HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Vai cat e de scump Nectarie...ma topesc cand ii vad ochisorii frumosi...toti delfinasii sunt superbi

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Si Antonia ta e tare, tare dragalasa...o sa fie o frumoasa cand o sa fie mare...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Fetelor puneti mana si filmati-i, fotografiati-i etc...cresc repede si asa cu drag o sa va uitati mai tarziu la poze si filmulete...eu ma uit la cele cu ale si nu imi vine a crede....
filmuletele cel putin sunt de mare pret. eu le-am cam facut la Ale ca ta'su e mai lenes la filmat si i-am zis ca la batranete il las sa se uite la ele doar daca plateste bani grei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa cred ca iesim la un restaurant sa mancam ceva si cam atat ca avem doar 3 ore, ne sincronizam cu programul de papa si ma mulg si cam atat nimic spectaculos ca anul trecfut am avut ceva spectaculos cum au fost 30 de ani

O sa pun si eu pozici Leti a luat 1200 grame intr-o luna

, am vazut pozici cu minunile tale sa va traiasca sunt tare frumosi!!!

Si Leti va ramane cu ochii albastrii ca s-au facut mai albastri de la nastere

Multumim pentru urari si le intoarcem tuturor delfinasilor sa creasca mari si fericiti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Larisa cred ca iesim la un restaurant sa mancam ceva si cam atat ca avem doar 3 ore, ne sincronizam cu programul de papa si ma mulg si cam atat nimic spectaculos ca anul trecfut am avut ceva spectaculos cum au fost 30 de ani

O sa pun si eu pozici Leti a luat 1200 grame intr-o luna

, am vazut pozici cu minunile tale sa va traiasca sunt tare frumosi!!!

Si Leti va ramane cu ochii albastrii ca s-au facut mai albastri de la nastere

Multumim pentru urari si le intoarcem tuturor delfinasilor sa creasca mari si fericiti!!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

io tot 31 am facut in martie...ochi albastri...super.. sper sa ii ramana si lui nectarie tot asa.
Nectarie se da in leagan...doarme sau ceva si toarce ca o pisica...e mortal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

FELICITARI OTILIA!!!! RECUPERARE RAPIDA, MULT LAPTIC. BUN VENIT BEBE IULIA !!!!

ELadea si piticul meu avea marti 5200g...nu ma mir ca este un grasun si un mancacios.Si parca de marti s-a ingreunat si mai tare...sigur a mai pus ceva pe el ...

Crissy intr-adevar asa mi-a zis ca se numeste..granulom de fir...CUM ADICA TREBUIE OPERAT ????? Sa trec iar printr-o cuatura acolo ???? Parca de 2 zile nu ma mai deranjeaza asa...oricum o sa vedem pe 30 cand ajung la control.
Referitor la conditiile in care este Bea alimentata si felul in care se poarta asistentele..no comment...doar un cuvant ...SUNTEM IN ROMANIA...Lasa ca Domnul o sa va ajute sa treceti mai repede peste perioada asta si o sa fie bine in final.Un -ic pentru mamica curajoasa.

Referitor la Vigantol si mie mi-a dat D3 medicul si mi-a zis ca trebuie schimbat la 21 de zile din momentul deschiderii.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)
belu, trece...nu te opereaza stai calma( am avut si eu la ale)....tu de ce nu dai cu actovegin acolo?...e cel mai bun cicatrizant. Sau daca nu ..ceai de pelin si crema de galbenele.

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu am o problema cu hainutele , aici in Hu sunt oribile iar cele pe gustul meu costa cam 40 euro bucata, nu sunt cine stie ce doar bumbac bun, am fost sa iau 2 pijamale si erau asa de urat ca am vrut sa le dau inapoi la casa cand am vazut ca sunt 20 euro bucata, dar imi trebuiau...
o sa comand iar la marc and spencer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim pentru urari.
In zona noastra nu se serbeaza azi Sf Maria fiindca e Adormirea Maicii Domnului, noi vom serba pe 8 septembrie

Bebelina mea a stat destul de mult treaza, presupun ca starea de veghe se mareste de acum la cateva ore. Nu plange, doar sta treaza si stam la povesti

Eu ma impac f bine cu body-urile de la Pifou. Am vazut in poze ca si Ramo are la Sabinuta ei.

Am vazut poze cu delfinasii dulci foc toti

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)
belu, trece...nu te opereaza stai calma( am avut si eu la ale)....tu de ce nu dai cu actovegin acolo?...e cel mai bun cicatrizant. Sau daca nu ..ceai de pelin si crema de galbenele.

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Larisa am uitat sa-l intreb pe medic daca ma pot da cu crema asta.O sa-l sun maine si o sa-l intreb, totusi nu as da asa de capul meu...
Tu ce ai crema sau gel...cum ii zice exact la crema ???

Se pare ca avem fruntasi cei trei barbatei ...la categoria "grea"
Nectarie, Filip si Yanis....mai este careva si am scapat din vedere ????

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Maine e Sfanta Maria, eu incep de azi cu urarile ca nu stiu maine cum am timp,

Deci, La multi ani! Maria de RODI, Maria Antonia de Georgia, Carla Maria de Denisa, Maria MArina de Emushi, Eva MAria de Ela, Maria de Rubia, Sabina Maria de Ramo, Riana Maria de CristinaSerban, Denisa MAria de Anca, Senty MAry (ca banuiesc ca esti MAria), Andra MAria de Mycya, Clara MAria de miha13gina, Bianca MAria de Michelle, Ana MAria de Otilia, ... Cam atat cred. Le-am luat in ordinea nasterii. Daca mai sunteti careva Maria sau aveti puiuti Maria, la fel va urez La multi ani, si tot ce va doriti!

M-am intins ca niciodata... Va pup!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput