Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragi burtici!
Dam de baut, azi schimbam semnatura, cafea cu lapte, limonada, apa plata si pepsi!! A inceput a 29-a saptamana!
Va pup pe toate, mi-ati lipsit, sunt la recuperat de capitol anterior, revin dupa ce termin... am vineri, sambata, duminica si luni de recuperat. Sper ca voi afla numai vesti bune! Pupiiii!

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ana felicitari mai ai putin si faci 30 sapt ...am eu niste pitici pe creier ca sa ajung la saptamana 30

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!

symo bine ai revenit de la mare..ma bucur ca esti bine.

miruna

eu sunt ingrozita de ce se intampla la Giulesti..eu la inceputul sarcinii, mergeam la un dr acolo, dar am renuntat pt ca era fffffff mare mizerie si consultatiile se faceau la subsol intr-un cabinet unde intra cine vroia in timp ce pacienta era pe masa. horrrroooorrr ce sa zic..Asta este sistemul nostru sanitar. Ne gandim din ce in ce mai mult sa plecam din tara. As pleca la sora mea in Australia,dar f greu se obtine viza acolo.

Despre ceule stem nu stiu ce sa zic, 3 medici m-au sfatuit sa nu recoltez si 2 sa recoltez. Sunt intr-o mare dilema. Banii nu sunt o problema,dar nu stiu ce sa fac. Ma gandesc sa nu-mi para rau apoi, daca nu recoltez.

bebelusa mea este f miscacioasa azi...

v-a placut burtica mea? ma simt asa grasana...sunt pozele puse pe picasa..

va pup cu drag...

miruna tu ai mai fost la dr?
letzy bafta multa si tie la dr..asteptam vesti bune

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana ..ai fost la dr? cum te mai simti? mai ai contractii??

La multi ani inacat!!!!!

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mirunam, ciudat! De ce sa imi fi spus asa cunostinta mea? Ca oricum, asta este..nu se putea si gata! Tot la Sanador, de pe Victoriei merg si eu la dr. Nedelcu Dana. Chiar am sa verific,asa de curiozitate!

Era cineva dintre voi, scuze nu mai stiu cine, care a renuntat la o programare le dr. Herghelegiu, tot la sfarsitul lui august...mai este valabila oferta?

letzi multumesc pt. raspuns, iar daca intrebi dr. spune-i si despre situatia mea, adica ma aflu la a doua sarcina, prima fiind nastere naturala. Multumesc!

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Joy, ai PM.

Miruna, Anes, tocmai ce am vb dimineata la Sanador, eu avand programare pe 31 august la ora 13 la dr Herghelegiu si mi s-a spus ca este in concediu si daca doresc ma pot reprograma in decembrie. E bine de stiut, daca mai fac repede inca un copil, cel putin voi avea programare la doctor

Miruna, cum era cu petitiile? o plangere la OPC nu pot face? Nu m-au instiintat (chiar daca m-au sunat si n-am raspuns, un SMS putea trimite) ca se anuleaza aceasta programare pe care am facut-o de acum 3 luni.

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici
felicitari ana si sunset pt schimbarea semnaturi...tot asa pana la capat

23 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Acum am terminat de recuperat ce ati scris de aseara. Uit de la mana pana la gura, sarcina asta m-a retardat de tot.

andreeacc foarte tare. Apuca-te repede de inca un bebe macar sa pierzi programarea..... Jalnic.

ana felicitari pentru semnatura. Esti cu o zi inaintea mea.

sunset_zuzi si eu am pitici de acest gen. Aseara ma apucasem va citesc si sa ma uit la poze la bebei nascuti la 29 saptamani cat am eu acum. Nascuti afara, au toate sansele....la noi...

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ratusco ai burtica frumoasa tare!

Andreea e tare neplacut ce ti s-a intamplat cu anularea programarii! Nu e cinstit de loc. Trebuia sa iti ofere la alt dr, sau altceva.. nu stiu. Iti recomand dr Chitescu, cred ca vei gasi locuri (Polisano si CMU parca).

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Joy, ai PM.

Miruna, Anes, tocmai ce am vb dimineata la Sanador, eu avand programare pe 31 august la ora 13 la dr Herghelegiu si mi s-a spus ca este in concediu si daca doresc ma pot reprograma in decembrie. E bine de stiut, daca mai fac repede inca un copil, cel putin voi avea programare la doctor

Miruna, cum era cu petitiile? o plangere la OPC nu pot face? Nu m-au instiintat (chiar daca m-au sunat si n-am raspuns, un SMS putea trimite) ca se anuleaza aceasta programare pe care am facut-o de acum 3 luni.

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Doamne, Andreea!Ce idioti!Ma crezi ca si eu stau cu frica?! Am programare la Botica si Lore stia ca acest dr, fiind medicul care-i urmareste sarcina, este in concediu in acea perioada. Am sunat la Medlife si mi-au zis ca e valabila programarea, dar sa stii ca voi mai incerca!Dupa ce dai o groaza de bani!Asa cum stiu sa te sune sa te intrebe daca mai este valabila programarea in cazul tau, tot asa ar fi putut sa anunte pacientele cu ceva timp inainte si sa-si ceara scuze ca au gafat.

27+

Mergi la inceput