Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 26
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi din cauza ca ma doare capul rau si plang (deci efectiv ma zgudui de plans)din cauza situatiei de la giulesti, m-am apucat sa fac ceva... altceva... am gasit asta |
nu esti singura,
am culcat hunii si urlu(eu nu mai stiu de ani buni sa plangincet-urlu...)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
maitreyi spune:
Dumnezeu sa ii ajute pe cei implicati la giulesti
boti a ajuns caprioara. e maaaare iubire acum is la programul de somn amandoua dupa ce a hranit-o si a spalat-o pe picioare. o duce bine la noi multumim
-----
Mami de roza + 34 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cris_82 spune:
ce patirati fetelor??ce s-a intamplat in giulesti???????eu-s cam pe dinafara
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493860517493349170 pentru ashtia am gasit comfirmarea in cap. 34, pag. 29 si deci incerc sa-i mut la castigate pentru Ionela dar nu ma lasa din cauza de net slab cred.
edit: am reusit sa mut pantofii
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madyrizi http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493860517493349170 pentru ashtia am gasit comfirmarea in cap. 34, pag. 29 si deci incerc sa-i mut la castigate pentru Ionela dar nu ma lasa din cauza de net slab cred. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
I-am mutat eu acum
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
citat din mesajul lui cris_82 ce patirati fetelor??ce s-a intamplat in giulesti???????eu-s cam pe dinafara brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Da pe Realitatea Tv sau intra la discutii generale - explozie la maternitatea giulesti.
Doamne ce tragedie!!! Ce tragedie!!! Am nervii praf.
Dodo-pui spune:
cris82 am primit banutii pentru asta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
arcadia spune:
Mamagiuliei, la multi ani pentru printesa ta, sa fiti fericite
Mari, la multi ani, tot ce iti doresti sa se implineasca
Of, Doamne....
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
Boti am primit coletelul, este superba camasuta. Multumim tare mult.
Ramona de Diana (20.07.2009)