Cu ce pictam?

Cu ce pictam? | Autor: Anka74

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu, pt pictura , care sunt cele mai indicate vopseluri - acuarele, tempera, guase... pt un copil de 6 ani ce vrea sa picteze acasa. Daca sunt si lavabile sau macar "Mai usor lavabile", ca sigur vom avea incidente. Din experienta voastra de mamici de pictori si pictorite puteti sa imi recomandati ceva? I-am promis juniorului ca din septembrie ne apucam de pictat si inca nu stiu ce sa-i cumpar. Banuiesc ca blocurile de desen si pensulele nu imi vor ridica probleme la achizitionare dar daca aveti sfaturi si recomandari si pt ele le astept cu mare drag. Va multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la noi merg foarte bine vopselurile la borcanel. sunt mai usor de utilizat decat cele la tub, sunt pasta ce poate fi usor combinata. in general gasesti 6 culori de baza, dar, daca cauti, gasesti si culori speciale.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Atentie cu acuarelele la borcanas de la Ikea. Culorile nu ies la spalat, scrie si pe ele! Insa puteti lua si un sortulet de pictat, tot de la Ikea,

Sunt unele acuarele, din pacate nu mai stiu cum se numesc, pe care scrie clar ca ies la spalat. Parca Pelikan, dar nu-s sigura... Citeste pe ele la librarie cand le cumperi.

Mergi la inceput