Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Suna bine alea cu cascaval ras. Da cu MIERE? Dulce cu sarat nu ma inspira..La pofte maxime cre ca voi face o portiuta cu cascaval.Kiss

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

ratuscace bine suna reteta cu paste, sunca afumata si cascaval. Mi-ai facut pofta, cred ca ma opresc dupa-amiza la Mega Image si imi cumpar cele necesare sa le prepar

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ratusca, ce pofta mi-ai facut! maine seara asta gatesc si eu (ptr diseara am terminat deja).

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina miere pun eu pe portia mea..mie imi place combinatia dulce-sarat.pupicii

claudia ma bucur ca te simti bine

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Suna bine alea cu cascaval ras. Da cu MIERE? Dulce cu sarat nu ma inspira..La pofte maxime cre ca voi face o portiuta cu cascaval.Kiss

Nici mie nu-mi place combinatia sarat-dulce, nu mi-a placut niciodata, mai ales acum...dar poftele de gravida nu se compara cu nimic. Eu, de exemplu, nu am crezut vreodata ca voi manca inghetata si dupa 10 minute cartofi prajiti cu McChicken sau tot felul de combinatii ciudate. Eu duminica la 18:30 am plecat sa-mi iau mici de la "Cocosatul", pt ca mi s-a facut o pofta...asa ca l-am luat pe sot si ne-am dus din Titan tocmai la "cocosatu" sa-mi ia mici. Si au fost atat de buni

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Ah ce m-am unflat! Am papat si un pic de carnatel si o ALTA portie de piure. Nu ma mai pot miscaaaaa

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

pai ai mancat mcciken si DUPA inghe! Nu peste ai turnat-o..E o diferenta. Asa ca tine fac si eu. In acelasi timp is problem

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am laptopul la reparat, asa ca mai rarut zilele astea...
ieri am plans cd am vazut ce s-a intamplat la Giulesti.
Msymo, eu am pus link-ul cu covoarele. In magazin au doar cateva modele de pe site. Au multe covoare, dar nu tot ce e pe site. si au primit acum un catalog nou ffff frumos.
Eu am fost acum 2 ani la Danielle Design, dar nu m-a impresionat nimc pt copii. dc stiam ca au acum ceva frumos, intram sa vad.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anes, si eu am unele senzatii mai ciudate...am impresia ca e cam lasata zona,dar e doar o senzatie. Depinde si cum sta bebe, cateodata am impresia ca o sa-l scap. Chiar pun mana ca senzatia e ca am colul fff jos.
Alinusnca, vezi ca la Euroclinic ai reducere 28mil dc contribui la CAS, deci ajungi la aceleasi costuri ca si la Medlife, iar dc reusesti sa nasti natural, costa chiar mai putin.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep!
In primul rand, felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura si celor care si-au vazut puii la echo!
Bun venit celor venite din vacante, asteptam poze!
Dau de baut cu intarziere de Maria(multumesc de urari tuturor), eu sunt Ana Maria si cu toate ca mi-am petrecut ziua de Maria pe drum, a fost o zi linistita.
Din cauza ca am fost foarte ocupata zilele astea, nu am vazut decat azi ce s-a intamplat la Giulesti si m-am cutremurat. Doamne fereste, ma rog in fiecare zi sa fie bine pentru toate mamicile si toti copiii, fara exceptie. Nici nu pot comenta in ce suferinte sunt bietele mame, bietii copilasi... crunt!
Mi-ati facut pofta de gatit si de mancat, momentan nu avem montate plita si cuptorul, asa ca mai rabd putin.
Simona, ma bucurca te simti mai bine cu spatele, iti doresc multa sanatate si sa nu mai ai nicio astfel de perioada, niciodata!
Symo, sa ma tii la curent cu Stokke, daca e sa comanzi, as vrea sa facem comanda dubla, daca e ok pentru tine. Oricum, vorbim la telefon cand te decizi.
Celesta, ma bucur ca esti bine!
Ral_eli, un pupic de incurajare, noi suntem aici oricand!
Eliza, ai PM, intr-adevar eu sunt moasa lui Nicolas...
Ratusca, daca vii in Bucuresti, poate "punem" iar de o intalnire...
Andreea, astept si eu raspunsul tau cu privire la contractul pe care o sa-l semnezi cu firma de recoltare, si noi vrem, dar nu ne-am hotarat la care vom ramane.
Crisis, chiar ai un bebe Sebastian grasunel, sunt foarte curioasa cat a crescut si bebele meu, de la 22 s nu ne-am mai "vazut".
Beatrice, Miruna, Doura, Joy, JoAnn, Sunset, Sugubina, Dana, Mistic, pupici pentru toate! Nu-mi mai aduc aminte pe cine vreau sa pup, oricum, fara exceptie!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput