Cum pot opri hartuirea?
Raspunsuri - Pagina 2
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli eu alta solutie in afara de un gard inalt si solid, nu vad. macar sa nu o mai vedeti. si niste plante agatatoare, care sa faca gard viu. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Anca, dar cat de inalt sa fie? Ca de auzit tot o aud... Iar peste 2m inaltime, trebuie sa isi dea acordul. Iar ''duamna'' nu vrea sa isi dea acordul ca are 3 patlagele in curte...vezi tu...face agricultura in mijlocul orasului... Ba icna imi spunea ca sa nu ma impinga pacatul sa inalt gardul la 2 m, ca ea nu e de acord, si ea isi cunoaste drepturile... (Intre vecini, trebuie acceptul ptr gard inalt, nu poti face daca nu isi da acordul).
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
CorinaDani spune:
hmm, pai ar trebui sa profitati de faptul ca e cunoscuta ca reclamagioaica si scandalagioaica, asadar politia nici nu o mai ia in serios, asadar incepeti VOI, TOTI VECINII, sa o hartuiti, pentru ca puteti spune senini " cine domne ? noi ? o credeti pe d-na, care stiti prea bine cine e si ce face, ca reclama aiurea, ca va pune pe drumuri degeaba?"
dar ea nu are rude ? copii, nepoti ? nu se poate discuta cu acestia, s-o convinga sa mearga sa se caute de sanatate, inclusiv la cap? sau sa ia un tratament, ceva, poate sta prost cu nervii si orice zgomot o scoate din sarite, oricat de mic ar fi acel zgomot...
stii ce-as face eu cand ar incepe show-ul la gard ? as stropi-o cu un furtun cu apa rece, cu presiune, in felul asta cred ca s-ar potoli instantaneu (deci, e gluma, da ?)...si cu amenintari din partea voastra ca, daca nu se potoleste si continua sa isi bage nasul si urechile in viata voastra, veti gasi niste baieti de treaba, dispusi sa-i faca un pic de masaj pe coaste, pe spate...aveti grija, sa nu va auda/vada insa altii cand faceti asta...
situatiile disperate cer masuri disperate, din pacate...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
buli spune:
pai cit de inalt tb fara acceptul ei.
195 cm, ca doar n-o fi baschetbalista.
stiu ca e cheltuiala, dar cred ca e mai usor sa inaltati gardul decit sa va mutati.
si pui niste www.spatii-verzi.ro/luleaua-turcului-flori-ornamentale-trimbita-campsis-radicans.html" target="_blank">trompete americane - nu-s nici pretentioase si cresc repede.
macar daca o apuca curatenia cit stati voi la masa nu va mai ajunge praful asa usor.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani stii ce-as face eu cand ar incepe show-ul la gard ? as stropi-o cu un furtun cu apa rece, cu presiune, |
off topic - mereu m-am intrebat cum de se escaladeaza unele conflicte pina la un punct fara intoarcere. iaca, am aflat
Iasmin08 spune:
Corina, si mama sustine varianta cu udat cu furtunul cand se apropie de gard...
Sincer, acuma cei de la Politie au spus ca daca mai face reclamatie, ei abia asteapta sa ii tranteasca o amenda, ca e de-acuma prea mult ce face. (De pilda pe noi ne-a reclamat la sectorist si in acelasi timp a reclamat si la seful sectoristului, aceeasi reclamatie, ca sa fie ea sigura ca e luata in seama.)
Pe mine insa nu asta ma incanta, ci vreau efectiv sa termine cu zbieratul dupa motivele ei aiurite. Vreau sa nu mai aiba voie sa se apropie de gard!!!! Vreau sa nu mai aiba voie sa mi se adreseze sub nici un motiv. Eu asta vreau. Sa inchida gura cand ma vede, sa nu aiba voie nici macar sa tipe ca ''ce fac unii''....
Ma uit pe caldura asta... ca tot prin curte. Ce pupaza nu sta in casa nu pricep
CorinaDani spune:
glumeam, buli !!! chiar ma gandeam ca era bine sa fi pus un emoticon langa fraza respectiva, sa se inteleaga faptul ca era o glumita...uite acus ma intorc la mesaj, sa editez, scuze daca v-am confuzat !
dar bag seama ca macar inca o persoana s-a gandit la aceeasi solutie...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
madyrizi spune:
eu mi-as gasi taman atunci sa scutur un pres plin de praf, sa dau cu matura in curte fara sa ud pe jos, sa dau muzica mai tare... numai ca s-o enervez.
pai asta nu-i om, e alta specie de cotoroanta data dr...
problema e, din cate vad eu, ca voi nu sunteti cu gura mare. voi sunteti pasnici si baba isi permite sa va terfeleasca cum vrea ea.
no, da daca i s-a urat cu binele merita si o baie. fara gluma.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
buli spune:
da, asta m-a speriat de-a dreptul :))
adica si eu fac scenarii din astea horror, dar nu le-as posta la legislative
Androix spune:
Mai, femeia e nebuna asta e clar. Eu in locul tau as racori-o cu un furtun. Cum deschide gura cu pun furtunul pe ea. SI eu nu glumesc deloc!
Si o alta faza: stiti trompetele alea de se aud pe stadion? Nu vuvuzelele ci alea gen spray de apesi o data si iti sta inima. Una de-aia mi-as lua. Si tot asa cum deschide gura cu ii dau o goarna.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Iasmin08 spune:
Anca, daca vroiam in 6 ani, iti dai seama ca o udam zilnic. Noua insa nu ne sta in caracter sa facem asa ceva (panarama nici atat), tocmai de aici problema. Nu te teme ca asta cu apa e o chetie ''light''. Ce sfaturi am primit de la prieteni care au venit in vizita si s-au trezit luati in suturi de ''duamna''..... nu mai zic...
Eu de aia ma postat la legislativ sa stiu ce pot sa fac din punct de vedere legal sa ii inchid gura aia mare si nenorocita. "Duamna" are prea multa liniste bag seama (ori vorba fetelor o fi avand ceva la bibilica). Indiferent cum ar fi, nu e treaba mea asta, cum ziceam ca nu doresc decat sa se termine cu ''educarea'' fortata din parte asa. Cum bine sesizau fetele, eu sunt stresata foarte tare dn cauza ei: nu mai pot sta si eu ca omul in propria mea curte, ies putin sa intind rufele (contra cronometru), fug de la poarta la usa casei numai sa nu o aud etc. Aaa, da, si astept miezul noptii sa matur si eu curtea (nu vad nic') ca sa nu o deranjez..
Eu nu vreau decat sa stiu ce pot face legal sa imi castig linistea. (macar pana reusesc sa ma mut, daca voi reusi vreodata din cauza ei...)