Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)
Raspunsuri - Pagina 6
LoredanaB spune:
Buburuzo multumesc pt PM.Reteta e pe TO DO LIST
Acum o intrebare.De vreo 3 zile mi se unfla foarte tare piciorul drept, in special glezna si degetele de la mana dreapta.La prima sarcina nu am avut probleme cu unflatul picioarelor, de aceea va intreb e normal sa se unfle doar un picior?
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
maitreyi spune:
lore te si doare?
lora zicea ca e la gratar si ca naste de luni incolo ![]()
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Si acum intreb eu, ca o blonda ce sunt, ce inseamna ombilicate? Ca sa stiu daca am ori ba Valentina 32+ ![]() |
Adica inseamna ca sunt ca buricu' ombilicu'
Andreea,
cu
(AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 am citit ca, daca simti miscarile bebelului sus inseamna ca s-a intors cu capul in jos (la 31s era cu capul sus) iar eu de cateva zile simt ca misca in dreptul buricului sau mai sus putin. inainte misca mai jos de buric. se poate sa se fi intors si eu sa nu fi simtit nimic? voi unde simtiti ca misca cel mai tare bebe? Doamne cat mi-as dori sa se fi intors, sa am sanse sa nasc natural ![]() cristina si bebe in burtica 32+sapt |
Si-acum vin si eu si intreb: Daca bb e cu capul in jos si se mangaie cu manuta pe crestetul capului, e firesc sa se simta miscari spre vezica?
Eu il simt cam in toate partile chiar si in vezica iar la echo la 33 sapt si 3 zile era cu capul in jos.
Andreea,
cu
(AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgescu oana
Ma omorati cu zile fetlor eu sunt topita dupa fructe de mare si tocmai am vazut o emisiune cu o tipa care gatea pe plaja ![]() tocmai homari , creveti si nebunii din astea .... spuneti acum ce fac ca mor de pofta ......![]() ![]() ... si veau si porumb de la LoredanaOana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s + Martie-Aprilie |
Oana, ti-am pus deoparte! Te astept!!!

Bafta la intalnire!!!

36+
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui maitreyi lore te si doare? lora zicea ca e la gratar si ca naste de luni incolo ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Nu doare deloc, parca e amortit!
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui simona24 anutza, nu stiu cine-i de vina cu fasolea aia... daca o prind, ma iau de ea,stai fara grija! ![]() ![]() simona cu matei 33+ |
Am mancat ca o
!!!De prea multa fasole a apucat-o pe fie-mea sughitatul!
Acu ar merge o placinta de la Mai3 si un porumb fiert,nu mai stiu cine il oferea!!Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
pianna spune:
lore cred ca s-a mai plans cineva aici ca i s-a umflat un sigur picior si chichi a sfatuit-o sa-si sune medicul sa-i spuna.
29+ cu 
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui pianna lore cred ca s-a mai plans cineva aici ca i s-a umflat un sigur picior si chichi a sfatuit-o sa-si sune medicul sa-i spuna. *********** 29+ cu ![]() |
sper sa nu fie ceva serios, al meu ginecolog de azi e in concediu pana la mijlocul lui septembrie
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua
be_one spune:
Dom'le m-am culcat si eu la pranz si am dormit o multimeeee. Si am visat ca am ajuns la un magazin de bebe care avea lichidare de stoc...nu va spun cat am stat acolo ![]()
Eu suzete nu am luat, ca Dimitrie a avut una pe care a tinut-o un min si dupa aia gata.
Oana
32+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)