Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 15
madyrizi spune:
am mai mutat la CRITICE!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andreea.2009 spune:
Azi noapte, mutand produsele am observat ca am facut o MARE MARE prostie.
Laura...ti-am trimis tie alta gecuta. Aveam doua asemanatoare..una roz si una rosie. Cea rosie o pusesem la bazar ca era mult mai ok. Oricum pe langa aia iti mai pusesem inca o gecuta bonus. te uiti cand vine...Iarta-ma...ti-o trimit si pe cea rosie..
Mama trebuie sa incep sa dorm putin mai mult....ca fac prostii.
aka spune:
neata. am pus 2 produse.
o rochita pentru gravide si o camasa pentru barbati.
azi pun la posta pachetele pentru mihaela 770 si ellaX.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
madyrizi spune:
nu are nimeni camasuta alba sau mai de gala pt. 12 luni cu maneca lunga? ne apropiem de motz, avem pantalon la dunga, vestuta si cravata, dar n-avem camasa .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
emilia.m spune:
Buna,
Am trimis si eu in dimineata aceasta, pentru produse de pe bazar, banuti in conturile deschise pt Bogdan si Stefania.
O zi buna,
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Laura25 spune:
Andreea, stai linistita ca o remediem noi, nu e problema. Doar ca inca nu a ajuns pachetul de la tine. Tii cumva minte cand l-ai pus la posta? in ce zi? Am inteles ca la Bucursti au ajuns deja pachetele puse in aceeasi zi cu cel pt mine. Sper sa nu se fi ratacit, desi nu am patit niciodata sa nu ajunga.
Si da, cred ca e o idee buna sa incerci sa te odihnesti mai mult Ai grija de tine!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Cris am pus vineri colierul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ducky spune:
Dintre cele de la Critice, astea
- http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5478445923920415458 si
- http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5491177047458650898 (astea am inteles ca s-au platit...)
sunt si trimise deja. Sorry.
Azi pun la posta pachet pentru KID si JASMIN012.
O saptamana frumoasa sa aveti.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Andreea, stai linistita ca o remediem noi, nu e problema. Doar ca inca nu a ajuns pachetul de la tine. Tii cumva minte cand l-ai pus la posta? in ce zi? Am inteles ca la Bucursti au ajuns deja pachetele puse in aceeasi zi cu cel pt mine. Sper sa nu se fi ratacit, desi nu am patit niciodata sa nu ajunga. Si da, cred ca e o idee buna sa incerci sa te odihnesti mai mult Ai grija de tine! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Pai am plecat cu 4 pachete vinerea trecuta la posta (al tau, iriss, mari_paun,si emilia.m) si cu banii pentru ele. Dar acolo am constatat ca imi venise pachetul lui valentinag inapoi si a trebuit sa ii platesc magazinaj (7 lei ).
Am vazut ca nu mi-au mai ajuns banii si pentru pachetul tau(era cel mare) si m-am intors acasa cu el. L-am pus parca marti ...trebuie sa caut chitanta. Oricum eu zic ca azi cel tarziu ar trebui sa ajunga.
Multumesc Laura pentru intelegere
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Buna, Am trimis si eu in dimineata aceasta, pentru produse de pe bazar, banuti in conturile deschise pt Bogdan si Stefania. O zi buna, Emilia M Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
A intrat dovada platii de la [Emilia
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!