Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 48
madyrizi spune:
deci, s-o iau cu inceputul.
eu sunt foarte nervoasa si plina de draci. motivul: confirmarile platilor pentru siluan. nu se fac confirmari, nu se scrie aici ca a platit cutare si cat. se trimite un extras de cont pe la subiectul deschis pentru siluan si cam atat.
pai eu de unde sa stiu ca CR inseamna plata adinutzei din cucuiata? nici la PM-uri nu se prea raspunde. si poate nu vreau sa citesc la subiectul deschis pentru siluan ca nu-mi place.
confirmarile trebuiesc facute aici si de o persoana care sa si raspunda. natynic a fost si este o draguta, si-a pus la dispozitie tot ce avea ea, dar chiar nu exista cineva care sa preia unele atributii (benevole de altfel) de la ea?
macar un mail la bazar cu un extras ca sa putem noi confirma platile.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
galliciana spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155156&whichpage=1
1 data, si la 2-3 pagini dupa, iar am cerut confirmare!!!!!
acum am scris si dincolo!!!!
pai de ce cineva face incasarile daca nu face si confirmarile???????
banii suntpt n scop nobil, magandesc, dar, latile tebuiesc si confirmate........fetelor!?
iar m-am suparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diana2242 spune:
mai eu nu am nimic cu nimeni dar confirmarea in contul lui Siluan nu trebuie sa o faca Natynic?ca doar e contul ei cine sa o faca in locul ei mai Mady?sa scoata extras seara si sa il trimita pe mail nu e ok asa?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, a platit cineva cu cont la BCR prin 24 Banking intr-un cont la Banca Translivania? Trebuie sa mai adaug ceva la suma trimisa, sau imi ia BCR-ul comision direct din contul meu? Ca zau ca n-as vrea sa ajung la Banca Transilvania azi, ca e cam departe.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
madyrizi spune:
sa faca cum or vrea numai sa avem confirmari.
nu cred ca ar conveni cuiva ca din cauza faptului ca nu a fost confirmat sa nu mai poata cumpara. noul bazar asa e.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155156&whichpage=1 1 data, si la 2-3 pagini dupa, iar am cerut confirmare!!!!! acum am scris si dincolo!!!! pai de ce cineva face incasarile daca nu face si confirmarile??????? banii suntpt n scop nobil, magandesc, dar, latile tebuiesc si confirmate........fetelor!? iar m-am suparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Dar un PM la naty ai trimis? Ma indoiesc ca are timp sa citeasca tot ce se scrie aici si dincolo ca sa vada cand cineva o intreaba de confirmare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Ancule... mie imi apare licitata si inchis anuntul... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
PAI DA,ACUM O PLATESTE SI EU O TRIMIT.GRESESC?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monnvas spune:
Si eu am cerut confirmare (cu PM) de la Naty si inca nu mi-a raspuns. Dar mai astept, o fi si ea bizi zilele astea, lasati-o pana in weekend sa se dezmeticeasca.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
boticelina spune:
Laura, am castigat acesti pantalonasi de la pisselino. Am inteles ca tu te ocupi acum de bunurile ei. Imi faci si mie te rog factura, cand ai timp...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"