Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

vreau sa cumpar vreo 2-3 suzete sa le am acolo pt bebe dar nu ma pricep deloc, nu stiu din ce material ar trebui sa fie tetina, care sunt mai bune

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

yummmyyyyy!

Asa papa bun...

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fulguta si desert ar merge o tarta cu fructe...si dupa asta vreo 3 ore de somn.

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

am venit si eu de shopping i-am luat lu' caisel un costumas de plus cu winnie si o bluzita rosie tot disney, si de la pampers pana la vigantol. mai am de luat cantar si sunt cam gata cu lista

anaalina exista listutele facute si postate pe blog. blogul il gasesti in lista de pe prima pagina jos

alina serul il gasesti la sectorul de pampers, sampoane, etc pt copii. pe langa betele de urechi

pianna chilotii de unica folosinta is niste chestii dintr-o hartie mai moale adica chiar is de unica folosinta. dar evident ca te poti duce si cu chiloti de sacrificiu din bumbac. eu asa am avut prima data si dupa ce am terminat cu lohiile i-am aruncat.

simona da nu te-am mai trecut o data? aaaa...alta lista...ok, am inteles

ceaiul de mustele dat la ochi e un mare cacs! contine impuritati, particole mici de floare. mai rau faci. eu merg in continuare pe ser. cupilu mai mare nu a patit nic ca am sters-o cu ser la ochi.

klarisse eu la baby am intrat in maternitate cu 14 kg + si am iesit cu 2+ deci am lasat 12 curaj, ca se poate acu am 8+

eu am luat sa fac niste rulouri cu crema de vanilie in foietaj am pregatit direct 2 pachete ca mi-am imaginat ca vor fi doritori. asa e?

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

vreau sa cumpar vreo 2-3 suzete sa le am acolo pt bebe dar nu ma pricep deloc, nu stiu din ce material ar trebui sa fie tetina, care sunt mai bune

avent din silicon. sunt la pachete de 2 sau tommee tippee sau difrax. toate din silicon. nu cauciuc sau latex.

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tot de la Avent am luat si eu suzetele si un biberon sa fie acolo..sper sa nu fie nevoie sa il folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ne-am intors si noi de la masa de pranz. Se pare ca ieri si azi tinem post de carne (doar din coincidenta), am balotat numai salata (rosii, castraveti si varza), nectarine, prune, pepene rosu si...MUUULTA apa.
si ma miram ieri ca 2 ori de abia am ajuns la toaleta, de efectul bomba avut

azi sper sa nu o iau de la capat....

Foarte frumos covorul pentru camera bb-lului...pare asa de mare camera...noi noi este atat de inghesuita...

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fulguta si desert ar merge o tarta cu fructe...si dupa asta vreo 3 ore de somn.

Eee,asa da!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

avent din silicon. sunt la pachete de 2 sau tommee tippee sau difrax. toate din silicon. nu cauciuc sau latex.

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

deci din silicon.. am inteles ca eram in ceata . sper sa nu le foloseasca bebe dar in orice caz, sa fie acolo. si la biberoane la fel cu tetina de silicon?

Mergi la inceput

da cris. cauciucul e friabil iar latexul poate da alergii. siliconul e cel mai safe

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

KLARISSE imi place foarte mult covorul
Masa noastra de astazi a fost inspirata din masa lu' KITI , si anume piept de pui cu legume ( shaorma )

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput