Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

M-am intors si eu de la shopping. Mi-am luat aproape tot pt mine si f putin pt bebe. Cand am vazut ce micute sunt hainele pt nou-nascuti aproape ca-mi venea sa plang. Abia m-am hotarat sa-i iau 4 body-uri si 3 salopete.
Apropo, mamicile cu experienta: body-ul e piesa de baza din imbracamintea bebeului? adica chiar daca ii dau si salopetica, trebuie sa aiba si body, nu?

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Oana, as fi preferat sa nu spuna nimic mai degraba, dacat sa scoata astfel de bazaconii pe gura...

Cand ma gandesc ca de acum incolo, pana la nastere, vom lua si mai mult si mai repede in greutate...imi vine sa urlu ...
Doar gandul ca sa nasc bebelina in regula, sanatoasa, intreaga, ma face sa ma simt bine

Valentina32+

Noi sa fim sanatoase Botosel si sa ne creasca copiii mari ca avem timp sa fim frumoase , eu am avut un soc dupa nastere ca ma asteptam sa fiu cea dinainte practic doar burta disparuse dupa ce am iesit din sital , in schimb in 6 luni aveam iarasi 47 kg cu toate ca as fi vrut sa aman la 54 kg ( am in total 18 kg)... asa ca no stress „

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buburuzo cum ii face la cuptor? Imi plac dar nu prea stiu cum sa-i gatesc.

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

E f simpla reteta lui: ii curata bine, le taie capetele, dar le pastreaza carapacea si ii sareaza. Ii aseaza frumos pe tava de la cuptor acoperita in prealabil cu o folie de aluminiu si taie cateva rondele subtire de lamaie pe care le arunca in tava. Asta-i tot! Trebuie sa stea la cuptor cam 45 de min - 1 ora.

Eu am o reteta mai complicata. Daca te intereseaza ti-o trimit prin PM!

36+

Foarte simpla reteta.Sigur o voi incerca.Daca nu e prea mare deranjul, cand ai timp, trimite-mi pe PM si cealalta reteta.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eric Joshua

E f simpla reteta lui: ii curata bine, le taie capetele, dar le pastreaza carapacea si ii sareaza. Ii aseaza frumos pe tava de la cuptor acoperita in prealabil cu o folie de aluminiu si taie cateva rondele subtire de lamaie pe care le arunca in tava. Asta-i tot! Trebuie sa stea la cuptor cam 45 de min - 1 ora.

36+

Ma omorati cu zile fetlor eu sunt topita dupa fructe de mare si tocmai am vazut o emisiune cu o tipa care gatea pe plaja tocmai homari , creveti si nebunii din astea .... spuneti acum ce fac ca mor de pofta ......... si veau si porumb de la Loredana

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, recunosc cu mana pe inima ca mi-e cam teama sa stau la munte la 37 de saptamani de sarcina dar mi-e si mai teama sa ma intorc pe caldura asta la Ploiesti... Eu cred ca din cauza caldurii sunt atatea nasteri inainte de termen asa ca prefer sa stau cu picioarele crucis la munte.

Am vorbit azi la spital pentru colposcopie, mi-am programat-o joi pe 19 aug la spital la Elias apoi, la 14.30 am intalnire cu bb la control. Abia astept sa mai vad cat s-a dolofanit.

Pentru febra cumparaturilor vin si eu cu un sfat pentru voi: Care va stiti ca aveti sfarcurile ombilicate, cumparati-va "just in case" un set de mameloane de silicon. Recomand tot marca Avent. Cand l-am nascut pe Vladi nu stiu ce m-as fi facut fara ele... pana s-au format sfarcurile le-am tot folosit.

Ma culc putin, sper sa fiti cuminti si sa nu mai aud de vreo nastere pana ma trezesc ca de 3 zile incoace asta s-a intamplat...

u all

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

Citat:

Citat:

Eric Joshua

36+

Ma omorati cu zile fetlor eu sunt topita dupa fructe de mare si tocmai am vazut o emisiune cu o tipa care gatea pe plaja tocmai homari , creveti si nebunii din astea .... spuneti acum ce fac ca mor de pofta ......... si veau si porumb de la Loredana

Martie-Aprilie

Oana fi pe faza ca-ti trimit cativa cu prastia! mai vrea cineva?

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

oi parea mama denaturata, nu stiu, dar eu abia astept sa il vad pe pichi cu suzetica la asta mare am renuntat la 2 ani la ea da' cred ca mai greu mi-a fost mie parca atunci mi-am dat seama ca nu mai e bebelus

deci placinte nu vrea nimeni bineeeee...eu ma duc sa ma infing in ele ca am o tava plinaaaaa

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Fetelor, recunosc cu mana pe inima ca mi-e cam teama sa stau la munte la 37 de saptamani de sarcina dar mi-e si mai teama sa ma intorc pe caldura asta la Ploiesti... Eu cred ca din cauza caldurii sunt atatea nasteri inainte de termen asa ca prefer sa stau cu picioarele crucis la munte.

Am vorbit azi la spital pentru colposcopie, mi-am programat-o joi pe 19 aug la spital la Elias apoi, la 14.30 am intalnire cu bb la control. Abia astept sa mai vad cat s-a dolofanit.

Pentru febra cumparaturilor vin si eu cu un sfat pentru voi: Care va stiti ca aveti sfarcurile ombilicate, cumparati-va "just in case" un set de mameloane de silicon. Recomand tot marca Avent. Cand l-am nascut pe Vladi nu stiu ce m-as fi facut fara ele... pana s-au format sfarcurile le-am tot folosit.
Ma culc putin, sper sa fiti cuminti si sa nu mai aud de vreo nastere pana ma trezesc ca de 3 zile incoace asta s-a intamplat...
u all

Si acum intreb eu, ca o blonda ce sunt, ce inseamna ombilicate?
Ca sa stiu daca am ori ba

Valentina32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

oi parea mama denaturata, nu stiu, dar eu abia astept sa il vad pe pichi cu suzetica la asta mare am renuntat la 2 ani la ea da' cred ca mai greu mi-a fost mie parca atunci mi-am dat seama ca nu mai e bebelus

deci placinte nu vrea nimeni bineeeee...eu ma duc sa ma infing in ele ca am o tava plinaaaaa

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

OOO , mie mi s-au parut suzeta si pampersul cele mai bune doua inveniii

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

u all

Si acum intreb eu, ca o blonda ce sunt, ce inseamna ombilicate?
Ca sa stiu daca am ori ba

Valentina32+

sunt acele mameloane care la frig nu ies afara

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput