La cat timp dupa Duphaston apare menstruatia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Felicitariiiiiiiiiii!!!!!!
Sarcina usoara si un sau sanatos/i si mancacios/i
Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77

Mi-au iesit 2 liniute!!!!!!!!!!!!!!!! Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Multumesc!!!!!! Sunt la serviciu, am un zambet maaare pe toata fatza, de se uita colegii cam ciudat la mine. Sotului nu i-am spus inca, ma tot gandesc la o surpriza pe care i-as putea-o pregati. Cred ca banuieste el ceva, dar nu am vrut sa ii spun pana nu am facut testul. Ma gandeam cand ies in pauza sa trec pe la un magazin de cadouri personalizate, sa vad daca gasesc vreun cadou potrivit. Ceva idei?Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Raluca felicitari. Si mie mi-a dat doctorul sa iau duphaston din Z14. Noi incercam sa avem bebe de un an jum., sper sa se intample minunea si la noi luna asta. Inca n-am inceput duphastonul, astept ovulatia.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns username1 spune:

help !
Buna ziua. Sunt noua pe forum si am nevoie de un raspun. Am fost la doctor si mi-a spus ca am ovare polichistice. Menstruatia e f neregulata, mai bine zis nu am. Am luat 5 zile Duphaston cate 2/zi. In a 3 zi mi-a venit ciclul. In 06.09.2010 mi-a venit si in zile 17,18,19 am facut sex cu prietenul meu. E posibil sa fi avut ovulatie si sa raman insarcinata numai cu 5 zile de tratamet?
As vrea un bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Raluca FELICITARIII!!!!.
Sa iti de-a DD un bb sanatos si papacios!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby21 spune:

Buna tuturor
Sunt noua aici la voi. Ma numesc Andreea si am 21 ani (sapt. aceasta).
Ca majoritatea celor de aici si eu imi doresc un bebe. Asa ca am inceput tratament cu Duphaston (am terminat a 2 a luna). Problema este ca au trecut deja 7 zile de la terminarea celei de-a 2 perioade a tratamentului si CM inca nu si-a facut simtita prezenta.Azi de dimineata mi-am masurat TB si era 37.1 (sunt in a 26-a zi a CM).
Inca nu am facut un test de sarcina... mai astept o saptamana sa vad ce se intampla.
Voi credeti ca ar putea fi un bebe? :D
Va urez succes tuturor si sa dea Dumnezeu sa avem toate bebelusi frumosi si sanatosi

Mergi la inceput