Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ai dreptate,Ratusca.Si eu incerc sa ma protejez psihic cand vad astfel de cazuri.Este momentul sa ne gandim numai la bebe din burtica,sa facem tot ce putem sa-i tinem cat mai mult la caldurica si cat mai putin stressati.
Si nu dati cu rosii in mine dar am suferit emorm de 2ori incat acum incerc sa ma detasez de multe.....nici in problemele familiei mele nu prea ma implic.E modul meu de a-mi proteja comoara!
Este de condamnat ce s-a intamplat acolo,este inexplicabil cum a fost posibila o asfel de tragedie.Dumnezeu sa-i aibe in paza pe toti bebeii si mamicutele lor.Nici nu incerc sa ma pun in locul lor!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

ratusca, cred ca merita medlife ca pret avand in vedere conditiile. cred ca dr meu nu face nasteri acolo ca altfel alegeam si eu de la bun inceput sa merg acolo.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

eu merg la un medic de acolo...dr Albu..dar am si medic la Ploiesti la spital de stat....acum ramane sa vedem cum va decurge sarcina..pana acum este bine

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Siuta, am sunat la Biogenis, maine ma intalnesc cu ei si discut pe baza contractului.Te tin la curent cu informatiile obtinute.

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Cladirea in care lucrez eu este in renovari 2 sapt asa ca vrand ,nevrand sunt si eu in concediu.Si uitasem cam cum e.Partea buna este ca ma simt minunat,nu prea mai am contractii.Partea proasta e ca mananc mult si ca ma plictisesc tare.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

fetelor ce mai papati??

eu as manca niste paste cu cascaval,dar mi-e lene sa fac..il astept pe iubi sa vina acasa si poate il pacalesc pe el...

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

letzy asta este un lucru bun pt ca te odihnesti....si eu as manca non stop, dar incerc sa mananc cu moderatie. Am eliminat dulciurile care nu fac decat sa ingrase..cand am pofta de dulce pap miere cu unt sau dulceata si imi fac eu gris cu lapte sau fidea.

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Uau ANA ai schimbat si trimestrul! Felicitari la mai mare!

Msymo jos palaria! MULTUMESC!

Ratusco si pe mine m-a afectat..Cre ca ii afecteaza pe oamenii normali, daramite pe noi care suntem gravidute..

Eu am papat acu tocanita facuta ieri de Pufi Pufesc impreuna cu piure facut de mine acu. Si isi face el si carnatei - da pe mine nu prea ma inspireaza. O sa gust putin sa vad totusi!

Cum faci pastele cu cascaval?

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

sugubina fierb pastele bine le las la scurs, apoi rad multtttttttt cascaval peste ele si bag la cuptor... si apoi pap cu putina miere deasupra..

mai am o reteta paste(macaroane,spaghete,etc.)cascaval,sunca afumata
smantana.Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg, se limpezesc si se baga la cuptor amestecate cu cascaval ras, sunca afumata si cateva linguri de smantana, sare si piper dupa gust.Pe deasupra se torna trei oua batute bine.

eu as manca din astea simple

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, fetelor!
Scuze pt lipsa de ieri, insa s-a stricat aerul conditionat in birou si nu prea am stat la computer, iar acasa nu am loc de pitic
Am sunat ieri dim la Filantropia si m-am programat pt echo de trim 3, insa nu stiu daca nu e prea trz. Primul loc liber era pe 5 oct, cand voi avea 34 sapt fara o zi. Tipa care mi-a raspuns mi-a spus ca e OK, pt ca este o eco de verificare a dezvoltarii fetale. Oricum ma mai duc la Parviz la o eco, pe la 30 sapt
Astazi am o lene...de la vreme mi se trage. Dar in acelasi timp imi place ca nu mai arde soarele si nu mai sunt 40 si ceva de grade afara, desi tot cald este.
Bebe misca binisor astazi, dar nu ca vineri...atunci a fost recordul. Ce-mi place cand il simt
Revin

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice, ti-am dat un PM ieri la pranz.

Claudia 26+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput