Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Celesta si crisis81, felicitari ptr bebeii sanatosi!

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Multumesc, Andreea

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Buna dimineata,dragi burtici si mamici!

Celesta si crisis81
,felicitari pt vestile bune, Adreeacc,,felicitari pt schimbarea de semnatura,si imi pare rau pt neplacerile cauzate de caldura sa treaca!
Fetele,eu sunt la pat de miercuri,pt ca am avut o criza urata de lombosciatica...'m-a taiat" peste sale,cum se zice,si pana sambata nu mi-am revenit.Coloana e ff solicitata acum,si m-am aplecat,si asta a fost...Sa aveti grija de coloana!
Azi iau rezultatele la diabet gestiational,test facut cu recomandarea mea.Si maine am eco...de o luna nu mi-am mai vazut bebelul!
PE mine ma dor oasele bazinului,de ieri,simt ca s-a schimbat ceva pe acolo,,probabil pozitia lui bebe!
Azi sunt bine,stau cu voi toata ziua...sunt happy ca deja am baut un l de lichid( lapte + iaurt)
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Simona +27 cu ,STEFAN

Multumesc Simona
Ceva exercitii de gravidute pt coloana nu te-ar ajuta putin? sau o pozitie corecta in pat, pe scaun... la mine a functionat sa stau pe minge din aia medicinala...
Doamne ajuta sa primesti vesti bune de la test si apoi sa te bucuri de poze frumoase cu bb Stefan :)

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

gata am pus poze cu Pufica!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna dragutele,

Am venit de la morfologie: totul e normal-o Pufica are 800gr! si alta are 600-sunt mai mari ca varsta sarcinii. Vermis e legatura aia dintre emisfere, da? A zis ca e prezenta la amandoua.

Si ne-a facut si 3D cu o fata a unei Pufice: e cu nasu in vant ca dady si ca mamy. Deci e a nuastra, asta e clar. Cand reusesc sa scanesc va pun pe picasa.

Mai rau a fost cu pozitia la eco-ca nu am putut sta intinsa, si tot ma frecam, m-a luat cu ameteala, cu raul si m-a lasat sa stau si pe o parte-s-a purtat tare frumos.

sugubina 23+ cu Puficele

Felicitari , trebuie sa fie super sa poti recunoaste deja din burtica din trasaturile parintilor... a mea nu vrea sa arate fatuca, e secretoasa tare...

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Multumesc de urari fetelor, sper sa ma repar repede, ca azi am mai trecut printr-una: m-am trezit ca incepe sa-mi curga sange din nas, dar nu asa, picaturi, ci cu cheaguri cu tot. S-a terminat repede (1-2 min), dar m-am speriat. Diseara o sun pe doctora sa vad ce-mi
zice.

Vreau sa felicit mamicile care au schimbat semnatura si pe cele cu vesti bune de la eco! Sa aveti (sa avem toate) saptamani usurele pana la termen !

Alinushca, bine ca mi-ai amintit de gulasul de pui. O sa caut si eu pui de care ai pus tu, ca de multe ori ma uit (din cauza lui El) sa fie mai slab. Dar merge din cand in cand.

22+

Eu am pb asta cu nasul si curgeri de sange cu cheag cam de pe la inceputul sarcinii, dar am inteles ca e normal... nu zilnic, dar des, oricum... So, don't worry

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Sugubina eu am facut astazi salata asta http://gospodini.blogspot.com/2010/07/salata-de-paste.html
e usor de preparat si satzioasa, iar daca ii mai pui si un sos e delicioasa

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

pai din cate stiu eu acest masaj se face in ultimile 4-6 sap cam 10 min pe zi si cica se folosesc tot felul de uleiuri lubrifiante ...... din cate am auzit eu la fel de eficiente sunt si exercitiile Kegel

27+ Ianis Andrei

pai kegel-ul si masajul perineal au scopuri putin diferite. unu sa intareasca muschii, alalalt sa obisnuiasca zona cu genul de intinere care se va intampla la nastere. am nevoie de cineva care a facut practic asta. se face tot trimestrul III pentru rezultate cat de cat bune. este aproximativ inutil la noi in tara unde sansele sa nu ajungi la epiziotomie datorita eforturilor personalului de a te ajuta sunt practic nule in mai toate spitalele si la mai toti doctorii...

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna fetele!
Sunt Cristina,mamica a unei floricele de liliac de mai.
Ma scuzati ca dau asa buzna la voi,dar vroiam sa va rog sa-i dati un vot prichindelului meu.Multumim frumos
Sa aveti odisee frumoasa,si nasteri usoare cu bebei sanatosi,papaciosi si necoliciosi!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alinushca, eu am vorbit cu dr de masaj si mi-a zis sa renunt. Principalul motiv sunt problemele mele, deci un deget pe acolo mai imi lipseste la contractiile mele, dar si pt ca trebuie sa stii cum sa-l faci, ca sa fie eficient. Mi-a zis mai degraba sa fac ecercitii Kegel pt elasticitatea zonei. Si sa-mi tratez 'cu blandete' hemoroizii, ca astia ma pot duce iar la epiziotomie...ca decat sa-mi iasa n-spe nenorociti din astia de la impins prea mult, mai bine taie Mi-a zis sa-i aduc aminte si atunci sa asteptam cat mai mult cu taietura. Si pe unde ziceai ca stai? Nu-i pacat sa ai doar un mesean la asa bunatate? Noi promitem sa aducem desertul....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, si eu m-am speriat un pic. Mie mi se intampla extrem de rar chestia asta, de maxim 1 data pe an, si asta in conditiile inc are sunt gripata la maxim, gripa de-aia urata, cu dureri de cap de nu te poti misca, cu stari de voma, chestii grele...

Celesta, sper sa nu fie nimic ingrijorator, ca n-am patit in sarcina asta nimic mai ciudat.

22+

Mergi la inceput