La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Melly, te pup, draga mea.
Tii, ce distractie acolo pe voi la bai! Bravo, abia astept sa vad pozicile! Te cred ca a fost super, pe caldurile astea mai ales. O gura de aer racoros!

Ah, mi-am adus aminte: noi se pare ca suntem ultimii dovecuti fara dintisori. Noi si Maia Hepilicai!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Eee na,crezi tu nici noi n-avem dintzoci

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani BRUCE! Felicitari mami Iulika pentru Daniela!
La multi ani MIMIKA!Sa fii fericita alaturi de cei trei barbati!
Techila felicitari pentru progresele puilor!
La multe lunitze fericite si sanatoase tuturor dovleceilor aniversati!
Pentru Nela[flo] sa treaca infectia Anei, sotul sa se simta mai bine. Aniversare fericita surorii tale.
Monikus sanatate lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, eu cred ca e doar o faza asta cu suptul. Give it time, o sa te lamuresti daca intr-adevar nu mai vrea sanuc. De foame sigur nu o sa sufere.
Stiu ca e frustrant sa refuze sanul, insa eu cred ca e o faza trecatoare. Are ea ceva, poate ii mai iese un dintisor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:

Melly, te pup, draga mea.
Tii, ce distractie acolo pe voi la bai! Bravo, abia astept sa vad pozicile! Te cred ca a fost super, pe caldurile astea mai ales. O gura de aer racoros!

Ah, mi-am adus aminte: noi se pare ca suntem ultimii dovecuti fara dintisori. Noi si Maia Hepilicai!

Eee na,crezi tu nici noi n-avem dintzoci

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

Pai eu ce zic? Noi adica Ana si Van.. si Maia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

La multi ani BRUCE! Felicitari mami Iulika pentru Daniela!
La multi ani MIMIKA!Sa fii fericita alaturi de cei trei barbati!
Techila felicitari pentru progresele puilor!
La multe lunitze fericite si sanatoase tuturor dovleceilor aniversati!
Pentru Nela[flo] sa treaca infectia Anei, sotul sa se simta mai bine. Aniversare fericita surorii tale.
Monikus sanatate lui Rares.

Multumesc Anamaria.
Ce mai face soricelul nostru?

Mai, azi a fost sarbatoare mare, de aia am stat pe forum atata!
Hai ca ma duc pana nu termin capitolul.

Sunt pe aproape, ma duc sa imi recuperez maimutzicile, sa bem o berica la terasa, sa incepem iaurtul, baita si alte cele... la noi incet, incet, se insereaza.

VA pup, revin mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

pe noi ne-ai uitat???? se poate asa ceva...

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nela,mea culpa,nu mi-am dat seama la care "noi" te referi

Pupici Anei si distractie faina la terasa

Am trimis pe mail link cu poze

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Nela, te pup mami. Da, asa e, Maia mea nu are inca dintisori si nici vreun semn ca ar aparea. De vreo cateva zile are perioade din zi cand duce la gurita orice. Nu roade cu pasiune, nu are un fix de a "gusta" orice, dar ii mai vine asa...Ii plac mult sosetele mele. Se lungeste pe podea si vrea sa le linga .
N-are nicio treaba cu dintisorii. Nu cred ca apar foarte curand sau daca apar vor veni asa fal, fal repede si fara dureri, ca si la voi . Stii asta, nu?
Maia e ok, e o razacioasa...papa ca de obicei, cand mai bine, cand mai putin bine... Vrea sa mearga aproape numai in picioare, dar nu e asa avansata ca alti puiuti si trebuie tinuta de manute.
La capitolul achizitii cognitive, stam foarte bine, e foarte receptiva si desteapta .

La capitolul "libertate de miscare", si aici e totul in parametrii bunului simt . Zicea cineva ca daca lasi copilul in nisip i se intareste sistemul imunitar. Nimic mai fals. Sistemul imunitar tine de calitate vietii, calitate aerului pe care il respiram, calitatea hranei, tine de miscare, de sport... Copiii crescuti la munte sau la tara sunt mai sanatosi nu ca se joaca desculti in tarana sau nisip..., ci pentru ca respira un aer nepoluat, mananca sanatos, stau in aer liber, fac miscare....

Ma bucur ca Ana papa. Simt satisfactia ta din cum scrii... Felicitari si sa va ajute DD sa fiti bine ca tare ati mai tras. Esti o puternica si optimista, mai Nela draga . Te imbratisez tare.

- am retinut solicitare ta referitoare la poze. si ca sa fiu foarte protocolara ca tot am inceput job-ul, te asigur ca cerera ta va ramane in atentia mea si voi reveni negresit cu un raspuns. te asigur de intreaga mea disponibilitate . hihihi...sper sa reusesc. -

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Si va las si www.crimetime.ro/eveniment/ceva-mai-tare-nu-exista-cum-se-da-o-perversa-ca-pe-targu-ocna.html" target="_blank">ceva funny

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

La multi ani Super Brucu!!!
Sa cresti mare si sanatos!
Sa aduci numai bucurii minunatilor tai parinti!

La multi ani Mimika!
Tot ce iti doresti sa se implineasca!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput