. Pigna au foile subtiri, iar pe verso nu prea poti scrie. Alte doua tipuri (nu le-am retinut numele) au foile sugativa. Herlitz sunt bune, dar... liniutele verticale sunt mai apropiate si putin vizibile. Noua ne-a spus invatatoarea, sa ne uitam si la liniute, sa fie mai accentuate, pentru a se ghida copiii mai usor. Unul dintre caietele pe cale le-am probat (eu, bineinteles ) avea liniatura foarte frumoasa, dar calitatea hartiei proasta. Daca nu gasesc si un la 5-lea tip care sa indeplineasca toate criteriile
cred ca ma orentez spre Herlitz.

alexalorena spune:
Cristinamh, pixul cu guma este asemanator cu pixul cu gel doar ca la scriere se apropie foarte mult de stilou. Iar in capat are o "guma" speciala care-si face treaba prin "frecare". Atunci cand stergi se produce o anumita temperatura de la respectiva "frecare" iar pasta acestuia este sensibila la acesta temperatura. Se poate sterge si rescrie in mod repetat in acelasi loc.
Iertati-ma pentru exprimarea stangace.

carolinah spune:
Eu am fost miercuri in Carrefour si pana la urma am luat caiete Herlitz. Intr-adevar pareau cele mai bune din ce am vazut acolo. (la cls a II-a au nevoie de caiete tip I, asa-i? ca am tot stat si m-am gandit...)
Am gasit si Pilot Frixion, multumesc mult pt sfaturi, e super, nu-mi vine sa cred, pare miraculos. Am luat 2 albastre si 1 verde, nu stiam ca au si rezerve, ia sa le caut si pe alea.
Si am luat invelitori/coperte pt carti si caiete cu Hannah Montana cu ceva sclipici, cumplit de kitschios, dar perfect pt fetele mele
.
Eu sunt cam incepatoare in ale rechizitelor, ca fata mea a facut cls I la scoala privata si le dadeau aia acolo tot in afara de penar si stilou. Asa ca acum o iau de la inceput... Ce au nevoie in afara de caiete si penar, stilou?

sorana spune:
Carolina la clasa a II-a cred ca trebuie caiete tip II.
Adica noi am scris deja pe tip II de la sfarsitul cls I.
Pixul ala e intr-adevar bun si te scapa de porcusori. Dar noi anul trecut nu am avut voie cu altceva in afara de stilou cu penita. Sper ca anul asta putem cu pixul ...
Eu am copilul in cls II-a fara sa schimb invatatoarea si voi lua asa: 2 caiete tip II, 2 caiete matematica, penar, creioane colorate, stilou, pix verde, creion simplu, guma, acuarele pastila, pensule. Noua ne mai trebuie (stim deja de anul trecut) bluze albe pentru sport, adidasi de interior, trening, uniforma.
Pentru restul astept prima sedinta ... adica daca o mai fi nevoie de un bloc de desen sau ceva o sa ne zica invatatoarea atunci.
Sorana si Monica (7 ani)

carolinah spune:
Caietul tip II e ala fara linii oblice nu?, ca eu la ala ma refeream, dar l-am spus gresit.
Cred ca de fapt voiam sa ma conving ca nu trebuie inca sa ii cumpar caiet dictando.
Si la noi teoretic nu era voie decat cu stilou cu penita, dar eu i-am convins ca e mai bine sa scrie cu roller cu cerneala. Sper sa-i conving si pe astia unde ne mutam la Sibiu ca e si mai bine cu Frixionu'
.
Uniforma aveti de aia normala, albastra?

sorana spune:
Da, noi avem uniforma de-aia clasica.
Nu, nu cred ca incep cu dictando. Poate mai incolo, din sem II.
Si ala tip II e fara linii oblice si parca sunt si spatii ceva mai mici.
La noi in cls I invatatoarea nu s-a lasat convinsa. Cica (zice ea) conteaza la formarea scrisului, ca ti-l formezi altfel cu penita.
Eu nu stiu ce sa zic, fi-mea scrie groaznic de urat si cu stilou si cu pix si cu ... orice.
Sorana si Monica (7 ani)

madyrizi spune:
doamna noastra i-a lasat pe copii sa scrie cu pixul de la pilot, au avut caiete mai ingrijite, fara prea multe stersaturi vizibile, dar e cu dus si-ntors. al meu copil s-a invatat asa de bine cu guma ca nu mai are nici un stres ca greseste. asta nu e bine, ca greseste parca mai des si nu mai e asa atent.
asa ca nici nu stii cum e mai bine.
Mami de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

carolinah spune:
Nu stiu ce sa zic, pana la urma (in viata) conteaza sa scrii lizibil si corect. Si cred ca daca stii ca poti corecta esti mai relaxat si atent la ceea ce scrii (continut), nu cum scrii(aspect).
Asa ca eu sunt pt corectat, suntem oameni si gresim.

crissandrada spune:
Noi trecem tot in clasa a II- a si de la sfarsitul clasei I am inceput cu dictando.
Pe tip II au scris foarte putin , cateva saptamani.
Bazar general DC
Criss

"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)