Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)
Raspunsuri - Pagina 10
cosmi1975 spune:
sunt mai ok...sper sa ma tina starea asta si sa dorm
Toanca dar ce facusi???de ti au dat cartonas rosu?
teolinda spune:
Gata... revederea.
Au venit nenicii si au filmat pe la 8 jumate... deja se inserase. Voiau sa filmeze in casa... no way... afara cu voi si cu noi ca oricum era o calduraaa. Au pus pe-acolo reflectoare...una.. alta si in curte au filmat. Ne-au ciupit tantzarii de nu se poate.
Verisoara-mea arata suuuuper... a slabit 19,2kg (cate are Nicolas). Arata misto la fata.. mai tanara. Robert o tot intreba ce si-a facut la fatza.In sfarsit burta nu-i mai este mai mare decat sanii... in fine.. chiar arata bine dupa 7 sapt.
Aceasta "o zi cu familia" a fost defapt o noapte. Adica au venit asta seara pe la 8 jumate si maine dimineata la 7 jumate vine sa o ia. De-abia acum a plecat de la mine... maine dimi evident ca iarasi vin la ea acasa sa filmeze cum ii face bagajul Mariei pt concediu.. si evident pt cazul in care nu iese din concurs pana pe 31 aug .
S-a hotarat sa nu mai ceara ea eliminarea din concurs ci sa ramana pana cand... o fi ... poate prinde finala.
Oricum eu sper sa ramana pana la final chiar daca asta inseamna ca nu va fi cu noi in concediu... voi fi f fericita sa iasa de-acolo cat mai invingatoare.
Faza cam aiurea la filmare a fost ca cica noi trebuia sa stim ca ea vine acasa si sa o asteptam cu afise... flori. Da' treaba asta mi-au spus-o abia seara la 7. Pai eu eram singura acasa... ce afise sa fac ... (ca aveam si copii pe cap).. pana la urma cu chiu cu vai am facut niste "beliciuni"... o sa vedeti voi si o sa radeti cand vom aparea la TV.Flori... ciuciu... niste obosenii adunate de prin curte... ma roog faza asta a fost nashpa.
Filmarea... cam ciudat... nu stiu ce vor scoate ei din context... ce vor monta si cum va arata sper doar ca nu vom fi FOARTE penibili. Cert este ca la fata locului Nicolas a trancanit cel mai mult... s-a apucat sa-i spuna verisoarei ca a vazut-o la tv.. si sa-i explice cu lux de amanunte toate imaginile... a fost de belea pt ca la un moment dat a zis ceva de genul "Si tu ai castigat concursul!"
GIO - nu stiu cat de telegenici suntem.. am zis ca au mai filmat odata un material si mi-a zis Andreea ca am avut "succes" printre grasi... sper ca aratam bine.. ce sa zic...
E mortal EDI .. mi-l si imaginez cum spune el GATA.
IULIANA -esti o fericita.. iti bate vacanta pe umar... e misto, nu?
Las' ca pleci la fix...cand te-ntorci mai ramane un pic din "martisor". Acu' sper sa nu intri iarasi in polemici ca tocmai i-au aratat pe "verisori"(cum le spune ANA) ca au sosit din Franta..."trimisi" de Ana cu "cadouri pt noi"
Haideti ca fug la nani... nici nu stiu ce am mai scris si ce-am facut... sunt zombie!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
Neatza!
Haideti la o!
eu tot fara miros/gust sunt, dar parca nu mai sunt asa ametita ca ieri.
Edi e mai ok, aseara a facut un scaun mai tare, bea laptele de la Hipp si ii dau si la 2-3 ore remediul pt. diaree. Azi noapte a fost mai greu...se trezea si vroia tzitzi, si nu are voie 30 min. sa bea nimic.
Ma bucur ca e vineri si suntem 2 zile cu totii acasa!
Aseara iar a mers bine Edi, vad ca are zile...cand vrea si cand nu are chef. e asa simpatic cum se stramba si mimica pe care o face cand pleaca singurel, tot nu l-am filmat.
La ora 6 mi-a dat desteptarea fiu-mio...am adormit la 7:30 si la 8 eram sus ca sa-l pregatesc pe Marco pt. gradi.
acum gogoasha inca doarme, asa ca i-am pus mere la copt si supa la foc.
Maraki bine ca mi-ai zis, Edi face acest lucru de 5-6 ori/zi. Clau mi-a zis ca nu e ok sa-l inchid direct din buton, dar nu stie ca fiu-so face acest lucru de multe ori.
Iuliana tine mama pt. tine parerile, ca nu prea e ok sa le zici pe oriunde.
In urma reclamatiei facute de Clau la pol. comunitara...am scapat si de "vecinii" nostri. au lasat mizerie, dar asa erau foarte linistiti, fara scandaluri...doar bebelushul se auzea noaptea cum plangea.
Mi-era o mila de el....am vrut sa le dau ceva, dar clau a zis sa nu mi- aduc la usa ca nu mai scap de ei. asa ca am renuntat.
Va pregatiti de vacanta...mama ce as mai pleca si eu. acum zic ca fara copii, dar nu as putea.
Lili bine ca ati scapat, vom vedea la momentul potrivit filmarea. am zis eu ca se intuneca...nasol ca nu te-au anuntat mai devreme de pancarde flori si alte nebunii. super a slabit! doamne ajuta sa ramana in concurs pana in finala.
Sta bine la kg Nicolas. eu sunt mandra ca Marco are 16,1. sper sa mai puna pe el, ca e cam slabanog dupa parerea mea. Caci pediatra zice ca e ok asa si nu mi-a dat vitamine sau alte cele. are dreptate, caci si analizele au iesit ok.
Cosmi cum esti? ai dormit?
cred ca asa bine miroase in casa a mar copt si supica....eu nu simt nimic.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
de dormit sa zicem ca am dormit ca mi a dat dr ceva pastile........dar n am putere deloc ,ametita sunt si am si un tremur in corp....nu mai poteu care s o fire iute si vesela acu abia ma ti pe picioare...sa fie de la faptul ca nu am amncat in ultimile zile aprope niK???(iaurt,banane,covrigi)si astea asa fortat ...mi e sila de mancare.....
fetelor sunt disperta
Giova spune:
Cosmi revino-ti fata! fa o supica, trebuie sa mananci si altceva ca sa te pui pe picioare.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Giovacrede ma ca n am putere nici sa ma duc pana l;a mama si sta la 10 minute de mine
toanca spune:
Cosmi, te credem ca nu mai poti...DAR TREBUIE sa-ti aduni puterile si sa mergi mai departe!!!
Vorba Giovei, fa-ti o supica, incearca sa iesi un pic la aer ....
Eventual mai mergi la inca un doctor sa vezi ce zice si o a treia parere.
Nu te lasa asa.....incearca sa te ridici
Giova, da trebuie sa-mi tin gura
Liliana, deci v-ati filmat???
19 kg slabite???? wow...
Matei trebuie sa se ia de mana cu Marco (cu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi) fiind si Matei are 16.2 kg
I-am vazut si eu pe "verisori" trimisi cu "cadouri" pentru noi
maraki spune:
Buna dimineata,
Wowwww 19 kg !!!!! Sa ne spui si noua secretul, in afara de gimnastica, ce a facut sa slabeasca atat de mult intr-un timp atat de scurt??? Vreau si eu sa slabesc macar 10 kg, pls Teolinda Esti super tare daca ai reusit sa faci si " beliciuni " singura cu doi copilasi mici Abea astept sa vad inregistrarea
Giova, sanatate doamna
Toanca santeti pe ultima suta de metri
Cu ce au venit verisorii cadou???
Cosmi, de ce nu vine mama ta sa va gateasca??? Gabi nu poate sa incropeasca o supica? Inainte de Giorgos, am avut ún prieten( eram logoditi, aveam data nuntii fixata dar l-am intalnit pe giorgos )care imi facea supa de pui si la 22.30 Imi facea omul ala toate poftele si-i iesea tare buna supa Nu pot sa zic nimic nici de Giorgos, daca sant bolnava, imi face mancare si imi aduce la pat,imi da in gura daca sant foarte bolnava
Miha pe unde esti?
Silvi aveti soare? aici s.a incalzit, e de maneca scurta azi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
am fost cu tzantarul mic prin mall. am intrat la Z, un tip cu bebe al lui sa schimbe ceva hainute, primise de 18 luni si ii erau mari, copilul facuse 1 an. ma uit la el si la Edi....doamne ce ditamai era gogoasha mea pe langa baiatul ala. Nu degeaba i-am luat haine de 2 ani de acolo. Acum imi dau seaama de ce toti se mira cand aud ca are doar 1 an. Trebuie sa-l masor, clar are peste 80 cm.
Lili mi-ai facut pofta cu fasolea ta cu iaurt si acum de-asta mananc. eu nu am pus busuioc ci usturoi si am combinat iaurtul cu smanata. Un deliciu.
Cosmi pai zi mamei tale sa-ti faca ceva si sa-ti aduca. nu te lasa asa usor doborata. tu esti o fire puternica si cu chef de viata.
Maraki pai tu ai vazut cat e verisoara Lilianei? normal ca cei supra ponderali dau mult mai repede jos, cel putin la inceput kg multe.
s-au expulzat o groaza de rromi din Franta si le-a dat ceva bani. Parca au mai facut chestia asta si in trecut...dupa ce si-au stricat euroii in tzara, iar s-au intors la cersit pe dincolo.
bine ca s-a incalzit si la voi. Si in Italia e vreme faina de cateva zile.
Iuliana pai chiar ca sunt frati. ce inaltime are Matei? Marco acum o luna avea 108cm.
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
Salu'...
Intru pe fuga... trebuie sa se trezeasca Cosmin... doarme de pe la 10.
COSMI -. Ti-ai facut si tu o echo abdominala... sa vada cum stai cu ficatul.. bilaa...
GIO - sa-ti fie de bine fasolea. Mai am si eu de o portie dar parca n-am chef de ea. Am fost la vecina si am mancat un polonic de ciorba de fasole boabe (doar zeama... ) cu ardei copti. Sper sa nu imi faca prea rau
MARAKI - pai regimul alimentar al "echipei" ei este bazat pe proteine... carne si legume. Fructe cica DELOC si ca tipa care se ocupa de ei nu este de acord nici cu lactatele de 0.1% grasime. Detalii despre ce mananca exact si punctual o sa va dau cand vine acasa... cu regimul la purtator... ca doar trebuie sa slabeasca pana in decembrie... cat mai mult.
Ea avea 108kg cand a intrat in concurs. Am inteles ca a slabit cel mai bine dintre fete... procentual vorbind. Iar de la baieti cel care a slabit cel mai bine e cu un procent mai "sus" decat ea.
GIO - paradoxul e ca desi multi erau de aproape 200kg... si te asteptai sa slabeasca muuuuuult n-au slabit totusi...
Eu chiar ma mir ca ea a reusit atat de mult sa scada... sunt totusi 19kg intr-o luna si jumatate...
Inca ma gandesc la ea... era f. schimbata...cred ca-i f. schimbata si dpdv.mental...
Piua ... revin!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"