Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Tanamera, mi-ai amintit ca azi schimb si eu semnaturica!
Pozele dupa stick nu le aveai salvate in pc? Foarte urat din partea dr tau. Putea macar sa te intrebe inainte daca le ai salvate si tu... i-as bate pe astia care fac totul de capul lor, fara sa intrebe inainte!

simona cu matei 32+

Felicitari pentru noua semnatura

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Simona abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca medicul ar fi spus ceva de genul "cred ca am mai salvat un fisier pe stick,care nu e al dumneavoastra,insa il sterg",insa eu eram deja cu nervii intinsi la maxim,nu am mai avut nicio reactie,nu stiam cum sa ies mai repede din cabinet,aveam probabil si lacrimi in ochi.

Loredana salata de icre,cu siguranta cumpar si eu azi.

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Am uitat sa va spun ca al meu domn dr, este in concediu... de pe 10 august, pana pe... 10 septembrie!!!
mie nu mi-a dat sa fac vreo analiza sau vreo ecografie, in timpul asta, cat el e plecat... mi-a dat nr de tel al unor alti domni dr si in caz ca am probleme, sa ma duc la spital si sa ii sun. sper sa fie totul bine, luna asta de "concediu"...

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Ieri nu am scris, ca nu-mi revenisem inca din aventurile prin care am trecut, dar vreau sa felicit si eu pe e_cami pentru bebe Octavian Ioan. Sa creasca frumos, sanatos si voinic!

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Cred ca s-ar putea scrie o carte din seria "intamplari cu gravidute ametite". Si eu fac multe drumuri noaptea la baie. Azi, spre dimineata, pe la 4, ma duc iar si vad lumina aprinsa, asa ca ma intorc in pat sa astept sa iasa dl sot, ca in pat nu era. Dar bineinteles ca am adormit la loc. Un pic mai devreme, inainte sa plece el la serviciu, ies si eu din camera si imi spune nu stiu ce, la cere eu bombanesc ca sa ma lase macar sa merg la baie, ca si as' noapte am stat pe langa usa . La care el ma intreaba - de ce?
- ca ai stat o multime, era lumina aprinsa, am asteptat pana am adormit! - si el imi spune: da, am vazut dimineata ca era lumina aprinsa, cred ca ai uitat-o tot tu cand ai mai fost...

Mergi la inceput

unde-ati disparut burtici? v-a adormit povestea mea?

Mergi la inceput

nu,nu! n-am disparut toate! eu am vorbit la telefon cu mama. am citit tot!

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Be_one m-ai distrat bine de dimineata,eu nu aprind lumina noaptea cand merg la baie,merg pe pipaite.

Eu sunt prin zona,fac o placinta cu mere,cred ca Eveline mi-a facut pofta.Si profit pana nu se incinge tare atmosfera.

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata, burtici

be_one, tare intamplarea

azi, in drum spre birou, mi-am "exersat" mersul de pinguino-rata si mi-a iesit tare bine

Azi schimbam si noi semnatura...Uf...mai avem putin. Parca nu imi vine sa cred cum a trecut timpul. Am niste emotii cateodata, de imi dau si lacrimile

Felicitari si celorlalte burtici care azi isi schimba semnatura

Valentina31+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui tanamera

Eu sunt prin zona,fac o placinta cu mere,cred ca Eveline mi-a facut pofta.Si profit pana nu se incinge tare atmosfera.

29+ cu
[quote]

aseara am ales niste fasole si in dimineata asta am pus-o la fiert. deja am schimbat 3 ape la ea. incerc sa ma misc cat mai repede in bucatarie, pentru ca e teroare acolo! pentru pranz pregatim o fasole batuta cu castraveti murati, pusi de mine!
si placinta aia cu mere....

simona cu matei 33+

Mergi la inceput