Bazar umanitar ***cap 39***

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,cam tarzie ora

cica am primit 2 colete(m-au sunat de la posta) acum sa mor si daca stiu de la cine

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Carmina, nu le mai poza, ca pe Gruia l-am nascut de 3.850gr si sora-sa nu arata mai mica la eco
Caut hainite de nou-nascut fetita de iesit pe afara, incepand cu luna octombrie si care sa fie cat mai putin purtate (adica daca le spal si le calc sa i le pot prezenta soatei ca noi , ca nu vrea sh )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 8 saptamani !!

Buna!
Poate iti place asta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2238
E ca noua, a purtat-o Irina de cateva ori, pt ca aveam multe hainute de toamna si apoi 3 luni nu au decat o luna copiii astia. Este si foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Citat:
Ionela - 21 ron
produsele au fost deja primite, multumesc mult
F222 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5487394047526279314 - 11 ron
L519 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5481864887945850354 - 10 ron

andata, pe astea le-am rezolvat. dar mai sunt cateva si la critice si la finalizate. le lamurim si pe alea?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mady,, m-am uitat si la finalizate si la neconfirmate, nu apar. Am insa la critice 4 produse de la Andreea (pt Stefania), care au fost platite pt mine prin bunavointa elliniei. Din discutia purtata pe mail am inteles ca draga de ea va trimite si mail pe mail-ul pt bazar. Probabil ca nu a avut timp, asa ca daca nu a trimis, voi trimite eu, pt ca mi-a scanat chitanta de la banca.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cum se face cand cineva renunta la un produs pe care l-a licitat de la tine, aka de la mine. Mi-a scris ca nu-l mai doreste. Eu am marcat ca platit dar din greseala. Nu este platit produsul si l-am repus la bazar. Dar vreau sa sterg cum ca ea a gastigat. Am voie sa dau si calificativ negativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu nu am reusit sa modific anuntul. Am vrut sa schimb pretul, am salvat modificarile, dar cind m-am uitat la anunt nu s-a modificat nimic. Am fost nevoita sa inchid anuntul si sa-l pun de la capat. Imi explica cineva cum sa fac modificarile?

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

intra pe produs,dai "editeaza-ti anuntul" ,faci modificarile,si apoi dai "salveaza schimbarile"

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu sunt asa pierduta pe drum
LE rog pe fetele care asteapta colet de la mine sa mi dea PM cu linkuri, sunt absolut debusolata si in ceata

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pidana - acum m-am uitat in coletele ramase si l-am gasit pe al tau la mine.
M-am uitat si pe foile de la posta si am trimis decat pe cel pt tine care defapt era al Corneliei si cel pt Mady , care sper ca a fost ce a licitat.

Cornelia la tine nu are ce sa ajunga. Scuze aveam impresia ca le-am trimit pe ambele

Daca e racoare azi trec diseara pe la posta si il trimit pe cel pt Pidana

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Carmina, nu le mai poza, ca pe Gruia l-am nascut de 3.850gr si sora-sa nu arata mai mica la eco
Caut hainite de nou-nascut fetita de iesit pe afara, incepand cu luna octombrie si care sa fie cat mai putin purtate (adica daca le spal si le calc sa i le pot prezenta soatei ca noi , ca nu vrea sh )

Buna!
Poate iti place asta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2238
E ca noua, a purtat-o Irina de cateva ori, pt ca aveam multe hainute de toamna si apoi 3 luni nu au decat o luna copiii astia. Este si foarte frumoasa.

Licitat!
Mai ai si altceva care arata ca nou?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 8 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mady,am uitat sa-ti multumesc!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput