Bazar umanitar ***cap 39***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dodo ce mica e lumeasarumanaam vb cu ea si a ramas sa stabilim o zi comvenabila pentru amandoua

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Mikaeela caut de o saptamana pantalonii verzi 3/4 Nike. Nu-i gasesc nicaieri. Pur si simplu i-am vazut in ziua in care i-ai pus dupa care a doau zi am vrut sa licitez si nu sunt, nicaieri.
Ai idee ce s-a intamplat?
Ma gandesc ca poate ai selectat doar 2 zile de licitatie fara relistare si de aceea nu mai apar.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

I-am repus la bazar

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Jasmin si Kid, pachetele sunt pe drum de ieri.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Ducky, merci. Stiam ca ai zis ceva de pachet dar nu am retinut pe moent daca l-ai trimis sau urma sa-l trimiti.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Anunt si eu ca am reusit sa achit urmatoarele produse in contul lui Davidutzu:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2050 9 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1278 5 lei si
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1732 5 lei , total 19 lei, achitat 20 lei. Am trimis dovada platii pe mailul comun si pm la fetele de la care am castigat produsele, sa le mai tina la ele 2 saptamanii deoarece plecam in concediu si sa nu ajunga dupa ce am plecat eu.
Va pup si o zi cat mai racoroasa.

Ramona de Diana (20.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui coco83

buna, imi poate confirma cineva daca a platit adablackcat 17 lei pe 2 bluzite de la mine pt alexandru hapaleti a lu diana? sa stiu daca pot trimite coletu? va rog dati raspuns pe pm sau mail, nu prea am timp sa tot rasfoiesc aici cautand confirmari, multumesc foarte mult pt intelegere!
o zi buna!

intreab-o pe ea daca a trimis dovada pe mail sau asteapta confirmare de plata de la mama lui alex. este greu si pt. noi sa verificam tot capitolul sau toate chitantele de pe mail.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Daca as avea eu timp as cauta postarea cu confirmarea platii mele... PLec la posta acum sa pun colete pt. saryta, nushulica, lumi_nag, dicirstea, si carminabulina... Le bifez expediate cand ma intorc. Urmeaza sa gasesc o cutie pentru coletul pt. simonapro.
Paaaaaa

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am trimis si dovada pe mail, la momentul respectiv a fost confirmata. Nu s-au trimis mailuri ca se bifeze achitat? Ca mie Laura mi-a trimis de fiecare data... Plec. I'll be back!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

carmina, ti-au aparut nadragii . mikaeela.

Multumesc mady! Si eu o pup. Dar care fu misterul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am gasit o singura chitanta de la tine din data de 9.08.2010 catre siluan, pt. produsele 1200,1569,1514,1020.
daca ai platit si altceva...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aproppo de plati,eu am platit sapt trecuta mi-a si confirma dianaalex,dar pe mine nu m-au bifat fetele de la care am luat produse ca si platit...mie inca imi apar de plata produsele...numai adablackcat mi-a bifat platit

deci pls : madyrizi,honeybony si corap va rog sa bifati ca am platit ca daca trece mai mult timp iar stam sa cautam confirmari si e mai mare nebunia,multumesc

de David si 32+

Mergi la inceput