Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daaaa, cica a murit unul si 8 sunt raniti, nu se stie cat de rau

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, multumim pt grija & urari!
Eliza e mai bine inca din a doua zi dupa consultul de la Gr Alexandrescu (consultul a fost joi dupa-amiaza). De cum am vazut-o k se catara pe scaunul de la calculator si incearca sa aju8nga la diverse chestii la care nu are voie, m-am linistit. Evolitia e f f buna, Inca mai tuseste din cand in cand ("rupe"), secretia nazala e in scadere, febra deloc, raguseala in scadere.

De cand a scris Patricia despre Giulesti ne uitam la TV si nu ne vine sa credem... nu inteleg cum de s-a putut intampla o asemenea tragedie! cum adica a explodat un aparat de AC?? adica - ma intreb io k prostu'- poate sa explodeze ap de AC din casa mea si putem muri p'aici?? nu inteleg! uite, astia de la TV ( e o cucoana acum la Ant3) zic o chestie: se vb de bebelusi care au murit & de bebelusi arsi ajunsi la Gr Alex, dar de nici un matur ars. Imi suna lugubru!

Sa nu uit: Veronica, Selene, corect ref la Sf Maria de ieri! insa daca in familia asta a mea se petrece (ma rog, petrecere, o masa, acolo) si pe 15 aug si pe 8 sept iar eu sunt paralela cu sarbatorile mi-am furat-o! imi cer scuze! retrag urarile sau nu stiu cum se face...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

foarte trist ce se intampla,bietele familii...cum se poate asa ceva???
la realitatea au anuntat ca sunt 3 morti,toti bebei

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Ira exact asa mi-a zis si mama mea, cum a reusit sa explodeze un AC, oare va exploda si al ei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu am tradus mai multe manuale de utilizare a aparatelor de AC. Aceste aparate functioneaza cu agent frigorific, care poate fi lichid sau gaz. Indiferent de agent, masurile de precautie spun clar: nu montati aparatul de AC langa o sursa de caldura/foc - de orice fel ar fi ea, asigurati foarte bine aerisirea incaperii unde este montat aparatul, aveti grija in ce directie este orientat curentul de aer, verificati traseul cablurilor/firelor/tevilor, nu asezati obiecte grele pe unitatile aparatului si asa mai departe.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si da, un aparat de AC prezinta risc de incendiu si/sau socuri electrice. Adica, daca nu este manipulat/instalat/utilizat/intretinut corespunzator (aici intra si revizia, si curatarea filtrului, si completarea cu agent frigorific), se poate intampla si asa ceva.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pai da, mai Sorana, probabil k ar putea exploda si un AC, insa ce Dzeu poa' sa insemne mai exact "explozia unui AC"??? ceva similar cu bombele din Irak? adica, intreb si eu k ultimul prost: explozia asta a insemnat un mare bum devastator? pai si atunci cum de au ars doar bietii bebelusi si nici un matur - cadru medical, ingrijitoare, whatever. K doar "explozia" nu ucide doar bebeii (o, Doamne!!) iar pe aia maturi ii ocoleste - asta daca e o explozie pe bune, asa cum inteleg eu notiunea de explozie,.

Nush de ce nu cred. Si nush de ce cred k aceasta asa-numita "explozie" care s-a produs a fost de fapt un banal scurt-circuit intr-un loc aflat langa obiecte usor inflamabile - hartii, lemn, etc - si care obiecte au inceput sa arda, au ars mocnit o vreme si abia dupa aia a inceput flacara. Si pana sa se miste putorile alea (nu nominalizez) deja nenorocirea era in plina desfasurare. Imi cer scuze de la admini si, bineinteles, de la mamicile mai sensibile la vocabular cazon.

Sa nu uit, app de explozie: acum cca 2 sapt, cam pe dupa-amiaza, asa, eram in dormitor, Eliza iesea spre sufragerie iar taica-su in bucatarie. La un mom dat din sufragerie s-a auzit un "poc" oarecum infundat, moment in care teveul s-a stins. Adica au sarit sigurantele. Ce-o fi? ce-o fi? pe scurt, pocnise IN PERETE un fir, se atinsese de un altul, s-au topit si au facut scurt. Insa asta a fost tot. Nu incendiu, nu altceva. Precizez k firul cu pricina ducea la priza de la care se alimenteaza ghici ce? AC! firele, ingropate in perete, fara doar si poate vechi de treij' de ani de cand este blocul nostru si legate in mod stupid unele de altele, au cedat nervos intr-o buna zi (bine k acum, inainte de zugraveala, si nu dupa aia). Ei, uite, asta da, pot s-o inteleg k fiind explozie din cauza AC.

Edit: Sorana, nu k nu cred ce spui tu. Nu cred in varianta "3 bebelusi morti, alti 8 in stare f grava" din cauza unei "explozii" si nici un matur deranjat la manichiura macar. Ceva e oribil de fals in toata aceasta contradictie. Ori au uitat sa spuna toate televiziunile, TOATE! sanchi!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Asta m-am intrebat si eu din prima clipa. De ce niciun adult cadru medical nu a fost macar ranit putin. Era terapie intensiva, nu se presupune ca ar tb sa fie cineva in permanenta acolo? In fine, nu mai conteaza...am plans ieri de m-am rupt...toti bebelusii ramasi in viata sunt in stare critica...si erau prematuri toti....Cosmar!

Neata si sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Ira ai avut dreptate, cica a ars mocnit firul in spatele unui dulap, dar explicati-mi si mie, CUM DE NU A MIROSIT NICI UN ADULT ASTA???????asta imi da de inteles ca adultii nu au intrat la bebei o perioada lunga de timp, INADMISIBIL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

sambata am avut beta 49000 la un lab

luni am avut 45000 la alt lab

repet maine la al doilea lab

Mergi la inceput