Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mi-au iesit alte rezultate, de la synevo
Mutatia factorului V Leiden negativ,
Mutatia protrombinica (factor II) negativ,
Anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1 (IgA, IgG, IgM)
ELISA
Anticorpi anti-beta2 glicoproteina1 IgG 2.2 U/mL
< 5 : Negativ
5-8 : Echivoc
>8: Pozitiv.
Anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1 IgM 1.1 U/mL
Anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1 IgA 1.3 U/mL
par a fi bune, le astept si pe celelalte.
totusi, ce semnificatie are faptul ca IgG este 2,2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Donna iti inteleg nelinistea dar ma gandesc ca la varsta aceasta cel mai rau se poate sa stagneze in crestere.Din cate am inteles tu faci Clexanne dupa ce ai intrerupt aspenterul,deci sarcina a mers bine numai cu aspenter.Bine ar fi sa faci echografii saptamanal si daca se observa ceva in cel mai rau caz il scoate pe bebe mai devreme.
Si eu sunt ingrijorata ca mi-a scos Aspenterul si nu mi-a marit doza de Clexanne.Oricum de acum voi face ecografii la 2 sapt sau chiar saptamanl.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Am uitat sa-ti spun ca eu am mers pe Clexanne+Aspenter inca de cand am aflat de sarcina.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Salut fetelor.
Avand in vedere ca sunt sigura ca voi face injectii cu clexane, in timpul sarcinii, puteti sa-mi spuneti si mie ce preturi sunt? Stiu ca exista mai multe feluri, in functie de concentratie...
la toata lumea.

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ah! Si daca sunt greu de gasit, sau nu?

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

aristica, felicitari pt casuta! sa traiti fericiti in ea si sa o umpleti de copilasi
SARA_HS, nu-i capat de lume daca ajungi la injectat! e papa bun pentru BB mic!
donna79 sa treaca "bubele" si durerile
RAMONELLA, sincer...mie imi place raspunsul lui Uscatescu
Ruxandrada super simpatic BB hiperactiv
las ca mai este timp sa aflati ce ascunde burtica

aristica!! detalii despre OO!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

aristica, am citit detaliile despre OO! super bine! tine-o tot asa
Timeea, bafta la FIV-ul din septembrie! sa se lase cu ochisori!!
brotacel83 insanatosire grabnica! sa treaca raceala incapatanata
anna_leah27 bine ai revenit! spor la bebelit!
SARA_HS, in mod normal in sarcina se compenseaza clexanul
preturile, in functie de concentratie le gasesti pe pagina de la sensiblu, unde vezi si disponibilitatea per farmacii.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,va pup

ma bantuie pe mine o intrebare:pentru Leidenu meu mi-a dr. U sa fac Clexane de 0,4-5 zile inainte sa incep stimularea-io fac FIV si 5 zile dupa ce incep stimularea...si cu o zi inainte sa plec la Budapesta tre' sa ma duc sa-mi fac iar analize sa vedem daca nu mi se subtiaza sangele prea tare...caz in care continui cu 0,2 pana la testul de sarcina.
Acum dilema este:ce naibilor fac eu daca ma trece de la 0,4 la 0,2???
Cand mai am eu timp sa-mi cumpar concentratia necesara de Clexane???ca tre' sa iau scrioarea medicala sa ma duc repede la medicul de familie si apoi la farmacie????oare am timp???si daca nu gasesc la farmacie taman in ziua aia???
Ma gandesc oare daca imi iau pentru cele 10 zile doza de 0,4 si pentru urmatoarele de 0,2 si imi fac cate 2 injectii in cazul in care raman pe doza de 0,4 o fi corect???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor,va pup

ma bantuie pe mine o intrebare:pentru Leidenu meu mi-a dr. U sa fac Clexane de 0,4-5 zile inainte sa incep stimularea-io fac FIV si 5 zile dupa ce incep stimularea...si cu o zi inainte sa plec la Budapesta tre' sa ma duc sa-mi fac iar analize sa vedem daca nu mi se subtiaza sangele prea tare...caz in care continui cu 0,2 pana la testul de sarcina.
Acum dilema este:ce naibilor fac eu daca ma trece de la 0,4 la 0,2???
Cand mai am eu timp sa-mi cumpar concentratia necesara de Clexane???ca tre' sa iau scrioarea medicala sa ma duc repede la medicul de familie si apoi la farmacie????oare am timp???si daca nu gasesc la farmacie taman in ziua aia???
Ma gandesc oare daca imi iau pentru cele 10 zile doza de 0,4 si pentru urmatoarele de 0,2 si imi fac cate 2 injectii in cazul in care raman pe doza de 0,4 o fi corect???

samira, nu te agita prea tare, ca o sa rezolvi. sunt vreo 19 sensiblu in bucuresti care au pe stoc clexane de 0,2 plus ...si daca nu reusesti sa scoti din timp scrisoare, iei pe bani tura asta - e 70 lei cutia de 10 siringi
cand incepi FIV-ul?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alla,ai dreptate,multumesc.
doar 70 de lei cutia cu 10 injectii???
eu de ce oare stiam de 150 ron???sau aia de 0,4 e atat???
dar ai dreptate...pana la urma pentru cele 2 saptamani in care voi sta la Budapesta cumpar daca va fi cazul.

incep AC la inceputul lui Octombrie...stimularea va fi incepand cu 3-4 Noiembrie

sara si eu fac Clexane in preconceptie,chiar dinainte de a incepe stimularea si tot pentru Leiden.

Mergi la inceput