Am o intrebare...poate mai delicata. As dori sa stiu daca o femeie in general trebuie sa se epileze inghinal total - adica sa indeparteze tot parul pubian. Va rog, astept raspunsuri...
buna madi,
in primul rand sa stii ca ai ramas datoare cu niste raspunsuri la celalalt subiect, cel unde ne intrebai daca sa incepi sau nu o relatie cu un individ "ciudat"
ca sa-ti raspund la intrebare : fiecare face cum doreste si cum se simte mai bine...
daca epilarea e ceruta/propusa/insinuata de partener, dar tu nu esti incantata de idee, ar fi mai bine sa-i spui acest lucru, nu sa-i faci pe plac doar de dragul lui, cu pretul unui disconfort sau jena din partea ta
unele persoane nu suporta prea bine durerea produsa de epilarea cu ceara, altele se irita de la crema epilatoare; nu mai zic de persoanele extrem de pudice, care poate si-ar dori sa incerce, insa le este jena de cosmeticiana...
personal, mi se pare mult mai igienica varianta "fara"
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Madi asta tine de fiecare in parte. Unele femei se simt mai bine epilate, altele nu. Personal cred ca este mai bine epilata. Mi se pare ca te simti mai fresh. Acum si sa faci asta cum a zis si CorinaDani doar ca iti cere cineva si tu nu vrei e aiurea. Cred ca cel mai bine este sa vezi cum iti este mai bine.
Nu e neaparata nevoie sa te epilezi total daca nu vrei si nu iti place.Mie una personal imi place mai mult sa fiu epilata de tot.Inainte mai lasam putin par in care faceam initiala sotului dar acum m-am lasat pagubasa.
alexia_07