Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

NOAPTE BUNA SI DE LA NOI BURTICI DRAGI SI MAMICI CU BEBICI

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

tanamera, asa am facut si eu la ultimul control cand eram in 33 sapt si 3 zile si mi-a zis ca ne vedem peste o luna (la 37 sapt si 4 zile). L-am intrebat: "Si daca se intampla ceva pana atunci?" si-mi raspunde: Ce-ar putea sa se intample? Nu m-am putut abtine si i-am zis... "Nu stiu, eventual sa nasc"

Iaca imi fac aparitia si eu dupa o perioada de absenta sa felicit noile mamici si sale urez multa multa sanatate primilor nostri bebelusi.
Fetelor, am o rugaminte: Nu mai cobiti cu "ziua si bebelusul" ca eu sunt destul de sus in lista si incep sa ma simt cu musca pe caciula. Nu-i dati bebelusului meu idei ca noi inca suntem la munte, locsorul de nani inca nu i l-am amenajat, hainele sunt doar calcate si puse in pungi, dulap pentru ele n-avem, ustensile, cosmetice si alte cele inca nu le-am cumparat, scenariu pentru Vladi cand o sa ma apuce nascutul n-avem.... deci suntem total in pom.
Urmatorul control il am joi pe 19 aug, cam pe-atunci vreau sa fac colposcopia, apoi sa merg la Euroclinic sa imi ia sange sa faca ei ce analize le trebuie pentru nastere... deci mai avem o groaza de treaba.
Luni ne intoarcem de la munte, sper sa se mai potoleasca si caldura.

Mi-e greu sa ma loghez cu userul comun de pe telefon asa ca daca se logheaza careva dintre voi, puteti completa la e_cami ca a nascut prin cezariana? Sambata a pierdut dopul, a plecat repede la Bucuresti la dr... a trimis-o acasa ca nu naste. Ieri (miercuri) a avut control, col inchis, totul in regula... noaptea i s-a rupt apa si a nascut in zori. Avea dpn pe 4 sept si programare de cezariana pe 30 aug.

Ma duc la somn, deci ne-am inteles? Luam o pauza de nasteri inca o vreme? Pupici si incerc sa mai intru sa scriu ca de citit va citesc in fiecare zi.

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Aaa... ma culcam fara sa va mai spun ceva: cum ziceati voi ca mergeti acum? Cracanate??? Eu n-as avea curaj. Eu merg crucis de teama sa nu scap vreun dop, lichid sau eventual pe bb...

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu fac analizele in fiecare luna. asa am facut si la baby, unde aveam alt dr, asa fac si acum ca asa vrea. nu ma deranjeaza atata timp cat nu ma suie pe masa

eu la 37 am urmatorul control si probabil ultimul inainte de marea intalnire bre brebeneilor...parca sta timpul in loc

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

si eu am facut controale la medicul care urmareste evolutia sarcinii in fiecare luna (plus cele doua morfologii de trim I si II intercalate) dar ma asteptam ca pe final sa merg mai des ...

sorana 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noapte buna fetelor.
Acum ma bag si eu in patut la nani...pana acum am stat la barfa. Dimineata merg la laborator sa imi ia sange pentru analize. Sper sa fie totul ok.
Va . Somn usor!

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Buna dimineata, la burtici!
se pare ca sunt prima care a facut ochi... dar la cat am dormit azi-noapte, cu siguranta, voi fi si prima care va adormi ! caldura mare, fetelor... imi doresc din tot sufletul sa ploua macar o zi... sa se mai racoreasca pamantul un pic!
hai ca ma iau cu vorba si uit sa va spun ce avem in meniu in dimineata aceasta! va invit la micul dejun compus din: branzica, rosii, castraveti, margarina, gem de prune de la bunica , si un ceiut de lamaie. lista ramane deschisa pentru a mai adauga si voi cate ceva!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

A voastra sper sa fie ca a mea nu e,sunt trezita de la 6,dupa ce azi noapte am facut cateva drumuri la toaleta.

Simona multumim pentru micul dejun,gem de prune,eu mai adaug o cafea(am facut-o mai tare in dimineata asta),struguri,prune si lapte cu cereale integrale.

Aniast grabeste-te incet spre casa,sa nu nasti pe la munte.

Chichi doctorul mi-a sters pozele de la 22w de pe stick,nu stiu ce l-a apucat sa imi exploreze el stick-ul.

Felicitari fetelor care schimba azi semnatura!

O zi cat mai racoroasa!

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Tanamera, mi-ai amintit ca azi schimb si eu semnaturica!
Pozele dupa stick nu le aveai salvate in pc? Foarte urat din partea dr tau. Putea macar sa te intrebe inainte daca le ai salvate si tu... i-as bate pe astia care fac totul de capul lor, fara sa intrebe inainte!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata dragelor! N-am somn de la 4, m-am saturat de atatea drumuri la toaleta.
Simona, Tanamera multumim pentru micul dejun.Aduc in completare salata de vinete si salata de icre(de la o feliuta nu pateste bebe nimic).

Tanamerae normal sa te cheme la control abia in saptamana 36,dar e anormal comportamentul doctorului.Urat din partea lui daca nu a incaput de pozele tale.

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput