Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Denisamada, tari parketosii tai!Maine e mutarea?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

LA MULTI ANI!!!! MARIILOR si mari si mici

Muulteeeeee din partea mea

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca ceea ce ai patit tu cu Vplay mi s-a intamplat si mie dar daor uneori. Se explica prin faptul ca in anumite momente ale zilei si mai ales in weekend e ff aglomerat si se departajeaza vizitatorii dupa un criteriu de prioritate. Eu nu m-am facut vip, am vazut serialele atunci cand nu a fost aglomerat sau am dat drumu din timp si pana culcam fata, pana puneam masa sau strangeam prin casa expira timpul si ma puteam uita la serial. Prtea naspa e ca daca mai vrei sa vezi un episod o iei de la capat. Probabl tu ai fost ghinionista si ai nimerit intr-un moment ff aglomerat.

Asa si daca tot am aflat ca o sa mi-se opreasca accesul la un momentdat, rog fetele sa-mi dea si mie celelalte link-uri. Pup

P.S.Anaan suna bine visul tau cu Ilinca, si eu am visat mai demult cand eram insarcinata, ca am fost in vizita la ea si tare bine m-am simtit, m-a rasfatat mama ei cu bunatati. Cine stie o fi vre-un semn, clar ca trebuie sa mergem in Maramu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Iar sint defazata cu totul...

Novus, Dodo, Monnvas, la multi ani voua si familiilor! E tirziu, da mai bine mai tirziu decit niciodata, si o urare de bine nu are cum sa pice prost

Denisamada, felicitari pentru operatiunea parchetul!

Uali, curaj tie si multa sanatate mamei !

Aris, si eu eram siiigura ca ati tulit-o prin vreo insula greceasca. Imi pare rau, multa sanatate tatalui tau, sa dea rezultate bune tratamentul!

Si cam aici "m-am terminat", cu neuronul meu cu tot.
Chato, multam din suflet, miine incepem operatiunea gradi (la facultate e graba, da nu chiar asa de mare incit sa-mi dilesc copilul, asa ca exclus sa ma duc 8 ore saptamina asta. La 8 ore o sa ajung cel mai devreme de la 1 septembrie, poa'sa se darime scoala....). Sint tare agitata pe chestia asta...

Cit despre ce te ingrijoreaza pe tine cu abuzul...nush ce sa zic, e complicat intr-adevar, mai ales cind copilul incepe sa "umble pe atitea miini". Plus ca la virsta asta sint si "ciudati", nu prea potii sa te iei dupa indicii... a mea de exemplu a avut o saptamina intreaga cind urla la baie cind trebuia sa o spal la fund. Frate, te gindesti la chestii oribile, da cum si de unde, ca a stat cu mine mereu atunci, nu avea CINE sa o atinga nicicum... Apoi i-a trecut brusc. Acu urla de ma stie blocul la baia de seara. De ce, de unde pina unde, habar n-am. La piscina am facut dus la un dus de-ala fixat sus-sus, cu apa incalzita la soare deci mai mult rece, ma durea pe mine pielea cind curgea ala direct pe mine, ea a stat si la spalat pe cap si la tot fara sa cricneasca. Apoi, a doua zi dupa ce am venit acasa, fara sa se fi intimplat nimic, a inceput circul cu urlatul in baie, indiferent cum, cit, unde o spalam. Deci...nu ma stiu ce sa zic.
A, plus ca a propos de indiciile furnizate de copil, la noi a inceput perioada lui NU. E reflex, pe bune. Orice o intreb sau ii ofer e NU, apoi dupa 3 secunde isi da seama ca era de bine si ca DA ar fi fost in avantajul ei...

Ma duc sa ma pregatesc de nani (adica sa mincam si sa fac dush si sa pregatesc bagajelul pentru miine :))).
Revin miine seara cu impresii, daca n-oi fi prea socata

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri,succes in operatiunea gradinita , las-o in ritmul ei si cred ca o sa fiti amandoua fericite

Anaan, ma bucur ca va reveniti si sunteti sanatosi !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Referitor la marea intalneala : ar cam trebui sa ne hotaram asupra uneia din cele 2 locatii ramase in finala, ca sa anunt proprietarii si sa viram avansul

Reiau anuntul pt cele care nu sunt la curent :

INTALNEALA NORDICA din centru
care va avea loc in 1-3 OCT

- hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro

- pensiunea Denisa Lunca Bradului - http://www.pensiunea-denisa.ro/index.php

Va rog sa va exprimati optiunea si disponibilitatea inca o data pt a vedea numarul final de participante si locatia

In ambele pensiuni se pot caza max 15 familii, la Denisa de fapt 14 familii ei avand 10 cam duble si 2 apartamente cu cate 2 camere, mi-a spus proprietarul ca intr-o camera e pat matrimonial iar in cealalta o canapea extensibila si un patut pliant de bebe, trebuie sa-l mai intreb de pretul apartamentelor pt ca trebuie sa fie mai mic decat la camerele normale
La Edelweiss e clar, 15 camere .

Haideti sa ne mobilizam si sa alegem locatia !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Vise placute si realizabile va doresc !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Uram PISILINCII (sic) adaptare usoara la gradi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisilinca, adaptare usoara (si voioasa) la gradinita!
Pisigri, curaj!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor

ca tare dor mi-a fost de voi

m-am intors din concediu (de joi) am citit tot din urma (deci pot sa dau extemporal) si acum sunt prezenta la datorie:

multi pupici sarbatoritelor (sunt buni si cu intarziere, asa-i?)
si bebelusilor bolnaviori (ca pentru mine tot bebelusi sunt, mai ales cand dam de vre-o boala)
aris si uali - ma gandesc la voi si tin pumnii sa fie bine ... cat mai mult timp

am intrat si eu in febra muffinsilor ... dar nu am gasit tava (cea de la ikea nu mi-a placut defel iar in alta parte nu am gasit) asa ca mai astept un pic

pisigri - tin pumnii stransi astazi ca pe mine ma ia cu transpiratii numai cand ma gandesc la operatiunea gradi (care va debuta si la noi peste 2 saptamani)

las cafea muuuulta pentru toata lumea (inclusiv pentru parketosii harnici) si revin cu impresii din concediu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput