Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am vazut si eu chiloti de unica folosinta. Erau 17 lei-4 buc. Pai de banii astia merg de imi iau chiloti dintr-un magazin oarecare si de pot sa ii mai folosesc bine, de nu ii arunc, si tot mai ieftin ies! Sunt aici in Tulcea magazine in care sunt cu 2.5 lei/buc.

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Chiloti de unica folosinta? nici macar nu am auzit sa existe, sau sunt eu mai cazuta din cer? Chilotii normali ce au?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+

Minunea noastra

Nimic nu au cei normali, doar ca pe aia de unica folosinta ii arunci la cos dupa folosinta. Sunt sanse sa se pateze f. tare cu sange in maternitate si ca sa nu te mai chinui cu spalatul lor...ii arunci direct.

Dana 35+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

cei de unica folosinta dunt din bumbac? sunt scumpi?

Referitor la criza... sotul meu e bugetar si azi ar trebui sa ia banii. Mi-e si groaza sa ma gandesc ce mult va scadea salariul . Eu intru in prenatal si apoi cei 2 ani vor fi destul de grei, dpdv financiar, dar n-avem ce face. Sanatosi sa fim, nu?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Pianna, eu am gasit la Auchan (cred ca am vazut si la Real) ser fiziologic, o cutie cu 40 de fiole de plastic marca Auchan si tot acolo si chiloti de unica folosinta (cutie cu 5 bucati scrie pe ei post natali). Serul este pe raftul cu cosmetice bebe, langa sampoane, iat chilotii acolo unde sunt si biberoane. Sper sa le gasesti !

camelia 34+

aaa OK atunci! M-am scos!

nastasie, sa-ti traiasca bebe Calin. E un scumpic!!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Neata' burtici
Eu de cand sut in concediu parca dorm mult mai bine noaptea
Imi puteti spune si mie de unde anume din carrefoure luati fiolele de ser fiziologic? de la ce stand ca eu m-am tot invartit pe acolo si nu am vazut

Alina 32+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

LA raionul de bebelusi, unde sunt servetele umede, betisoare de urechi, etc

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 33+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

NASTASIE bb Calin e adorabil!! Sa creasca mare si sanatos!!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor, la datele noastre de contact in google doc, am aranjat putin tabelele...cine are pe acolo date scrise, va rog sa verificati, sa nu fi facut eu vreo boacana.

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Pianna, eu am gasit la Auchan (cred ca am vazut si la Real) ser fiziologic, o cutie cu 40 de fiole de plastic marca Auchan si tot acolo si chiloti de unica folosinta (cutie cu 5 bucati scrie pe ei post natali). Serul este pe raftul cu cosmetice bebe, langa sampoane, iat chilotii acolo unde sunt si biberoane. Sper sa le gasesti !

camelia 34+

Cam cat costa o cutie de ser??Ca la farmacie mi se pare cam scump!!!Si daca ai fost la Auchan ai vazut cumva si tampoane pt sani???Ca nu stiu de unde sa iau! Si nici biberoane de sticla nu am gasit!Am cautat in DM,Real,in farmacie,dar nu aveau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

nastasie, sa fie sanatos frumosul bebe Calin, sa va bucurati de el si sa se iubeasca mult fratiorii !

Felicitari, mamico, pentru asa mandrete de baiat !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 33+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Buna dimineata si de la noi! Ce agitatie pe-ici! Eu mai am o tona de cumparat, nici nu vreau sa ma gandesc, pt bagajul meu nu am decat 3 lulele, evident am intrat in criza financiara! Acu' astept provincia!

Cristina 32+

Criza asta ne omoara pe toti! La noi in casa eu sunt bugetar cu salariu mai mic cu 25% de luna asta (adica abia am luat 700lei), iar sotul e lucrator pe cont propriu, adica e si sef e si sluga, de are lucrari totul e bine, de nu...asteptam si noi provincia! bine ca avem parinti cat de cat cu capul pe umeri si isi dau seama ca e bine sa ne mai ajute, mai ales acum ,,la inceput de drum''

Mariuk 32+

Hehe, tot e bine ca la tine au intrat, asa redusi cum sunt! La mine intarzie, vin undeva pe saptamana viitoare ca n-are spitalul bani! Noroc cu parintii si surorile ca altfel...

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

camelia 34+

Cam cat costa o cutie de ser??Ca la farmacie mi se pare cam scump!!!Si daca ai fost la Auchan ai vazut cumva si tampoane pt sani???Ca nu stiu de unde sa iau! Si nici biberoane de sticla nu am gasit!Am cautat in DM,Real,in farmacie,dar nu aveau!

Ana, tampoane pt sani sunt si la farmacie, dar cred ca mai scumpe.

Minunea noastra

Mergi la inceput