Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (132)
Raspunsuri - Pagina 2
pianna spune:
Salutare fetele!!
Revin si eu dupa vreo 10 capitole de absenta. Am recuperat tot, doamne cate s-au intamplat!!
Felicitari burticilor care si-au vazut bebeii la eco si m-ai ales felicitari proaspetelor mamici !!!!
Fetelor sa va bucurati de comorile voastre si va asteptam sa ne povestiti ce si cum![]()
Eu sunt in concediu de odihna si ma gandesc sa intru imediat dupa aceea in prenatal. Cele 126 de zile sunt doar zile lucratoare, nu? sper sa ma lamureasca cineva.
va pup si o sa incerc sa fiu mai activa, acum ca stau acasa.
29+ cu 
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Salutare fetele!! Revin si eu dupa vreo 10 capitole de absenta. Am recuperat tot, doamne cate s-au intamplat!! Felicitari burticilor care si-au vazut bebeii la eco si m-ai ales felicitari proaspetelor mamici !!!! Fetelor sa va bucurati de comorile voastre si va asteptam sa ne povestiti ce si cum Eu sunt in concediu de odihna si ma gandesc sa intru imediat dupa aceea in prenatal. Cele 126 de zile sunt doar zile lucratoare, nu? sper sa ma lamureasca cineva. va pup si o sa incerc sa fiu mai activa, acum ca stau acasa. *********** 29+ cu ![]() |
Pianna eu stiam ca sunt 126 zile calendaristice, nu lucratoare.

33+
crina
cu VERONICA ELENA
maitreyi spune:
fiolele din carfu is vreo 30 de lei sau chiar sub. 48 mi se pare enorm
o fiola o poti folosi vreo 2-3 zile deci te ajunge o cutie binisor
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Gata, plec la culcare (mai bine zis la TV).
Noapte buna, somn usor si vise placute! (Klarisse, da' chiar iti faci de cap...nu mai visezi nimic? Ce mai face Badea?![]()
)
Lora, mami de Iustina si 
37+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Na'seara!!
LORA mai stiu pe una care aduna ca si cartita!
Tot timpul are doua frigidere,un congelator lada si un congelator cu sertare pline!!Si rafturile din pivnita pline cu de toate!!
Nici nu apuca sa le consume pe toate,dar in fiecare an se aprovizioneaza ca pt foamete
. De orice am nevoie,sigur gasesc la mama!!![]()
PIANNA sper sa vii si tu la intalneala marti. Ne "adunam" in piata Unirii. Mai tre' sa stabilim ora!!!
Am pus si cateva poze de la strand!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
LoraG76 spune:
Ano, ai aparut! Chiar ma gandeam cat stati pe-acolo, nu v-au mancat tantarii? Sa va fie de bine iesirea!
F. frumoase si racoritoare pozele si burtica arata super!
Inseamna ca toti parintii nostri is frati, clar! Da' eu ce vina am?
Oare Chichi pe unde-o umbla in seara asta?
Lora, mami de Iustina si 
37+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi fiolele din carfu is vreo 30 de lei sau chiar sub. 48 mi se pare enorm o fiola o poti folosi vreo 2-3 zile deci te ajunge o cutie binisor----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Eu am dat 25 lei pe o cutie cu 18 fiole(tot de plastic) la Sensiblu!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Ano, ai aparut! Chiar ma gandeam cat stati pe-acolo, nu v-au mancat tantarii? Sa va fie de bine iesirea! Inseamna ca toti parintii nostri is frati, clar! Da' eu ce vina am? Lora, mami de Iustina si ![]() 37+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Spre surprinderea mea nu au apatut tantarii!!In schimb m-au terorizat musculitele!!

Daaa,avem niste parinti.....strangatori!
eu ii zic:de la magazin, doar ca acolo decartez!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
pianna spune:
| citat din mesajul lui ana_25 PIANNA sper sa vii si tu la intalneala marti. Ne "adunam" in piata Unirii. Mai tre' sa stabilim ora!!! ![]() |
daaaa, am vazut eu ca planuiati s va intalniti fara je!!

29+ cu
bebecris26 spune:
Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10
Care ziceati ca va sunt armele impotriva rsurilor? M-au asaltat de ieri si nu ma mai lasa!
36+
la mine are efect laptele rece, dupa ce beau in 10 min ma lasa
cristina si bebe in burtica 32+sapt
cristina si bebe in burtica
32+sapt