Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Mai3 e bine de stiut! Ca anul trecut nu acceptau nimic...

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

pai nu inteleg fetelor , te controleaza in bagaj sau pur si simplu nu vor sa il imbrace in spital cu ce aduceti?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

ti se aduc schimburi de 2 ori pe zi. bine, si daca mai ceri pt un regurgitat, etc. iti dau. nu ti se da voie efectiv cu ale tale. n-am vazut pe nimeni sa se puna la ambitie cu ele. oare ce iti pot face? te dau afara?

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Cred ca Andreea spusese ceva de mag ala dar nu stiu daca de finet! Ca eu am luat la metru! Vis-a-vis de piata Iosefin este un magazin cu perdele,draperii,metraje,lenjerii,materiale de tot felul....este al fabricii UTT!!Acolo au finet(roz si alb).

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
[be_one exista o tehnica bre cum sa faci pe bebe sa accepte suzeta

mai3, numai ca eu nu am vrut sa-l fac sa o accepte. cred ca pe atunci eram destul de multumita ca am un lucru mai putin de care sa trebuiasca sa-l dezvat dar daca asta micu o sa fie plangacios, poate te mai intreb de tehnici
stii cumva si daca e mai sigur la rezerva la CV?

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Cred ca Andreea spusese ceva de mag ala dar nu stiu daca de finet! Ca eu am luat la metru! Vis-a-vis de piata Iosefin este un magazin cu perdele,draperii,metraje,lenjerii,materiale de tot felul....este al fabricii UTT!!Acolo au finet(roz si alb).

dap, eu zisesem de scutecele de finet de la 1 iunie. Mi le luase nasa si vroiam si eu sa merg sa mai iau cateva.

33+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:
[be_one exista o tehnica bre cum sa faci pe bebe sa accepte suzeta

mai3, numai ca eu nu am vrut sa-l fac sa o accepte. cred ca pe atunci eram destul de multumita ca am un lucru mai putin de care sa trebuiasca sa-l dezvat dar daca asta micu o sa fie plangacios, poate te mai intreb de tehnici
stii cumva si daca e mai sigur la rezerva la CV?

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

ma gandisem si eu la varianta cu rezerva insa nu vad de are fi mai sigur ca e acelasi personal. plus ca medicul cu care nasti trebuie sa aiba rezerve ceea ce e cam greu ca de obicei le au profii insa puteti sa va cumparati o cutie de manusi si cand intra in salon spus f calr sa si le schimbe. partea tare e ca nu ai voie sa il tii pe piept sau pe pat, mai ales daca esti cu ceza ca sa nu il strivesti. parca n-ar fi al tau...da' sanatosi sa fie ca ii tinem acasa numa in brate

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:

lore te si doare?

lora zicea ca e la gratar si ca naste de luni incolo

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Cooorect! Acum am aterizat, am bobinat carne la gratar cu cartofi copti si salata de varza in varful dealului, la umbra. Rau n-am avut, n-am riscat sa mergem acolo din cauza tantarilor.

Vreau PLACINTEEEE!!!! Multe!
Si FRUCTE DE MAREEEEE!!! Tot multe!
Maaama, ce-as manca! Si tocmai ziceam ca-s prea plina si-mi atarna burta - din varii motive, logic, printre care si prea multa mancare!

Azi dimineata ma durea putin spatele si aveam senzatia ca mi-a coborat burta. Acum vad ca-i ok.
Klarisse, pai si nicio aventura noua, nimic?! Ne tii asa, pe uscat?

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANDREEA daca nu poti la 17,atunci la 14 sau la 15!!!merge???Ca de la 14 pana la 17 avem timp sa palavragim si ai si tu o ora sa ajungi acasa!! Iti dai seama ca suntem patru guralive??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:

dap, eu zisesem de scutecele de finet de la 1 iunie. Mi le luase nasa si vroiam si eu sa merg sa mai iau cateva.

Sa le zici ca ai mai luat de la ele sa nu se uite crucis la tine . Dupa ce am plecat de acolo, m-am gandit ca poate aveau ce vroiam eu dar pe eticheta nu scria negru pe alb "scutec". Poate aveam mai mult noroc daca intrebam de paturica sau prosopel de finet.

29+ cu

Mergi la inceput

Citat:

ANDREEA daca nu poti la 17,atunci la 14 sau la 15!!!merge???Ca de la 14 pana la 17 avem timp sa palavragim si ai si tu o ora sa ajungi acasa!! Iti dai seama ca suntem patru guralive??

Fetelor, daca va e bine si voua si nu va incurc, pentru mine e perfect.Numa sa nu va incurc eu ca am zis sa ne vedem mai devreme, Cami, Pianna?
Eu una de abia astept sa ne vedem si sa trancanim live

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:

Sa le zici ca ai mai luat de la ele sa nu se uite crucis la tine . Dupa ce am plecat de acolo, m-am gandit ca poate aveau ce vroiam eu dar pe eticheta nu scria negru pe alb "scutec". Poate aveam mai mult noroc daca intrebam de paturica sau prosopel de finet.

29+ cu

Am sunat nasa sa intreb...zice ca ea de scutece a intrebat. Ar fi vrut si ea sa mai ia, dar nu mai aveau. Au zis vanzatoarele de acolo ca luna august e fabrica in concediu si dupa aia mai aduc. De ce s-or fi uitat ca la felu' 13 cand ai intrebat?... Pe de alta parte, scutece am mai vazut si la modex, dar nu mi s-au parut a fi foarte ok si erau si mai scumpe, peste 10 lei

Mergi la inceput