Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

Veronica suntem bine, insa asteptam rezultatele de la amniocenteza.
Micola sa dea Dumnezeu sa vina bb2 cat se poate de repede si al tine. Pupici Alexutului.
Miere Aidan superb ca de obicei.. multa sanatate puiului.
Lissa bine ca ati ajuns cu bine.. cred ca, Cristi e topit dupa Ana cand striga tata, tata...
La mine Radu e terminat...

Sambata am constatat ca trebuie sa fac cumparaturi pentru Nazdravanel, nu mai am cu ce sa-l imbrac..radea mama de mine ca trebuie sa pregatesc copilul de scoala!

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cami tu cum te simti?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!noi am decis sa mai stam o zi azi vine si bunicu si sa l mai linistim...fratele lui este pe moarte , cel cu cancerul pulmonar.

Andrei are dintii inca la locul lor, multumim de incurajari tuturor

M am uitat putin pe poze acum si m-am pus pe un plans emotional...Lucas si Alice zici ca s niste copii mari....mari de tot, adio bebelusii nostri.Ma uit in urma si ma intreb cum a trecut?Oare am savurat suficient?
Alice este o diva, atat de frumusica..Veronica o sa ai de furca cu baietii.La Lucas ma mai raportez eu :D ca stiu ca e la 2 zile dupa Andreitza nascut.E un scump si ce parc misto acvatic ...sa nu mai vorbim de distanta intre sezloguri?asa o fi pluralul? la mare in Italia..nu claie peste gramada.

Lisa bine ai ajuns acasa!

Cami m-ai versi?Sper ca nu...eu si acum imi amintesc gustul acela de lins clante

Cristi multumesc de mesaj.M-ar fi durut enorm sa te fi suparat.

Bebelusi imi pare rau..da sa stii ca ei nu si amintesc nimic :D .Si un concediu e obositor.E frumos dar eu m as duce nitel si pe acasa...atata alergatura si atatea haine murdare si etc etc.

Carmen noi inca nu am inceput kreonul.Adik am incercat da cu alergatura specifica tot uitam si am decis sa l incepem acasa.Pn atunci m-a procopsit ieri cu 3 scaune moi.Asta e modelul ...

In rest...joi ajungem in Buc, de fapt la ROSU :D ca mama zice ca stam la tara si e intreaba cand venim i Buc :D dhhhh .Vineri alergatura pt ca sambata suntem nasi!Botezam pe fiul colegilor mei, cei pe care i am si cununat atunci cand varsam la marele greu gravida fiind.Si luni la ..munca :((

Doua zile la Gomoiu, apoi de miercuri la IOMC pt 3 luni.Sper sa ma descurc acolo voi lucra la UPU.Am emotii pt ca de o vreme eu nu prea am schimbat locatia...am emotii mari de fapt :D sper sa ma integrez si sa nu abuzeze , nu as vrea sa fac garzi si legal mai am dreptul pn nu face Andrei 2 ani.In rest mi-a fost propus sa fac garzi de linia 2 in gomoiu..asta inseamna mai multa responsabilitate dar si bani-aceste garzi sunt platite.Sper sa se realizeze, ieri am primit mail...ma simt emotionata dar si onorata ca desi nu am mai fct garzi de o vreme se considera ca as putea face oricand fara pb si inca de linie superioara.In vacanta am mai avut telef CMu dar f puin , fetele au inteles ca aveam nevoie de o pauza.Abia acum pe final simt ca mi e mai bine..
Marti am si gravidute la centrul 9 luni.Asa ca voi intra direct in paine.Sper sa ma tina cat de cat odihna ca altfel....

Va pup si revin sa va atasez si pozele de la munte...care s fara numar!Sunt si imagini f faine de la manastirile din MOldova si cu Andrei la Fabian si Dorian in vizita,,,ehehe plus Andrei cu toate orataniile.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Miere,imi pare rau sa aud de patania voastra.Doamne ajuta ca nu s-a intamplat nimic grav.
Tin pumnii stransi sa reuseasca operatia.

Irina urata intamplare..offf,sper sa fie bine.Pupam baiatul frumusel.
multa sanatate bolnaviorilor.
Nu raspund la toata lumea ca mi-e ca nu-mi trimite nici asta..imi tot pica netul,dupa ce nu am avut 3 zile deloc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cine are rabdare :D
http://picasaweb.google.com/andrei.alex.costache/AndreiLaMunte2010#

L-am vzt si pe Aidan....Irina mie imi pare ca pustiul iti seamana din ce in ce mai mult.Imi plac la nebunie si hainutele lui pantalonasii in special yamii.Si e f cute in oglinda..zici ca se pregateste de ras :D

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina mie nu mi se pare Andrei slab, cate kilograme are? E inaltut nu? E asa simpatic tuns, nu mai vazusem poze cu el demult.
Pozele sunt super, cu ocazia asta i-am vazut si pe Fabian si Dorian!Niste mumosi cu totii!

Parca, parca m-as baga si eu la bebe2. Am zis ca dc trec cel putin trei luni fara nici o boala la Aidan prind curaj. Am avut emotii ca dou nopti a tusit in continuu si mi-au zis ca nu il opereaza dc continua asa, vad ca azi noapte a dormit f bine.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

salut fetelor,

Miere am vazut pozicile si nu imi pare Aidan slab. Poate da Dumnezeu sa isi revina sa puteti face operatia si tie bafta la bb2
Irina frumos v-ati distrat voi acolo Intradevar si eu realizez cat de repede trece timpul...
Astazi pe langa locul de joaca a trecut un grup de copii prescolari cu ghiozdanele si rucsacuri in spate si Alice se uita cu interes la ei, atunci eu i-am spus: "intr-o zi ai sa mergi si tu la scoala cu copiii"...moment in care instantaneu ma busit plansu ce repede trece timpul....

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vero nici nu iti dai seama cat de repede va trece si vom pregati si pentru astia ghiozdanele...

Miere cum nu o sa fiu pe aici va doresc de pe acum sa treceti cu bine peste operatie si sa aveti recuperare usoara.

Eu i-am tuns pe ai mei, am facut bagajele si ma pregatesc sa pic lata ca maine decolam. Dimineata spre soacra-mea Si de acolo seara spre mare.

Pupam gasca de licurici si asteptam sa va regasim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SALUTARE FETELOR!!!!!
VA MAI AMINTITI DE NOI???

Spre rusinea mea nu am mai intrat pe forum de muuult, nici macar sa citesc. E tare greu cu trei familii pe un calculator.
Si in plus nu am timp nici macar sa respir: suntem Suuuper prinsi cu casasi intre timp am facut 2 concedii (mare si munte).Acum urmeaza o intreaga "pleiada" de nunti si zile de nastere.

In mare noi suntem bine, bebelina din burtica creste, facem ceva analize de rutina iar dsoara Clara aduna in "tolba mosului" o groaza de nebunii.De vorbit nu vrea neam sa zica nimic decat pe "bebeleasca" dar intelege absolut orice.

CAMI ma bucur foarte tare sa aud ca esti graviduza si-ti multumesc ca m-ai luminat referitor la sarbatoare Sf. Marii. Deci dc am inteles eu bine, Mariile se serbeaza pe 15aug, asa e ?

CARMEN, BEBELUSIBURTICILE.

ANUC si tu tot Gravi, sau nu am inteles eu bine??Daca da, sarcina usoara

Va pupicesc PE TOATE si sper sa intru mai des.

27+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

M-am delectat si eu cu poze cu baietei superbi: Lucas, Andrei si Aidan

Irina, va invidiez ca ati fost la Vatra Dornei, asa imi place zona, si pensiunea am admirat-o inca din pozele lui Crisspy Imi pare rau pt cazatura lui Andreiuta, dar sper sa nu fie nimic grav,
Miere, offf, imi pare rau pt "intepaturile" la priza...si tinem pumnii sa fie Aidan bine ca sa faceti operatia cu succes. Admir intotdeauna pozele voastre, sunteti artisti
Ledi, cum mai sunteti?

Pup gravidutele pe burtici si restul fetelor

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput