Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 45
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Fetele, help! M-am apucat sa pun produse pe bazar si la pasul 3 din 4 ma impotmolesc, am completat peste tot unde e `necesar` si tot nu pot trece de el.... Help, ca am tone de produse de urcat! Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
DAca pasul 3 din 4 e legat de poza, atunci cred ca problema este dimensiunea prea mare. Micsoreaza pozele sub 1M (ceva de genul 1200 x 900 ca dimensiuni e f, bine)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anca_27 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Fetele, help! `Va rugam selectati un servicu de transport cu pret forfetar.` edit, asta e mesajul, ceva nu fac bine la transport... si ceva-mi spune ca e doar inceputul... dar tot ma prind eu si la noapte bag mare. M-am apucat sa pun produse pe bazar si la pasul 3 din 4 ma impotmolesc, am completat peste tot unde e `necesar` si tot nu pot trece de el.... Help, ca am tone de produse de urcat! |
Nu Laura , editasi mesajul, e legat de transport...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
anca_27 spune:
Daca stie cineva ca la noapte, adica 10 jumate-11-12 e on si cu chef de instruit o mami debusolata in ale noului bazar, dati un PM cu id de mess, acu fug!
Multumesc foarte anticipat!
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Am reusit?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2272
============
cris_82 spune:
anca 27 tot nu se vede transportul..da-mi id-ul ta de mess daca ai acum putin timp liber si te ghidez eu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
valentina_22 spune:
Anca reusesti, te rog zilele astea sa-mi confirmi si mie plata? 23 ron initiale M.V.I
Am o gramada de facturi si vreau sa scap de ele ca ma incurc in date
Am platit ce aveam si pentru Alexandrtu, din cate am inteles Diana va putea confirma plata abia pe la inceputul lunii viitoare, nu?
Maine sper sa ajung la banca daca nu pana la sfarsitul saptamanii pentru a face platile pentru Stefania, Bogdan si Alexia.
Cris cred ca ma primt ceva de la tine, am gasit un aviz de la cineva din Navodari, abia maine ajung la posta.
Luy, am ridicat coletul cu camasa, este superba, multumesc!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
cris_82 spune:
valentina pai ar trebui sa primesti si de la mine colet,dar sa stii ca nu m-am mutat la navodari
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
andreea.2009 spune:
citat din mesajul lui Mercedes Am ridicat coletele de la luy si andreea.2009, multumim frumos. andreea.2009- am licitat, castigat platit doua bluzite si am primit patru in coletul primit,ce fac cu celalate doua? pana imi raspunzi le bag la spalat si merg imediat cu trupa la inot revin pentru raspuns mai incolo dupa ce revenim acasa. |
Au fost bonus
Nerantula spune:
mama lu giuli, ma omori cu sunt in stare de functionare ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 8 saptamani !!
kokiy spune:
citat din mesajul lui Nerantula mama lu giuli, ma omori cu sunt in stare de functionare .. AMR 8 saptamani !! |
era mai bine sa scrie ca sunt inca in garantie
Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis