HAI Otilia! Delfinasi (180)
Raspunsuri - Pagina 3
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 A mea nu vrea sa doarma ziua...nu stiu ce sa-i mai fac...ieri de la 9 dim pana la 16.30 m-am chinuit cu ea...azi vad ca la fel face...adoarme iar dupa 5-10 min se trezeste...am ajuns sa ma rog sa doarma macar jum de ora sa pot si eu manca...iar seara mai mult de 3 ore nu doarme...de la 3 noaptea incepe show-ul si tb sa o iau sa doarma pe burta mea...ma trezesc cu dureri de spate de gat...sunt terminata...gata s-a trezit GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze |
Astea sunt manifestari de colici. In curand o sa scape de problema si va dormi linistita.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
beluistef spune:
FELICITARI ELENA!!!!! Recuperare rapida si mult laptic. Bun venit pe lume Raducu.
Referitor la decalotare, eu cand am fost marti la cantar cu micutul, ia facut si consultatie si s-a uitat la putica..am ramas shocata cand am vazut cum s-a jucat un pic cu putica si apoi...pac...i-a tras pielita in jos...eu nu am stiut si sincer mi-a fost frica sa nu il doara, dar am vazt ca nu a zis nimic ,am realizat ca nu il durea.Mi-a zis sa il spal cu apa si sapun si sa-i dau cu nidoflor o perioada, apoi doar sa-l spal cu apa si sapun.
Larissa pe tine la control te-a pus pe masa si te-a si controlat???Mie imi este groaza ca iar ma face cu fierataniile alea si la cum ma doare mi-e sa nu urlu pe acolo....cum decurge consultul asta ????
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
mov_79 spune:
Am uitat sa va povestesc cum adoarme Mihnea, e in saptamana 6-a , deci colicile sunt in plin apogeu(cel putin asa sper eu ca vor scadea in intensitate) asa ca dupa ce mancam si incepe plansul dau tare la muzica (MTV, VH1...) si dansam ...asta e singura metoda cu care pot sa il adorm cand plange....dupa vreo 3 melodii adoarme, ne intindem si il pun pe burta mea si asa stam...
adrianaBuc spune:
Elena, azi merg si eu la controlul de 6 saptamani. Iti zic eu cum a decurs operatiunea. Cum a trecut timpul!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
larissa_79 spune:
Oana, de unde ai cumparat balansoar? ca eu nu gasesc pe nicaieri disponibil. Vreau tot asa Fisher Price RainForesc doar ca leagan...daca nu gasesc leagan macar balansoar cum ai tu.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mya85 spune:
Pun si eu o intrebare, poate va parea stupida dar... chiar nu stiu: controlul de 6 saptamani se face si in cazul cezarienei??? sau doar dupa nasterea naturala???
mami de Filip 25.07.2010
eladea2005 spune:
Salutare mamici si burtici!
sa urez si eu:
FELIICTARI ELENA! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT PT PUIUTUL MIC RADUCU! SA FIE SANATOS SI NOROCOS IN VIATA!
cu decalotarea (ca si cu multe alte subiecte) sunt pareri pro si contra...trebuie mare grija sa nu se forteze si sa nu sangereze, ca face mai mult rau decat bine...dar igiena e cea mai importanta...chiar si asa exista riscuri de fimoza...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
larissa_79 spune:
e control pe masa...dar f usor...fara fieratanii...pe mine nu m-a durut deloc deloc...la mine taietura e vindecata. la mine a fost controlul de 3 saptamani. M-a pus sa strang din fundulet ca sa vada cum s-au refacut muschii de la taietura si mi-a zis sa repet acasa si sa fac exercitii de genul asta. La fel cand urinez sa intrerup jetul din cand in cand...tot pentru perineu ( asta e valabil la fetele cu epiziotomie). Scuzati exprimare dar am zis ca poate mai ajuta pe cineva.
Adriana, daca va da ok-ul va apucati de treaba? eu cred ca astept mai mult de 6 saptamani ca nu ma simt deloc pregatita nici acum si nici peste 3 saptamani...om vedea insa atunci...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui mya85 Pun si eu o intrebare, poate va parea stupida dar... chiar nu stiu: controlul de 6 saptamani se face si in cazul cezarienei??? sau doar dupa nasterea naturala??? mami de Filip 25.07.2010 |
se face la 6-8 saptamani si la cezariana
eu am fost, mi=a facut eco plus control...trebuie sa se uite la cicatrice (si extern si intern) si sa iti zica ce ai voie sa faci de atunci incolo...
pe fisa ta de externare nu scria ca trebuie sa ai repaos fizic si sexual pana la 6 saptamani?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
beluistef spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Elena, azi merg si eu la controlul de 6 saptamani. Iti zic eu cum a decurs operatiunea. Cum a trecut timpul! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
Astept vestile si sa-mi spui ce ti-a zis si de cele 2 puncte care s-au infectat ...Si eu trebuie sa merg sapt. viitoare si mi-e frica
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)