Exercitiu de imaginatie..

Exercitiu de imaginatie.. | Autor: moonchild

Link direct la acest mesaj

Astazi de dimineata cand am coborat din bloc am vazut cutia postala plina de hartii...Fiindca eram in intarziere am luat hartiile si le-am pus in geanta cu gandul sa ma uit la ele cand stau in numeroasele coloane de pe traseu.

La primul semafor nu am reusit sa vad decat ca hartiile aveau antet de bancpost. Pentru ca nu avem cont la bancpost evident am devenit extrem de curioasa si (culmea!) abia asteptam sa prind o coloana sa pot citi in liniste...

Ca sa nu o lungesc, coloana a venit (normal!) si hartiile s-au dovedit a fi un extras de cont al unei doamne X, pe o perioada de 3 luni..
Lipsea prima pagina, cea cu adresa, dar se vedea clar numele si contul persoanei, precum si datoria de cateva mii de lei bune pe care aceasta o avea ..

Voi care credeti ca este povestea acestui extras de cont nefericit, abandonat la noi in cutia postala? (nu, nu este concubina sotului care ii atrage atentia acestuia ca are nevoie de bani )..
Si ce ar trebui sa fac cu ele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Poate ca ar trebui sa mergi la banca care a emis extrasele, sa le lasi acolo. Ei pot identifica imediat despre cine este vorba. Poate le-a lasat in posta chiar persoana in cauza, suparata fiind si ca sa nu i se vada numele si adresa. Putea sa le rupa ...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Returneaza-le bancii si gata.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Mie imi pare total inutil sa te deplasezi la banca sa ii dai niste hartii.

Daca acele hartii era absolut necesar sa ajunga la destinatar, atunci banca le trimitea cu confirmare de primire.

Daca acele hartii ii erau necesare destinatarului, nu le abandona in cutia ta postala.

De ce nu te gandesti ca vrea cineva sa vada daca esti acasa si iti ridici corespondenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:
citat din mesajul lui alba_ca_zapada
De ce nu te gandesti ca vrea cineva sa vada daca esti acasa si iti ridici corespondenta?

cineva acolo sus, ne iubeste!

Mda, m-am gandit la mai multe variante de scenariu..dar la asta nu..

Exact asta vroiam in primul rand cand am deschis subiectul..variantele voastre de scenariu.....

Eu de exemplu m-am gandit prima oara ca sotia (ca era o doamna titulara) a ascuns hartiile cu datoria mare de sot...Dar nu prea se leaga ca putea sa le rupa...
Sora-mea a zis ca pur si simplu au vandalizat copiii cutia postala a persoanei respective si apoi cand au vazut ca nu e nimic interesant am pus in alta cutie...

Alte variante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fara suparare acest topic nu este unul de interes general pe acest forum.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput