Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaa.. eu iau elevit cu 1 luna inainte de sarcina , toata sarcina si cica si macar primele 3 luni in care alaptez.

nu spun , ca manac biscuiti si altea alea sa le pot lua , deja nu le mai suport si mai am de lat la ele , inca 1 an de acum incolo.

mami 13+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, pune o cirpa rece-rece pe frunte... la mine se intimpla sa functioneze uneori de minune.

ANDRI, nu da catelusa! Da-i ceva pastile sa scape de calduri... Daca nu e agresiva, bebe mic va avea un tovaras de companie minunat. Trebuie sa caut poze sa pun, sa vezi iubirea pe fii-mea si catel si pe fii-mea si pisici... (acum pisicutele nu mai sunt, pe una au omorit-o ciinii si pe alta a luat-o mama ca Ioana e cam alergica la par, din pacate. Nu ma intreba cit am plins). Dar animalele sunt tovarasi excelenti, lasa catelusa mica!

ANA MARIA, ce serviciu ai... Cred ca e frumos... Ai sunat dr. in legatura cu miinile? Suna a edem...

Eu fac ceva curatenie... Am aplicat la fii-mea teoria: nu-i mai fac curat in camera, ca sa fie mizerie, s-o deranjeze. Ca sotul zice: tu faci mereu prea curat si prea ordine, cum nu e ceva la locul lui, il pui repede si d-aia copilul nu face, ca faci tu. Buuun. N-am mai facut. Rezultatul? Copilul traieste bine-mersi intr-un super dezastru, nici gind s-o deranjeze, dar`mite sa se gindeasca sa stringa. O pun eu, dar nu asta-mi doream... sa stringa in scirba si obligata. S-o face fata d-aia lenesa? Ai vostri, la 6 ani, au simtul ordinei?

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 15s.

Mergi la inceput

A, uitasem: CRISSIA, felicitari pt fetiza... Zicea cineva o data ca la inceput vin baietii, ca se vede mai repede, apoi apar si fetitele...

DE_EA, cica (!) aparatele cu vibratii n-ar fi tocmai indicate, ca transmit la placenta. In plus, cantitatea de singe creste in sarcina, vasele si capilarele se fragilizeaza mai mult si masajul anticelulita n-ar fi chiar ideal...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor mie mi s-a pus pata pe un vopsit..fug sa ma vopsesc la parca zici ca sunt din jungla
pup si revin

Angie+15

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna burtici

murim de cald ca de obicei..m-am trezit cu nervi, dadeam din craci ca aia mici si rasfatati..nu mai suport caldura

Gabi...stai linistita, asa e si a mea.la 8 ani
eu ii explic mereu si ii fac morala ca nu e frumos sa le lase asa aruncate..de multe ori face ea asa stangaci, de multe ori nu..important e sa constientizeze ca nu e ok asa..ca pe urma au ele timp sa tot faca
cred ca asa eram si eu pana la o varsta...si acu sunt maniaca
Angie..bafta la vopsit, sa ne dai si poze

Simo 19 +

Mergi la inceput

SHINES, esti haioasa! Te si vad dind din craci... Asa fac si eu cu patura... ca eu fara patura nu pot dormi. A, deci si cupila ta face dezordine... E, m-am mai calmat...

Gabi

Mergi la inceput

da Gabi..si acu tot cam in starea aia sunt
am intins rufele..e jalnic afara..totusi bate vantul rau..fierbinte..dar bate, poate ma trezesc cu chilotii prin parcare..

Simo 20 +

Mergi la inceput

mai oameni buni...da unde umblati ???
Lili..parca vineri trebuia sa mergi la eco ? ne dai vesti ?

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dea....eu stiu ca nu avem voie sa fol aparate pt celulita si nici cele care au vibratii , eu am unul de masaj si are vibratii si imi este contraindicat , ai mare grija !

crisa..felicitari pt fetita sa fiti sanatoase

ana ...eu am luat elevit dar mi-a fost rau de la ele acum iaucentrum materna si vad ca imi este ok , depinde de org poti incerca sa vezi cum iti merge cu ele .

soryy m.-am trezit ca nu am salutat ........helooo

caldura mare , o sa murim naiba de cald !!!

pupiceiiiiiiiiii

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza19+

Mergi la inceput

Aditza
si eu iau centrum materna de la inceput..acu mi-a dat elevit..dar inca nu am luat ca mai am din alea..si ma simt tare bine cu ele
imi e frica sa le schimb ..oricum compozitia din cate am inteles e cam aceiasi..sau nu ?

Simo 20 +

Mergi la inceput