Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)
Raspunsuri - Pagina 10
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Neatza! La multi ani Mari Paun!!!Sa fii fericita si sa te bucuri din plin de tot ce iti ofera viata!! Fetele din TM, eu nu pot ajunge chiar de la 14.00, dar primiti si intarziati? *********** 29+ cu ![]() |
Pianna, da-mi evtl un pm cu numarul tau de tel sa te anuntam la ce terasa ne oprim
33+ cu un carucior
.... sau
maitreyi spune:
neata 
va invit si eu la un elevit mic si portocaliu
ca n-am chef azi sa pap de dimineata
poate daca era o pizza, niste pui cu legume de ala la lipie 
azi am program cu mama de spalat hainute mici, mici 
o zi frumoasa tuturor 
-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui pianna Andreea am trimis. ![]() *********** 29+ cu ![]() |
dap, primit, notat, rezolvat!
33+ cu un carucior
.... sau
botosel452 spune:
Buna dimineata, burticute!
In primul rand la multi ani,Mari Paun!
Nastere usoara!
O zi cat mai racoroasa va doresc (mai ales ca in Bucuresti s-au anuntat azi 38 de grade - la umbra)
Valentina
32+ 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui pianna Neatza! La multi ani Mari Paun!!!Sa fii fericita si sa te bucuri din plin de tot ce iti ofera viata!! Fetele din TM, eu nu pot ajunge chiar de la 14.00, dar primiti si intarziati? *********** 29+ cu ![]() |
Nu-i bai!!!Cu conditia sa nu intarzii pana pe la 16!!
Abia astept sa ne vedem maine toate 4!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
MAI3 bine ca-mi adusasi aminte de Elevit! Ca si ieri am uitat sa-l iau!![]()
Spor la spalat!E o placere sa speli hainute mici!![]()
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
'Neata de la Piatra Neamt!
Mari, "La multi ani" sanatosi si fericiti alaturi de familia minunata si o nastere usoara cu un bebe sanatos si mancacios!

Clary, bine ati venit acasa si felicitari pentru bebelusa Bianca cea cumintica! Insista cat mai mult cu alaptatul si da-i cat mai putin completare, pt. ca asa se stimuleaza lactatia - ea e cel mai bun stimulent - si bea ceai de chimen si anason si galactogil.
Eu aseara am ajuns si pe la Roman (dupa ce ne-am intors de la Bacau), am avut contractii tot drumul dus-intors, dar acum sunt bine-merci, vad ca don-soarei chiar incepe sa-i placa in burta!
De azi incepem plimbarile pe jos, numai sa gasesc pe cineva disponibil sa ma insoteasca, pt. ca mi-e teama sa plec de nebuna de una singura. 
O zi cat mai buna si mai racoroasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
37+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
be_one spune:
Buna dimineata!
Mari Paun, La multi ani! 
Eu in weekend cam absentez de obicei, asa ca ma duc sa mai citesc din urma.
Dar pt ca tot am schimbat semnnatura am pus o poza cu burta mea de 33 de saptamani 
Oana
33+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
tanamera spune:
Buna dimineata!
Mari Paun la multi ani

!
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura
.
Buburuza
.
Eu am reusit aseara sa elimin o pietrica,cea mai mare de pana acum,a fost groaznic,dar ma bucur foarte tare,sper sa nu mai urmeze si altele.
O zi asa cum va doriti!
30+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png