Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 2
simonapro spune:
Am primit pantofiorii de la valenita, sunt tare frumusei, multumim si pentru bonus
Am achitat 10 lei in contul lui David de la ING, pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=897&n=Bluza-sport-5-6-ani , m-am inteles cu Laura sa achit eu si bluza ca sa nu dezcompletam treningul de la adablackcat. O rog pe Leditia sa-mi confirme plata cand poate.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Nu te scuza atat.. ai intrebat, nu ai dat cu parul
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
arcadia spune:
La multi ani, Dodo-pui!
Nerantula, ma bucur ca iti place cesucul, sa ne spui cum va reactiona si destinatara
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Mercedes spune:
natynic-sa mi confirmi si mie te rog plata de 21 de lei cand o vezi initiale Dg , donatie mercedes.
leditia-te rog si tu cand poti plata 28 lei, platiti azi.
Am mai trecut si in cap trecut scriu si aici poate ati trecut cumva peste postarile mele, multumesc.
ancadragoman-am priceput deci tricoul si panatalonii sunt ai giuliei de daria, multumim.
andreea.2009 spune:
Are cineva numarul de telefon al anyvovcu? Mi l-a trimis pe PM, dar din greseala l-am sters. Cand am sunat-o am facut-o de pe telefonul sotului ca eu nu aveam credit si nu la salvat.
multumesc
Leditia spune:
Mercedes,confirm plata ta-28 ron..Nu prea am citit azi,scuze..
Simona,nu pot confirma pt ca nu-mi merge pag aia de internet banking si nu pot intra in cont.Or fi probleme la ei sau nu stiu,mie imi da eroare,dar numai la pagina aia.
Edit:confirm plata simonei-10 ron.In sfarsit am reusit,dupa n incercari..
Dodo,la multi ani sanatosi si fericiti!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea.2009 Are cineva numarul de telefon al anyvovcu? Mi l-a trimis pe PM, dar din greseala l-am sters. Cand am sunat-o am facut-o de pe telefonul sotului ca eu nu aveam credit si nu la salvat. multumesc |
andreea,ai pm!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Eseea spune:
am si eu confirmarea aici de la Natynic, am platit 50 de ron pt Siluan.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=21
Banii sunt pt acest puzzle ( aviz Simonapro, te rog marcheaza-l ca platit) si restul pana la 50 donatie de la mine.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1571
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
galliciana spune:
miha, am luat coletul de la posta!!!
super multumesc pt bonus!
nici nu ma gandeam ca ajunge asa rpd....
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana miha, am luat coletul de la posta!!! super multumesc pt bonus! nici nu ma gandeam ca ajunge asa rpd.... |
cu mare placere!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...