Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

be_one, ti-am vazut si eu poza actualizata. Foarte mumoasa burtica

Am pus si eu o poza cu tuguiul meu, poza facuta sambata.
Am impresia ca nu mai are astampar. Se tot impinge in coastele mele.
Sambata cand stateam in pat,a inceput sa sughite si cel mai tare o simteam mai jos de operatia de apendicita. Oare s-o fi intors deja? ca nu stiu, nu imi dau seama
Miercuri avem mare intalnire de la ecograf si parca nu mai am rabdare, mai ales ca de vreo 5-6 saptamani nu am mai vazut-o pe bebelina

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna dimineata, Ana multumim de micul dejun gustos
La multi ani Mari Paun si tot ce iti doresti

Alina 32+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea,Lora,Crina va multumesc pentru sustinere.

Andreea te inteleg atat de bine cu mobilizarea,nici mie nu imi vine sa ma ridic si sa ma apuc sa fac o ciorba.

Be_one,Botosel am vazut pozele,sunt foarte frumoase burticile.

30+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Auch mamicutzelor, n-am mai intrat demult si am nimerit la capitolul cu NIke, apoi am gasit aici si am vazut o multime de foste burticutze mamici FELICITARI TUTUROR MAMICILOR! m-am emotionat foarte tare, nu stiu de ce dar nu ma asteptam sa fie asa de multe mamici mandre
mayterii mercic pentru parola, eu nu mai reusesc sa intru pe picassa nush de ce ca datele sunt bune..
Si eu sufar tare de caldura, beau multa apa si dna doctor mi-a recomandat eliminarea totala a sarii iar de atunci mi se pare ca nu prea miros a floricele.., in rest este totul Ok la mine ceea ce va doresc si voua tuturor.
In fiecare zi ma gandesc ca nu am bagajul facut..desi am luat pampersi, cateva hainutze, prosopele,tampoane ptr sani.. si astept pachet de la sora mea din germania cu camasutze de noapte ptr alaptat si biberoane si alte chestii, o sa le fac poze si le pun pe picassa cand o sa reusesc sa intru..cel mai important este ca mi-am cumparat trusa de epidurala
Doctorul meu ginecolog mi-a spus ca morfo de 32 de saptamani nu este obligatorie ..si s-o fac numai dak vreau eu, am intrebat si medicul de familie si el mi-a spus"nu ai pe ce da banii??" intr-un final nu am mai facut-o, bebelusha mea la 30 de saptamani avea minim 1700 grame, avea niste bulanase:))singura treaba aiurea este ca desi beau muulta apa ea acolo nu prea are..
Am intrat in saptamana 33, Dumnezeu sa ne dea sanatate si putere tuturor!

30+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

RalucaElenaM, cat ai dat pe trusa de epidurala?

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nici eu nu reusesc sa intru pe poze, nu stiu ce se intampla....mai dimineata am intrat si acum nu mai reusesc...

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Sotul meu a cumparat-o de la o farmacie din Bucuresti si am inteles ca i-au facut o reducere....a costat 250 ron, insa pana sa merga sa cumpere am cautat pe net la Farmacia Donna de exemplu cateter de anestezie peridurala Braun1, Naropina si Marcaina(ceea ce a scris medicul ginecolog pe trimitere) si ma asteptam sa coste undeva la 420 ron, deci daca ai o trimitere sa intrebi pretul la mai multe farmacii..

30+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Lora, vezi ca azi e luni!
Alynta, ce m-ai speriat cu ce ai povestit de sora ta! ea doar are un singur copil, nu? Nici nu stiam ca la prima nastere se pot intampla lucrurile atat de repede.
Daca nu citeam astea, plus altele auzite, cred ca imi luam inima in dinti si plecam la mare azi. Dar asa, aseara am facut bagajul pt baietii mei si pleaca ei singuri N-au mai fost nicaieri asa, fara mine. Si cu toate ca sunt mari si descuracreti, mie mi se rupe inima de parca pleaca la armata si imi vine numai sa Scuzati...

Oana 33+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

e cel mai bine asa eu eram in 26 cand tot asa i-am trimis numai pe ei 2 la mare. si la noi tati cu baby fac cea mai buna echipa si s-au distrat va fi ok

la multi ani Mari, sanatosi si voiosi cu toata gasca

hai gasca din iasi! ne hotaram?

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata!

Mari_paun - La multi ani!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti

Chichi
Crinuta - suntem mult mai bine, azi a mancat un bol de cereale si a inceput sa se ridice din pat. A inceput sa isi exerseze si talentul de santajist, bunicul i-a cumparat deja jumatate din colectie Ben10 Alien Force, deci e clar pe drumul cel bun.

O saptamana cat mai racoroasa

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

eveline vezi PM

30+ Sara Maria

Mergi la inceput