Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

Ziki bafta multa la doctor azi. te asteptam cu vesti bune

ROxx bine ai revenit. te asteptam cu poze. ce face burtica? creste?

Simo nu stiu de ce furtuna vb, la noi nici macar nu a adiat vantu, la furtuna nici nu pot sa ma gandesc.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata burtici!!
Nu am mai intrat de ceva timp, dar am citit absolut tot ce ati scris!
Noi suntem bine, ecografic vorbind, dar am asa o mica neliniste ca inca nu il simt pe bebe. Stiu ca poate fi inca prea devreme, dar chiar nu ma pot abtine!
In rest incercam cu greu sa facem fata caldurii insuportabile!
Scria cineva mai demult ca exista o fata care sta pe Antiaeriana, eu locuiesc pe Sos Alexandriei la intersectia cu Antiaeriana!!
Va pup si va doresc zile mai putin toride!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dar in berceni nu sta nimeni???????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Ma bucur ca incepem sa ne adunam, inca o fata aproape, pe Sos. Alexandriei. legat de Berceni nu-i pb ca este prea departe ca pana la urma ne vedem noi undeva la mijloc cu toatele.

Va pup,

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata! M-am rostogolit si eu cu greu din pat..de lene nu de burta, ca asta inca nu e nimic pe langa ce va urma...tre sa ma duc pana la birou sa-mi iau salariul ca suntem in faliment dupa concediu...da mi-e asa o sila pe caldura asta...Am bagat o masina la spalat si cred ca mai urmeaza cel putin 3! Deh, am fost cu toata casa dupa noi si acu trebuie spalat tot, adesea ma intreb cum o sa fie cand om pleca cu bebe la drum, ca avem asa un talent de a rasturna tot sifonierul in bagaje...

_
BB e deja pe drum
Roxana 18+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZIKI, ALEXA_M, multumesc pt PM ZIKI, tu ziceai ceva de 2000 lei, dar de fapt va ca sunt vreo 3000...or fi mai crescut preturile recent? nu stiu ce tarife aveau inainte...

BEBELU, da creste burtica, mai ales acu in concediu i-a priit, in prima zi la plaja daca stateam intinsa pe spate nu se vedea mai nimic...si sa vezi ce rotunjoara e acu

BULINA_MICA, pt tine si orice mai e interesat: No-spa, Smecta, Ercefuryl, Sirop de patlagina, Paracetamol simplu, Claritine, Zinnat (asta cred ca e antibiotic), Propolets. Si, bineinteles, Elevit si Maltofer pe care le luam oricum. Da mai bine sa nu aveti nevoie! Tre sa va zic ca eu am insistat cu intrebarea - ce fac in caz de insolatie si dr. nici nu a vrut sa auda, a zis ca NU trebuie sa fac insolatie, deci nu avem ce discuta... ma rog, in caz de ceva a ramas stabilit sa o sun, chiar si pentru medicamentele enumerate mai sus, ideea nu era sa le iau cum ma taie capul ci sa le am la mine si n caz ca nu ma simteam bine sa o sun, sa ii spuncare e pb si ea sa imi spuna ce sa iau si cat. Dar, dupa cum v-am spus, sunt intacte!

Da, LORICH, putem sa o fredonam cu bebeii prin cartier, prin Herastrau..hehe! Eu stau pe langa Antena 1, pe Somesul Rece. Tu?

_
BB e deja pe drum
Roxana 18+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

fetelor vreau si eu detalii despre recoltarea de celule stem.

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx eu stau pe horia macelariu, peste dn1, e o strada paralela cu parcul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

[quote]citat din mesajul lui roxx26

ZIKI, ALEXA_M, multumesc pt PM ZIKI, tu ziceai ceva de 2000 lei, dar de fapt va ca sunt vreo 3000...or fi mai crescut preturile recent? nu stiu ce tarife aveau inainte...

corect, am gresit, cred ca am vorbit eu din trecut ...

sanziana - sef de trib si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

ziki, stai linistita, exact asa credeam si eu inainte de eco...ca nu am burta, ca sigur e ceva rau...O sa vezi ca vestile sunt bune!

Eu fetele sunt la servici...prima zi dupa CO, si bineinteles deja am bagat plans ca am primit-o de la sef, fara nici o jena. Ma rog sa-mi dea DD putere sa rezist pana in dec desi daca vor continua asa lucrurile...nu stiu, zau. De unde atata rautate, te si miri.

Si culmea ca am facut si noapte alba ca m-am stricat la burta de la un cremvuste si toata noaptea am petrecut-o la baie si eram si asa slabita.
Dar DD vede si judeca!

Cald in continuare in BT!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 12+

Mergi la inceput