Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua dragi burtici. noi sambata am fost la cumparaturi pt bebe si am luat absolut tot ce trebuie pt bagajelul de spital si pt acasa cand voi veni cu bebe . am luat de la hainute, pampersi, produse cosmetice pana la maruntisuri gen termometru cu cap flexibil, de baie, forfecuta, biberoane de sticla si tot felul de maruntisuri. sunt tare fericita ca am scapat de un stres. de acum trebuie sa ma apuc de spalt si calcat hainutele
cristina si bebe in burtica 32+sapt

Povesteste-ne ce marci de cosmetice ai luat, ce fel de cosmetice, ce nr la scutece. Nu de alta, dar eu nu am cumparat inca aceasta categorie de produse pentru bebelina si sa am de unde sa ma inspir

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Klarisse cred ca mi-a dat dr fier mai mult preventiv, caci analizele au fost bune, mai putin calciul.
Hai ca o sa treaca si astea 3 saptamani. Nu te mai stresa atat.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani cu intarziere tuturor Mariilor mari si mici !

Felicitari mamicilor pentru schimbarea semnaturii, tot asa pana la 40 saptamani ! Am schimbat si eu vineri semnatura si ma simt in siguranta acum, suntem in saptamana 37, asa ca bebe poate veni cand vrea.

Alexuta multa sanatate ! Te mai dor urechiusele tot asa rau acum ca ai inceput si antibioticul ? Stiu durerea, e groaznica, am avut si eu otita externa acum vreo 4 ani, dar inca imi amintesc durerea...cat despre salvare...eu pot sa spun in cazul asta ca am fost norocoasa acum 3 saptamani, au venit in 25 minute, dar am sunat de 2 ori la 112

Avem si noi bagajul gata, mai trebuie doar sa inchid fermoarul la geanta, dar nu inca, ci doar cu 5 minute inainte de a pleca la spital

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 36+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va multumesc fetele
azi am schimbat si semnatura... imi place ca am prieteni care sunt alaturi de mine

pe caldura asta insa nu prea am chef de musafiri, ieri au fost pe la mine cumnatele, fosta soacra, actuala soacra...flori multe, tort...dispozitia mea nu e insa una tocmai minunata, deh, sunt ...dar cu voi imi place sa petrec

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Botosel, scutece am luat de la Pamoers NEWBORN, sunt pt nounascuti 2-5 kg. si cosmetice am luat de la Nivea baby, gel de dus+sampon, crema de corp, crema pt fundulet, pudra si ulei de corp. am ales nivea baby pt ca, nepotica mea la 3s avea rani la fundulet din cauza ca se oparise si nu ii trecea cu nimic. si cand am mers in vizita la ei, i-am luat din farmacie un set de la nivea cu tot ce trebuie pt igiena bebelusului iar cumnata mea a inceput sa foloseasca crema pt fundulet in speranta ca ii va face bine. vreau sa spun ca in 3 zile copilu nu mai avea aproape nimic, incepuse sa se vindece. acum nu zic, ca aceasta firma o sa-i faca bine bebelusului meu, poate sa fie alergic la ele dar mi-am dorit sa incep cu astea. acum vedem noi. si am mai luat bepanten unguent de la farmacie tot pt fundulet, o sa ne ceara in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Felicitari fetelor pentru schimbarile de semnatura, sa cresteti mari si sa aveti bebei sanatosi si la termen.

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Botosel, scutece am luat de la Pamoers NEWBORN, sunt pt nounascuti 2-5 kg. si cosmetice am luat de la Nivea baby, gel de dus+sampon, crema de corp, crema pt fundulet, pudra si ulei de corp. am ales nivea baby pt ca, nepotica mea la 3s avea rani la fundulet din cauza ca se oparise si nu ii trecea cu nimic. si cand am mers in vizita la ei, i-am luat din farmacie un set de la nivea cu tot ce trebuie pt igiena bebelusului iar cumnata mea a inceput sa foloseasca crema pt fundulet in speranta ca ii va face bine. vreau sa spun ca in 3 zile copilu nu mai avea aproape nimic, incepuse sa se vindece. acum nu zic, ca aceasta firma o sa-i faca bine bebelusului meu, poate sa fie alergic la ele dar mi-am dorit sa incep cu astea. acum vedem noi. si am mai luat bepanten unguent de la farmacie tot pt fundulet, o sa ne ceara in spital.

Am luat notite. Multumesc.

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Neatza de la noi

Ana, multumim de micul dejun. Buna omleta ta, ca de obicei

Mari Paun, La Multi Ani!

No, azi incep prin a ma plange...va ziceam ca am probleme cu spatele, din care cauza s-a hotarat ca voi face si cezariana, dar pana acum m-au ocolit durerile mari. Chiar ma laudam acu vreo 2 saptamani ca nu ma doare asa tare pe cat ma asteptam cand ma gandeam la o sarcina... De vreo 2-3 zile insa sunt rupta de spate, ma doare groaznic nu mai stiu nici in ce pozitie sa stau sa-mi fie bine...uff, si incep sa fiu si morocanoasa din cauza asta si sa ma deranjeze toate nimicurile . Uoff, asta e...trece si asta. Acuma ca m-am plans putin, parca mi-e mai binishor

Felicitari tuturor burticilor cu noi semnaturi! La mai mare! (no, pana la 40)

Mai stie cineva ceva de nike?

33+ cu un carucior .... sau

Multa sanatate!

Tina, cu Mihai Alexandru (37+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

LA MULTI ANI Mari Paun!

Tina, cu Mihai Alexandru (37+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput