Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor stiu ca ati mai discutat despre asta dar nu am retinut...ce cantitate de otet trebuie pusa in masina de spalat?se pune in combinatie cu apa sau simplu?la programul lung sau scurt?o data este suficient?

Tina, cu Mihai Alexandru (37+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Neata!
Alynta La multi ani fericiti si plini de impliniri

Magdy, Anna felicitari pentru bebelinii grasunei!

Ana iau de la tine un sandwich si o cana de ceai si fug la a doua tura de cumparaturi.Vreau sa termin mancarea pe cand se intoarce sotul de la munca.

Lora dar tu o ti tot intr-o distractie: la iarba verde, in oras, la clatite.Ce bine de tine!!!

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Loredana, e linistea dinaintea furtunii!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Cred ca , cu ocazia asta o sa mai slabesc , pt ca nu pot deschide gura decat putin ca altfel ma doare , si cand mestec aceeasi durere
Astazi am stat 30 min ca sa termin o para de mancat , mai rau ca mamaie

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Alynta, La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA FELICITARI PENTRU NOUA SEMNATURIK , MAI ESTE PUTIN SI LA TINE
Sa va zic ce am patit ieri , dupa cum va ziceam ma dureau urechile , mi-am bagat vata si cea stanga mi-a trecut , in schimb cea dreapta a inceput sa doara si mai tare . Am zis ca rezist cu niste picaturi luate de la farma. , dar seara pe la 12 m-au luat niste dureri insuportabile si i-am zis sotului sa mergem la spital , el k nu , mai bine chemam salvarea pt ca si asa nu am voie sa ma ridic .Asa afacut numai k nici dupa o ora nu au venit , i-a sunat iarasi si i-au inchis tel in nas , eu plangeam de durere si i-am zis ca ma ridic si mergem noi pt ca nu mai puteam . cand m-am ridicat a inceput sa imi curga saige din ureche , doamne ce m-am speriat . am ajuns la cel mai apropiat spital si ce imi zic , ca nu au ce sa imi faca ca nu au sectie de o.r.l si sa ma duc la altul . Am plecat pt ca nu aveam c face si am rezolvat intr-un final , nu era f grav , otita externa acuta , sper sa treaca repede cu tratamentul dat
HAIDETI CA V-AM OBOSIT ASA DE DIMINEATA , DAR MA DESCARC SI EU LA VOI

Vai, alexuza, bine ca s-a terminat cu bine! Ce nesimtiti cei de la salvare, merita o reclamatie...puteau macar sa va vorbeasca frumos si sa vada despre ce e vorba. Multa sanatate si ai grija de tine!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Alexuta ce ghinion si pe tine! Asta iti mai trebuia acum. Pupam urechiusa sa se faca bine.Multa sanatate!

Kiti ma bucur tare mult ca e Vlad mai bine. Veronica il pupa si astazi ca se se insanatoseasca de tot.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata, fetelor!

La multi ani, Alynta! Sa fii fericita , iubita si sa te bucuri de minunile de langa tine!

Noi mergem azi in Ikea sa cumparam materiale pt asternut si perdele pt camera copilului. Sunt extrem de dragute si colorate.
De saptamana viitoare pictam floricele, fluturasi si albinete pe pereti.

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Alexuza, multa sanatate!

Mergi la inceput

Kitty, numai bine baietelului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA FELICITARI PENTRU NOUA SEMNATURIK , MAI ESTE PUTIN SI LA TINE
Sa va zic ce am patit ieri , dupa cum va ziceam ma dureau urechile , mi-am bagat vata si cea stanga mi-a trecut , in schimb cea dreapta a inceput sa doara si mai tare . Am zis ca rezist cu niste picaturi luate de la farma. , dar seara pe la 12 m-au luat niste dureri insuportabile si i-am zis sotului sa mergem la spital , el k nu , mai bine chemam salvarea pt ca si asa nu am voie sa ma ridic .Asa afacut numai k nici dupa o ora nu au venit , i-a sunat iarasi si i-au inchis tel in nas , eu plangeam de durere si i-am zis ca ma ridic si mergem noi pt ca nu mai puteam . cand m-am ridicat a inceput sa imi curga saige din ureche , doamne ce m-am speriat . am ajuns la cel mai apropiat spital si ce imi zic , ca nu au ce sa imi faca ca nu au sectie de o.r.l si sa ma duc la altul . Am plecat pt ca nu aveam c face si am rezolvat intr-un final , nu era f grav , otita externa acuta , sper sa treaca repede cu tratamentul dat
HAIDETI CA V-AM OBOSIT ASA DE DIMINEATA , DAR MA DESCARC SI EU LA VOI

alexuta, vai ce peripetii... dar si aia cu salvarea niste ordinari. Bine ca n-au venit dupa ce v-ati intors voi de la spital sa va mai si trezeasca din somn.
Ai grija de ureche si tine-te de tratament.

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Cand eram aproape de al doilea spital a sunat iarasi sotul sa le zik ca sunt un serviciu de kko si i-a zis operatoarea sa se intoarca ca ajunge salvarea in 5 min , deci dupa aproape 2 ore

Mergi la inceput