Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buburuzo multumesc pt PM.Reteta e pe TO DO LIST

Acum o intrebare.De vreo 3 zile mi se unfla foarte tare piciorul drept, in special glezna si degetele de la mana dreapta.La prima sarcina nu am avut probleme cu unflatul picioarelor, de aceea va intreb e normal sa se unfle doar un picior?

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

lore te si doare?

lora zicea ca e la gratar si ca naste de luni incolo

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Pentru febra cumparaturilor vin si eu cu un sfat pentru voi: Care va stiti ca aveti sfarcurile ombilicate, cumparati-va "just in case" un set de mameloane de silicon. Recomand tot marca Avent. Cand l-am nascut pe Vladi nu stiu ce m-as fi facut fara ele... pana s-au format sfarcurile le-am tot folosit.

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Si acum intreb eu, ca o blonda ce sunt, ce inseamna ombilicate?
Ca sa stiu daca am ori ba

Valentina32+

Adica inseamna ca sunt ca buricu' ombilicu' Adica nu ies nicidecum, nici macar la frig cum bine zice maitrey. Teoria alaptarii spune ca bebelusul, cand suge, trebuie sa aiba gura deschisa peste areola deci teoretic bb n-ar avea nevoie sa fie sfarcurile iesite in afara. Practic mie nu mi-a iesit alaptatul fara mameloanele de silicon pana s-au format cele din dotare. De fapt numai la un san am avut probleme si am putut vedea diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

am citit ca, daca simti miscarile bebelului sus inseamna ca s-a intors cu capul in jos (la 31s era cu capul sus) iar eu de cateva zile simt ca misca in dreptul buricului sau mai sus putin. inainte misca mai jos de buric. se poate sa se fi intors si eu sa nu fi simtit nimic? voi unde simtiti ca misca cel mai tare bebe? Doamne cat mi-as dori sa se fi intors, sa am sanse sa nasc natural

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Si-acum vin si eu si intreb: Daca bb e cu capul in jos si se mangaie cu manuta pe crestetul capului, e firesc sa se simta miscari spre vezica?
Eu il simt cam in toate partile chiar si in vezica iar la echo la 33 sapt si 3 zile era cu capul in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buburuzo cum ii face la cuptor? Imi plac dar nu prea stiu cum sa-i gatesc.

Eric Joshua

E f simpla reteta lui: ii curata bine, le taie capetele, dar le pastreaza carapacea si ii sareaza. Ii aseaza frumos pe tava de la cuptor acoperita in prealabil cu o folie de aluminiu si taie cateva rondele subtire de lamaie pe care le arunca in tava. Asta-i tot! Trebuie sa stea la cuptor cam 45 de min - 1 ora.

Eu am o reteta mai complicata. Daca te intereseaza ti-o trimit prin PM!

36+

Ma omorati cu zile fetlor eu sunt topita dupa fructe de mare si tocmai am vazut o emisiune cu o tipa care gatea pe plaja tocmai homari , creveti si nebunii din astea .... spuneti acum ce fac ca mor de pofta ......... si veau si porumb de la Loredana

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

Oana, ti-am pus deoparte! Te astept!!!

Bafta la intalnire!!!

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

lore te si doare?

lora zicea ca e la gratar si ca naste de luni incolo

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Nu doare deloc, parca e amortit!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24
anutza, nu stiu cine-i de vina cu fasolea aia... daca o prind, ma iau de ea,stai fara grija!

simona cu matei 33+

Am mancat ca o !!!De prea multa fasole a apucat-o pe fie-mea sughitatul! Acu ar merge o placinta de la Mai3 si un porumb fiert,nu mai stiu cine il oferea!! Nici vasele nu am chef sa le spal!! mai tarziu!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

lore cred ca s-a mai plans cineva aici ca i s-a umflat un sigur picior si chichi a sfatuit-o sa-si sune medicul sa-i spuna.

29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

lore cred ca s-a mai plans cineva aici ca i s-a umflat un sigur picior si chichi a sfatuit-o sa-si sune medicul sa-i spuna.

29+ cu

sper sa nu fie ceva serios, al meu ginecolog de azi e in concediu pana la mijlocul lui septembrie

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Dom'le m-am culcat si eu la pranz si am dormit o multimeeee. Si am visat ca am ajuns la un magazin de bebe care avea lichidare de stoc...nu va spun cat am stat acolo
Eu suzete nu am luat, ca Dimitrie a avut una pe care a tinut-o un min si dupa aia gata.

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput