Cum pot opri hartuirea?
Raspunsuri - Pagina 4
Iasmin08 spune:
Olympia, daca ar fi fost vorba de o asemenea favoare, apoi e reciproca cu varf si indesat...
Corina, sotul are in curte laboratorul de tehnica dentara (pentru care si foloseste micromotorul- la prelucrare. Fireste ca exista mai multe etape ale lucrarilor, turnarea modelului (in ghips), pe urma modelare, turnare... abia la sfarsit prelucrarea metalului si a materialului alb. Deci nu are cum sa fie non stop.
Astazi vorbea tare catre niste vizitatori ai sai, exact langa gardul meu (unde si-a amenajat terasa cu bancute, etc) si se exprima astfel: ''(...)apoi 24 din 24 zumzaitul ala, chiar 24 din 24... I-am spus odata, i-am spus de doua ori, cred ca a treia oara ii crap capul si am terminat!". Dupa care a tacut brusc, iar baiatul sau a inceput sa ''cante'' prin curte ceva de genul "Alice in tara minunilor" (aia probabil fiind eu si o anunta ca am iesit afara)...
Ce sa mai zic, am ramas interzisa cand am auzit amenintarea cu omorul... Nu cred ca ar da curs, dar, credeti-ma ca nu stiu cu ce se ocupa femeia asta si ce gen de oameni cunoaste... Deja mi-a cazut extrem de rau la stomac.. Ma si intreb ce sa mai fac, va spun drept...
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
olympia spune:
Izolati fonic anexa in care e laboratorul. E pe hotar?
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia Izolati fonic anexa in care e laboratorul. E pe hotar? Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
De la peretele laboratorului pana la peretele casei sale sunt vreo 4-5 metri. Nu e pe hotar, oricum e vorba aici de nesimtirea cu care se erijeaza stapana si pe curtea mea.
Noi nu ascultam muzica (nici chiar asa- in casa- extrem de rar), in curte nu iesim aproape deloc, lucrarile sotului se desfasoara in laborator, nu stam deloc cu invitatii nostri afara ci i chemam in casa. Practic sunt ca... sechestrata la domiciliu, nici macar in curte nu prea ies de raul ei. Un fel de inchisoare impusa de comportamentul hartuitor al 'duamnei''....
Faptul ca incercam sa nu facem zgomot deloc face ca discrepanta cu ''zumzaitul'' care se aude din laborator sa fie mai mare....
Cat de greu a fost sa imi educ puiul sa nu vorbeasca in curte... sa ii spui unui copil tot timpul sa taca din cauza unei.... deplasate..
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
gabidaniela spune:
Eu zic ca la nesimtire se raspunde tot cu nesimtire. Nu o puteti ignora pur si simplu?
Apropo de nesimtirea unora de varsta a treia, cand stateam in chirie cu fratele meu a venit mosul de la 3 (noi stateam la 4) ca ii aruncam prezervative (!!!) pe pervaz.
Dupa ce i-am aratat buletinele sa vada ca suntem frati a ramas fara cuvinte, dar ca sa-l potoleasca de tot, fratele meu i-a zis ca va cumparat tot blocul si il va da afara (vrajeala bineinteles ca mosul era proprietar pe apart. lui, dar asa convingator a vorbit frate-meu ca nici ca am mai auzit de el, si asta era chiar nebun, ca baba ta, avea boala pe noi, ne-a facut reclamatie la politie de cateva ori pe motive inventate de el, pana si politaii ne ziceau ca se confrunta frecvent cu astel de oameni si sa ii ignoram).
olympia spune:
Pai atunci Iasmin, ia-ti caine, pisica, aranjeaza-ti si tu o terasa si primiti musafiri, duceti o viata normala, nu mai umbla in varfuri ca sa stea cu urechea ciulita pe motorasul ala. Intre timp ar fi bine sa izolati totusi fonic anexa, ca sa nu inceapa cu reclamatii pe linia asta, sa va faca si mai multe greutati. Daca configuratia curtii iti permite planteaza un perete verde inalt inspre ea, caprifoi, tuia, liliac, sa va izolati un pic si vizual si fonic, e imens pentru confortul psihic! Atentie sa pastrati si no distanta care sa permita intretinerea gardului.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
ladyJ spune:
Jasmin, tu nu trebuie sa-i faci jocul acestei femei. Cum adica nu vorbiti in curte?
V-ati lasat dusi in directia dorita de ea, dar cum ea are probleme, considera ca va are oricum sub papuc ca de, voi ´´ascultati´´´de ea, mergeti pe varfuri de ´´frica´´ ei.
De aceia isi tot permite sa va bata la cap.
Sfatul meu: profita si tu ca nici politia nu o mai ia in seama, si fa gratare, primeste musafiri, asculta muzica in curte, la ore rezonabile, vorbiti in curte, taiati iarba, faceti ce face orice om normal.
Ea va va reclama, pana cand politia nu va mai veni la reclamatiile ei aiurea, apoi ea se va indrepta cu toata agresivitatea spre politie, deranjata ca nu o mai ia in serios. va incepe acolo sa reclame cate un politist..pana termina sectia.