Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 22
flowerbee spune:
Selene, poate ca iti amintesti ca si eu ma plangeam acum ceva vreme ca Ale a inceput sa mearga cu laba piciorului in interior si pe varfuri. M-am programat la dr, insa nu s-a intors inca din concediu, dar intre timp, am chemat din nou kineto-terapeutul cu care Ale mai facuse masaj si gimnastica tot pt picioruse strambe. Sa stii ca se vad imbunatatiri, nu mai merge pe varfuri iar treaba cu mersul pe interior abia se mai vede. Kineto-terapeutul mi-a zis ca se pot face pantofiori speciali, dar sa am prescriptia dr pt unghi si alte masuri, care sunt chiar draguti iar toamna sau iarna nici nu iti dai seama ca sunt pantofi corectori.
Mi s-a zis ca treaba cu pozitia de mers a picioarelor vine din creier, e o comanda de acolo, insa se poate corecta cata vreme este doar o pozitie si nu un defect.
Poate gasesti un kineto-terapeut, sunt prin spitalele de copii si o duci la cateva sedinte. Cred ca se fac si cu trimitere de la medicul de familie, dar nu sunt sigura.
Faza cu ochii e adevarata, dioptriile scad cu varsta. In fiecare an trebuie un nou consult.
Eu zic ca e bine ca Dariuta e activa si poznasa (mai putin in preajma substantelor si obiectelor periculoase), joaca si curiozitatea sunt semne de normalitate si dezvoltare corecta.
Ledi, va imbratisam.
Miere, luni se vom gandi la voi, ca totul sa fie bine.
Dark, s-a rezolvat chestia cu jobul? Parca trebuia sa il schimbi sau sunt eu intr-o mare eroare.
Eu ma tot visez gravida, ma rog ca la controlul din septembrie sa mi se zica ca totul a trecut si ca pot face copilasi...
Sanatate si pupici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny problema sa se corecteze pana la 5 ani. si sa faca bai de soare, adica sa o las in pielea goala la soare, doar cu palariuta pe cap. Adica fix cum au atras fetele atentia sa NU facem, din motiv de pedofili. |
pai dc are pemapers pe ea ma indoiesc ca nu ii prieste baia de soare;
noi tocmai ce am revenit de la bulgari de pe litoral;
si am ramas la fel de ferma pe pozitii;
copii nu ar trebui sa stea in fundul gol pe plaja; nu conteaza cat sutn de mici;
nu e nici igienic si nici nu mi se pare corect pt ei (asta eliminand varianta cand acidental ar face kk - ca am vazut si asa ceva si mamici a pus pur si simplu nisip deasupa desi erau numai sezloange si rogojini in jurul ei si a tr sa vine cel care se ocupa de sezloange sa ii atraga antentia)
in rest eu sper sa nu fie probleme serioase cele are dariei; sa se rezolve repede;

cat despre intrebat, zilele trecute ma gandeam si eu ca aryia sau ca ebeblusi... io te domen lipsesc o sapt si nimeni nu pune macar o intrebare
sdcristian spune:
selene, nu e necesar piele goala
face vitamina d si stand cu tricou si pantaloni scurti, sau cu slip/pampers
vigantol ii mai dai?
cu decalotarea noi tot avem probleme. dupa ce a fost operat de fimoza, l-am tot decalotat, dar el in continuare are tendinta sa i se lipeasca la loc, daca 3 zile nu il decalotam pielea se strange foarte tare la loc si devine dureros. ma rog, noi mereu am avut problema asta, de aceea a si ajuns la operatia aceea- se nascuse cu pielicica ok, semi inchisa dar ok, si in loc sa ramana asa sau sa se desfaca de la sine, in 5 luni aproape i s-a sigilat.
irina sper sa fie ok dintisorii lui andreita. tu te-ai mai odihnit?
Naty spune:
Neata!
Maine pleaca Octavian la Tg Jiu sa o aduca pe Nadia si pe ai mei, de abia astept sa o vad, mi-e asa de dor de ea ...
Pe de alta parte raman singura peste weekend cu Ioana si avem de gand sa ne facem de cap "ca fetele" - mergem la film, la cumparaturi, la patinoar si mai vedem ...
miere 
Asa e, Nadia e o zvarluga de n-are pereche si asta se vede si in poze.
In alta ordine de idei ma gandesc la voi si ma rog sa fie totul bine la operatie.
porumbita sa fie intr-un ceas bun inceputul gradinitei. Unde l-ai dat?
La mare unde ati fost? V-a placut?
Si eu sunt pe aceeasi pozitie - copilul nu se lasa gol la plaja. Nu numai din cauza potentialilor pedofili cat si pentru ca mi se pare total neigienic.
ledi asa face Ioana, sforaie si scrasneste din dinti de ma capiaza.
selene sper sa se rezolve problemele Dariei.
bee Doamne ajuta sa ti se implineasca visul cu bb2.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
veronica75 spune:
capitol nou
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png