Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
beatrice75 spune:
Ati auzit?EXPLOZIE LA MATERNITATEA GIULESTI. DOOOOOAMNE!
Chiar la sectia de bebici
27+
beatrice75 spune:
Mamici disperate ca nu stiu ce se intampla cu bebicii lor, copiii vor fi dusi la o alta maternitate, mamici lesinate
27+
mirunam spune:
Alinushca eu am inceput singura sa imi fac masajul. Indiferent daca voi scapa sau nu de epiziotomie sunt convinsa ca ajuta la o refacere mai rapida. Eu fac masajul cu unt de shea sau cu ulei de germeni de grau. Nu este comod si e chiar enervant ca se incalzeste zona dar nu ma las. Poate ajung la cezarina si raman cu masajul facut degeaba
Amelia, cel mai probabil ti-a curs sange din nas pe fondul racelii. Nu mai vorbim ca si caldura si aerul uscat sunt favorizante. In sarcina oricum am citit ca se itampla frecvent. Mie mi-a curs pentru prima data in viata mea in luna a 2a de sarcina, zece zile la rand, mult si de cel putin 2 ori pe zi. Dr a zis ca este normal.
Ratusca, . Ieri an avut contractii dureroase, azi deloc, nu mai inteleg nimic. Am vazut pozicile Arati super iar rochia este fparte frumoasa, pacat ca nu se vede bine culoarea.
Sugubina, super nasucul puficei! Am vazut pozicile cu burtica de gemeni si e clar, am si eu cu cine sa ma masor. Ma credeam cea mai mare din barlog dar ne asemanam
Bravegirl eu nu ii cumpar lui bebe covor de pe acum. Abia pe la 2 ani cred ca fac pasul. Lana poate cauza si alergii, tine praful, oricat ai scutura covorul... asa la 2 ani e deja maricel si nu sta toata ziua pe jos.
Ma duc sa asamblez un ciolan cu fasole inceput de consort. Deh curata curtea
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
sugubina spune:
vaai ma uit la stiri acum! sunt bebeii raniti - va dati seama la Reanimare cine sta? Prematurii! Nu pot sa cred ce nenorocire
sugubina 23+ cu Puficele
eliza_cri spune:
da mai fetele am vazut si eu...am vazut bb-i scosi cu folie de arsi pe ei si inclusiv un ncubator...sa vorbin cu fetele de la delfinasi ca ma gandesc ca printre ele o fi nascut vreuna la giulesti
23+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
ratusca83 spune:
doamne fereste ce se intampla...
miruna..rochita este rroz..sunt mai multe poze puse... eu nu prea mai am contractii,dar ma dor toate..mai ales cand ma misc...
am iesit putin cu iubi la cumparaturi si simteam ca nu mai pot...
fetelor mi-am luat bere fara alcoolllll....ca sa am in frigi sa mai bag si eu cate una asa cand am pofta...
multi pupici..slaba rau activitatea in randul nostru..
si inca ceva..pana acum ma vaitam ca ma constip..acum m-am stricat la burta..offf
25+ si ingeras in ceruri
eliza_cri spune:
cica sunt 3 bb-i morti ..asa zic pe antena3..si ceilalti de ajunsara la grigore alexandrescu cu suprafata corporala arsa de 30-40% este absolut ingrozitor fereasca Dumnezeu sa speram ca totusi nu vor fi alte probleme
23+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
ratusca83 spune:
..ma uit pe realitatea tv si ma ingrozesc..mi-au dat lacrimile
25+ si ingeras in ceruri
danaint spune:
Fetelor, acu am citit si eu aici de explozie, si am dat pe antena 3 - groaznic!!! Ma ia cu fiori!
Sugubina, felicitari pt morfo si pufice grasunice!!
Amelia, am citit undeva ca pot fi episoade de sangerare din nas in trimestrul 3 - si eu am avut un momentde asta, dar facusem efort un pic. M-am oprit, m-am intins si a trecut. Dar cred totusi ca daca e scurt, nu e ingrijorator.
Vroiam sa va povestesc mai multe, dar mi-a taiat elanul chestia asta groaznica cu explozia. Ma duc sa mai ma uit la tv.
s27
mirunam spune:
Doamne nu imi vine sa cred . ANTENELE fac raiting, nu dau stiri. Nimeni nu a zis ca ar fi copii decedati pe ProTV/Realitatea.
Inca o data, tot respectul pentru SMURD.
sa fie totul bine pentru bebici si mamici.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +