**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 21
cris_82 spune:
simina e posibil sa se trezeasca ca sa te simta langa el,simte nevoia de alintdeci,suntem pregatite pentru nuntao sa fac pozici la nunta sa vedeti ce gagica buna e fi-mea
ana ai PM,off si a mea cand era mica plagea si urla si era o rautate cum nu mi-a fost dat sa vad era cheauna de cap,creierii varza si distrusa..dar uite ca ne cresc puiutii si scapam noi de nopti nedormiteuauuuuuuuuuuuu,chiar ca ai baiat maresi eu am ramas azi foaret placut surprinsa cand azi tocam ceapa verde si am dat un pic pe jos,iar kinderita a luato si mi-a pus-o in castronul de pe masaare mama fata marenici nu stiu sigur,am 2 rochite acuma,dar cred ca o voi imbraca in functie de cat de frig va fi afara ca seara nu o mai iau cu mine la salon.Oricum,fac poze
ema fataaaaaaa,fain de tot ceasul ala,mistoate poze din drumetie,dar fi-tu m-a dat pe spatecu riscul de a mi-o lua serios de tot pe coaja,ti-l cer de ginere
getik hai camai e putin si o sa fiti doar voi trei,tu,sotul si ary
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Am pus pozele pe mail
Nu am citit din ce ati scris azi, revin mai tarziu
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
ana si cutul ala a scapat fara sa fie jumulit????m-as mira oricum,a avut ocupatie nu gluma acolo la curtesi din pacate pentru a ta soata,sa stii ca vladut seamana mai mult cu tine
BAZAR
anna-mama spune:
Ema, am vazut si eu intr-un final ceasul, e f mistoc! Iar bestiuta este superba, stii doar ca ma topesc dupa ochii lui Da, nu mai am bebelus, am un baietel acum, se vede si la fizionomie
Cris, nu a jumulit catelul ca nu-l las eu sa puna mana pe cainii pe care nu-i cunoastem, asa ca a scapat de scarmaneala Multumim, are si din trasaturile sotului, si anumite expresii ale fetei...si partea cu IGNOR cand nu e interesat
Ce dulce Miru, te ajuta la treaba, chiar ai fetita mare Abia astept sa vad pozele sa va vad gatite la nunta
Acum doarme, ma duc sa fac ceva treaba cat mai apuc
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Anna-am vazut si eu pozele-superbe!si da Vladut nu mai e bebelus.Nu-mi dau seama daca seamana cu sotul la fizionomie dar la par seamana sigur.si nu spun de pozele astea ca aici nu se vede.ci de pozele de la nunta si din concediul din afara.Asa-i?si cum adik daca nu-i dai voie sa "jumuleasca" catelul te asculta?
Musai sa-mi spui si mie cum faci sa-l convingi!
Ema-super poze,supr model cu ochi albastri!F interesant ceasul si se potriveste la fix und este asezat.
Cris-ce fetita mare ai tu!Sa inteleg ca azi faci salata dar cu ce?
Getik-gata treaba?Hai mai ia si tu o pauza!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
banc
M uie (legat)....in afara de ce stim cu toate, sex oral, mai indeamna si fatza....si acu bancul
concurs de frumusete masculina
toti erau super....frumosi de picau, ft bine facuti dar unul era cel mai cel...arata si cel mai bine si avea un chip frumos dar un cap miccc mic
ajuns in fata juriului este intrebat cum de are capul asa de mic si incepe
- poi am fost la pescuit
- si?
- si am pescuit o sirene
- si?
- si mi-a zis ca daca o eliberez imi indeplineste 3 dorinte
- si?
- si am zis ok, prima sa fiu ft bogat
- si?
- si sunt
- 2 sa fiu cel mai frumos si cel mai bine facut din lume
- si?
- si sunt
- si 3????
- si 3 i-am zis ca as dori o m-u-i-e mica
anna-mama spune:
Simina, multumim Pai uite ca asculta si nu pune mana pe caine daca nu e voie, am trimis un filmulet pe mail ca sa vezi La par nu stiu sigur cu cine seamana pt ca si eu eram blonda cu parul ondulat cand eram de varsta lui, mi s-a schimbat la culoare pe la 6 ani.
Ema, bun bancul
Noi abia a venit de afara si acum ne uitam la un episod cu Mickey. Nu mai mananca mai deloc, offf, sigur e o masea ca e cu mana pe la gingia din spate
Pup,sa aveti seara buna
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabile la discretie ,trabuce si vougue
ana cred ca e tare dulce
simina nici a mea nu jumuleste catelul daca-i spun ca nu are voie,de fapt avem o javra rea si turbaciune de animal pe care socru-meu l-a adus cu el de la tara,si a naibii ghiorla se da la toti sa sfasiesi la inceput fi-mea ar fi vrut sa-l jumuleasca dar a inceput nebunul sa se smuceasca in lant si sa latre ca un apucat si i-am spus ca e un catel bolnav care s-a facut rau si musca si poti sa faci buba si doare,si acuma sta la distanta mare de el si ridica o mana si face na-na si-l ceartadeci,comunicare cu insistente e toata smecherianu am facut salata,ci un ghiveci cu legume din gradina (cred ca ultimul pe anul asta) si tero ma ajuta si ea
ema bunnnnnnnnnnnnnnn
ana asta e perioada dintisorilor si pana nu scapam nu cred ca o sa ne fie mai usor..vazut si pe vladute ascultator,dar vad ca are eceeasi problema cu culesul pietricelelor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Anna-l-am vazut pe Vladut ce frumos se joaca si cum te asculta!Sper ca si Andutu sa ma asculte cand va mai creste putin.Vai dimineata era cat pe ce sa-i trag o palma la pampers-nu sta deloc sa-l schimb dar deloc-ii dau un alta in mamnuta dar tot degeaba-si ma mai si grabeam sa nu intarzii la birou.Of ar trebui sa fiu mai calma dar nu-mi prea iese.voi cum reusiti?
Cris-bun si ghiveci mai ales ca legumele sunt din gradina ta.
Ema-inainte daca-mi aduc eu bine aminte ne tratai in fiecare zi cu cate un banc-nu-ti reiei obiceiul?
Va pup!Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)