Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
Andreea, daca e pus de mai putin de o saptamana inseamna ca e ok, e in termen. Aveam impresia ca e mai demult, de asta ma panicasem. De la Baile Herculane la Piatra e cale lunga. Stai linistita !
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Neata afetele... va doresc o saptamana minunata!
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 Am o prietena care vrea sa-si vanda carutul,are pana in 6 kg,capotina,cosulet piata,si maner reversibil.Nu l-a folosit decat foarte putin...cineva interesat???o sa mi-l aduca maine si ii trag niste poze |
Cris.. tu adul, fa poza, posteaza-l cai gasim noi cumparator...
Anunt si pe aceasta cale ca am primit coletul de la Laura25 (minunat jocul... iar vesta si camasuta merg superb impreuna la serbarea de Craciun la iarna... stiti cum e cu omu gospodar? isi face vara sanie si iarna car)... si am primit si casca de la Mamagiuliei... impecabila.. neaparat cere o nota maxima...
De asemenea am trimis vineri cartea cu Pheonix... atentie la posta Arcadia!
Ma pun pe recuperat paginile de forum...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Georgi, daca ziceai pt ce le-ai luat, iti trimiteam si caciula rosie cu motz alb, de mos Craciun. Ca am 2 care deja nu mai incap pe capatzana caposului meu. Cu urmatoarea ocazie, sa imi amintesti te rog!
Lumi_Nag spune:
Buna!
Am primit geaca care in nici un caz nu este pentru 3-4 ani.... Este pentru maxim 2 ani jumate. Asta e. Imi pare rau pentru ca e frumoasa. O sa-i vina urmatorului copil
In schimb halatul de baie este mai frumos decat in poza si ca marime este f bun.
Pentru bluzitele de la Ducky voi face plata maine daca o sa castig ce am licitat azi
Aaaa Ducky, mai vrem autografe...mai sunt? mai aveti? Am un fan acasa care face joi 30 de ani si as vrea sa-i fac surpriza
gianina spune:
Buna,
Laura 25, am castigat aceste 2 produse:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=855 -pot sa platesc tot pt. Robi?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=967- se afla la tine?
Multumesc
Gianina,mami de Simo si Ade
ancadragoman spune:
Gianina am ridica body de la tine....superbbbbbbbb!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
gianina spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Gianina am ridica body de la tine....superbbbbbbbb!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca,
Laura25 spune:
citat din mesajul lui gianina Buna, Laura 25, am castigat aceste 2 produse: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=855 -pot sa platesc tot pt. Robi? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=967- se afla la tine? Multumesc Gianina,mami de Simo si Ade |
Da! Sunt amandoua la mine si poti sa le platesti pe ambele pt Robi. Numai ca te rog sa pui dupa aia poza la citanta, ca nu stiu daca pisellino are cum sa fasca confirmari. O sa ii dau un PM sa o intreb, dar nu stiu daca are inca acces cum trebuie la net
szivarvany spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Buna! Am primit geaca care in nici un caz nu este pentru 3-4 ani.... Este pentru maxim 2 ani jumate. Asta e. Imi pare rau pentru ca e frumoasa. O sa-i vina urmatorului copil In schimb halatul de baie este mai frumos decat in poza si ca marime este f bun. Pentru bluzitele de la Ducky voi face plata maine daca o sa castig ce am licitat azi Aaaa Ducky, mai vrem autografe...mai sunt? mai aveti? Am un fan acasa care face joi 30 de ani si as vrea sa-i fac surpriza Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
TE rog sa alegi ceva de la mine in loc de gecuta, fiul Aylei l-a purtat la varsta aia
Georgi, apoi sa o folositi sanatosi fara incidente
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
gianina spune:
Laura, nu este nevoie sa o mai deranjezi pe pisellino, trimit oricum poza chitanetei pe mail.
Multumesc